Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

c56 by method01 at Garmin Connect - Details

χίλιες φορές με κρύο παρά με αυτή τη ζεστή,με δυσκολεύει αφάνταστα :hm:

μένω και από νερό στη μέση πλέον της διαδρομής (ευτυχώς που έχει πολλά ανοιχτά βενζινάδικα και παίρνω από εκεί)

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να παρεις απο γκατσουλης ενα mini backpack πουχωραει σαμπλελες κινητο κ 2 ή 3 λιτρα υδροδοχειο.. Νταξει δεν ειναι και μπερμπερις αλλα για 20-25Ε, δεν θυμαμαι ποσο εχει, ειναι τελειο! Σαν αραχνη νερου μοιαζει οταν το φορας και εισαι ανετος για να μην κουβαλας μπουκαλακια κ σταματα παλι για νερο κ που/τι θα βρω etc.. Ανετος, το backpack σου τσολιας! Βεβαια αν την βγαζεις περα με 2 παγουρια μια χαρα, αλλα οπως και να εχει το υδροδοχειο εχει πιο μοιρασμενο βαρος απο τα παγουρια που μπορει να σκεφτεις μην φυγει σε κανα μονοπατι.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] (και λοιποι)..

Γρεβενα ειναι πολη για ποδηλατο οχι για μενα ομως:p

To ακριβως αντιθετο απο λαρισα..Αντι για ατελειωτες ευθειες και 0 υψομετρικο εδω εχει στροφες (απειρες) που ή τις ανεβαινεις ή τις κατεβαινεις.

Link to comment
Share on other sites

Έσπασα το digitizer του κινητού ffs (πριν ξεκινήσω τη διαδρομή).... Μου μέτρησε και τη μισή διαδρομή. Φυσούσε και αέρας :p

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος; Πως τα κατάφερες;

Link to comment
Share on other sites

Δουλεύει τώρα. Απλά εκεί που είναι τα σπασίματα ψιλοφρικάρει. Αν αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια θα τσιμπήσω ένα απλό που έχω. Να ηρεμήσω και λίγο από τις tech-πολυτέλειες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.