DJD Απρίλιος 4, 2013 #8741 Απρίλιος 4, 2013 Ναι σαπίλα, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, πρέπει να χάσω και 3-4 κιλά.
ΝTG Απρίλιος 4, 2013 #8742 Απρίλιος 4, 2013 Στις τοσες φορες που λες οτι πρεπει να χασεις κιλα ..ενδοιαμεσα παιρνεις κανενα κιλο τουλαχιστον??y.g5 βαθμοι ...και με ηλιο??Χμμ....(σημερα ειχαμε 24:p)
DJD Απρίλιος 4, 2013 #8743 Απρίλιος 4, 2013 Τα χανω το καλοκαίρι τα παίρνω το χειμώνα. Πριν φύγω για Γαλλία ήμουν 76κιλα, πριν δυο μήνες ήμουν 82. Ρε ψοφο έχει, δε λέει να φύγει ο χειμώνας.
qbiefox Απρίλιος 5, 2013 #8744 Απρίλιος 5, 2013 πρέπει να χάσω και 3-4 κιλά. Και επειδή δεν μπορείς να τα χάσεις εσύ, κάνεις δίαιτα το ποδήλατο?
Dolly Απρίλιος 5, 2013 #8745 Απρίλιος 5, 2013 Ναι ευχαριστώ τον [MENTION=23]DJD[/MENTION] Ναι έρχεται απο βδομάδα!
DJD Απρίλιος 5, 2013 #8746 Απρίλιος 5, 2013 MILAN CYCLE RACE - British PathιMILAN-SAN REMO CYCLING RACE - British Pathι
l2phile Απρίλιος 6, 2013 #8747 Απρίλιος 6, 2013 [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] α) Μεγειές και καλές βόλτες β) Βγάλε καμία φώτο με D800 όταν έρθει γ) Κάνε ένα "5-6 σειρές" review των Sram Rival plix
kostas_gs Απρίλιος 6, 2013 #8748 Απρίλιος 6, 2013 Βγηκα βολτα χθες και σημερα...ευτυχως εχει κοψει ο κωλοαερας των τελευταιων ημερων... Περιμενω ενα καλυμα να βαλω στο σκελετο να μην κοπανα η αλυσιδα και μου κανει καμια ζημια, και μετα θα παρω τα βουνα...:happy2:
Lakisss Απρίλιος 7, 2013 #8749 Απρίλιος 7, 2013 Το πίσω λάστιχο κοντεύει να παραδώσει πνεύμα, οπότε ψάχνω αντικαταστάτη.Σκέφτηκα να φέρω το μπροστινό (Schwalbe - Professional Bike Tires - MTB) που είναι σχεδόν καινούργιο πίσω, και μπροστά να το φαρδύνω βάζοντας από 2.1 ένα 2.3 ίσως και 2.4. Χάνω σε ρολάρισμα/αντιστάσεις αλλά δεν με ενδιαφέρει αφού το ποδήλατο πάει μόνο χώμα. θέλω το μπροστινό να πατάει καλά γιατί "το έχω χάσει" αρκετές φορές, και δεν είναι ότι καλύτερο...Έχετε κάτι να προτείνετε? Είδα αυτό Continental Mountain King II Wire Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com , Continental Cycle Tyres UK . Ακούω τις προτάσεις σας. Καλό αρθράκι που πέτυχα είναι και αυτό Choosing the Right Tire for your Mountain Bike « Tom Stokes' Blog
Lakisss Απρίλιος 7, 2013 #8751 Απρίλιος 7, 2013 χώμα αλλά τι χώμα? Μονοπατίσιο ή μόνο δασικό?Απ' όλα...και πατημένο, και λίγη άμμο, και αρκετές πέτρες. μικτό
wrong method Απρίλιος 7, 2013 #8752 Απρίλιος 7, 2013 βάλε λιγότερο αέρα στο εμπρός λάστιχο,μήπως και βελτιωθεί η συμπεριφορά τουεπίσης,δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο το τιμόνι.φορτίζοντας το μπροστινό μέρος έχεις καλύτερα αποτελέσματα
Κωστάκης Απρίλιος 7, 2013 #8753 Απρίλιος 7, 2013 Τα Mountain king τα έχω εγώ, για xc καταστάσεις είναι τέλεια, δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω.Βάλε τα 2.2, το 2.4 θα σε κουράζει περισσότερο και λόγο βάρους και λόγω αντίστασης.Επίσης σιγουρέψου οτι θα τα πάρει ο σκελετός σου, εμένα πάνω από 2.25 σε schwalbe δεν μπαίνει.Και κάτι ακόμα, όταν κοιτάς διαστάσεις να κοιτάζεις το ETRTO γιατί από εταιρεία σε εταιρεία οι διαστάσεις παίζουν. Το 2.35 σε schwalbe είναι ίδιο με το 2.4 της conti πχ.
Lakisss Απρίλιος 7, 2013 #8754 Απρίλιος 7, 2013 βάλε λιγότερο αέρα στο εμπρός λάστιχο,μήπως και βελτιωθεί η συμπεριφορά τουεπίσης,δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο το τιμόνι.φορτίζοντας το μπροστινό μέρος έχεις καλύτερα αποτελέσματα Έχω αέρα αρκετό λόγω ότι είμαι και βαρυκόκκαλος. Εξακολουθώ να θέλω λάστιχο όμως.
ΓιαγκΤ Απρίλιος 7, 2013 #8756 Απρίλιος 7, 2013 Μεγάλη εμφάνιση του Ταμουρίδη στο Paris-RoubaixΣυνεχίζει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες ως Pro Tour ποδηλάτης ο Ταμουρίδης Γιάννης μετά την σημερινή του μεγάλη εμφάνιση στο δυσκολότερο και ιστορικότερο μονοήμερο του κόσμου, στο Paris-Roubaix τερματίζοντας στην 60η θέση, 10 λεπτά περίπου πίσω από τον πρωταγωνιστή της φετινής χρονιάς στα μονοήμερα, Fabian Cancellara (RadioShack Leopard).Ο Έλληνας ποδηλάτης στην πρώτη του χρονιά σε αγώνες World Tour με την ομάδα Euskaltel Euskadi, δείχνει μετά το Milan-San Remo και την σημερινή του εμφάνιση πως επάξια αγωνίζεται στο κορυφαίο ποδηλατικό επίπεδο παγκοσμίως. Επόμενος μεγάλος στόχος του Ταμουρίδη είναι το Giro di Italia όπου με τους συναθλητές του θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον Samuel Sanchez στην νίκη της γενικής κατάταξης.Μεγάλος νικητής του Paris-Roubaix αναδείχθηκε ο Ελβετός ποδηλάτης, Cancellara, κερδίζοντας για τρίτη φορά στην καριέρα του το συγκεκριμένο μονοήμερο αγώνα. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελικό σπριντ μέσα στο ποδηλατοδρόμιο με τον Sep Vanmarcke (Blanco Pro Cycling Team) να κατακτά την δεύτερη θέση.Τα μονοήμερα στην κεντρική Ευρώπη συνεχίζονται μετά το Paris-Roubaix στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Paris-Roubaix την ερχόμενη Κυριακή.
l2phile Απρίλιος 7, 2013 #8757 Απρίλιος 7, 2013 [MENTION=23]DJD[/MENTION] w00t :-O Boardman Slr98t For Sale in Sandyford, Dublin from D20903 Πετάγεσαι μια να το δεις; EDIT: Είναι το παλιό, χωρίς ρόδες, μισό κιλό πάνω από το καινούριο.... Και πάλι λογικά αξίζει
l2phile Απρίλιος 8, 2013 #8759 Απρίλιος 8, 2013 Το 48.5 ξερεις τι ειναι εε?? Η δε πειραζει ? = 52 standard λέει. Και πάλι , απλά για το wow της υπόθεσης το έβαλα
DJD Απρίλιος 8, 2013 #8760 Απρίλιος 8, 2013 χαχαχα ξέρω κι αυτόν που το πουλάει, αν θες κανένα πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.