Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

SOS για τις κοντρες SOS - nkdrugster.biz

για την κοντρα που ανεφερε καποιος. μαλλον ειναι αυτη....

μα οι κοντρες τους πειραξανε??????? 5 λεπτα να ασχοληθεις στο ιντερνετ η στην χρυση ευκαιρια βρισκεις 200 αγγελιες για εκδιδομενες delivery!!!!Ολες δηλαδη εχουν την νομιμη αδεια ασκησεως επαγγελματος,αδεια παραμονης ,κανουν την δουλεια αυτη με την θεληση τους ,κανουν τις ιατρικες εξετασεις που προβλεπει η νομοθεσια για τις εκδιδομενες και κοβουν και αποδειξη και δηλωνουν το μαυρο χρημα που βγαζουν?Τα αμαξακια τους πειραξανε και θελανε κι αυτοφωρο αντι για ενα κ@λοπροστιμο?

Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπα μια φορα και σε εναν δημοτικο μπατσακο που εβαζε κληση παρανομης σταθμευσης κατω απτον υαλοκαθαριστηρα μιας m3 ε92 στην πλατεια κολωνακιου

Μονο ετσι μπορεις να την αγγιξεις....

Δεν ήταν παράνομα παρκαρισμένη η Μ3?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήταν παράνομα παρκαρισμένη η Μ3?

Η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο είναι ανέκδοτο. Στέλνει τον κόσμο μακριά του. Ο τρόπος εφαρμογής είναι τραγικός. Δεν είναι δυνατόν να παρκάρεις, να ζητιανεύεις στα περίπτερα, και μετά να ξαναπηγαίνεις πίσω. Δεν μπορούσαν να βάλουν παρκόμετρα που τυπώνουν εισητήρια?

Άσε που αν δεν ξέρεις, είναι γρίφος το ποιοι δρόμοι είναι για κατοίκους και ποιοι για προσωρινή στάθμευση.

Και φυσικά το απαύγασμα είανι ότι οι θέσεις κατοίκων τις πρωινές ώρες (που τις χρειάζεσαι) είναι πολλές φορές άδειες, και φυσικά δεν μπορείς να παρκάρεις, και το βράδυ οι προσωρινές γεμάτες (διότι μετά τις 9 μπορούν και παρκάρουν οι κάτοικοι).

Και εννοείται το μέτρο έχει εισαχθεί σε επιλεγμένες περιοχές της όχι τόσο υποβαθμισμένης Αθήνας, αλλά και σε περιοχές τύπου Κολωνάκι, Μαρούσι κλπ.

Είναι η κλασσική περίπτωση κακού σχεδιασμού και πολλών δήθεν, που βάζει ελεγχόμενη στάθμευση έξω και αφήνει και αυτόν με την αλάνα να κερδοσκοπεί.

Link to comment
Share on other sites

Το αμάξι το πήρα μεταχειρισμένο και δεν ξέρω ο προηγούμενος τι μεταχείριση το είχε κάνει.....Ο μάστορας είπε και εκείνος για κορμό και με παραξένεψε, για αυτό και ρώτησα και εδώ. Από ότι φαίνεται τελικά παίζει πολύ αυτό το ενδεχόμενο....Βρε παιδιά ο κορμός πως μπορεί να αρπάξει;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό σκεφτόμουν και γώ.

Ακόμα και η νεα φλάντζα να έχει καθήσει καλά, αν δεν τρέχει σωστά ο κινητήρας, πχ advance, μείγμα καυσίμου οπότε τρέχει φτωχό, τότε πιέζεις την φλάντζα ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες καυσαερίου. Επίσης αν δεν λειτουργεί το σύστημα ψύξης σωστά στα τμήματα που ανέφερε ο Athens2004 πάλι πιέζεις φλάντζα.

Οπότε θα ήταν σκόπιμο το παληκάρι να ελέγξει οτι το μοτέρ τρέχει όπως θα έπρεπε.

Link to comment
Share on other sites

Μεσογειων στο υψος χολαργου με κατευθυνση προς κεντρο,ενας μπαρμπας ειχε ενα οπελ με τις πορτες πισω(απο αυτα που εχουν για επαγγελματικα) και του ανοιγουν οι πορτες και φευγει μια μπουκαλα αεριου μαζι με αυτο που εχουν για να τις μεταφερουν(αυτο με τα ροδακια).αν ημουν 30 μετρα πιο μπροστα με το παπι,παιζει να εγραφα απο νοσοκομειο

Link to comment
Share on other sites

Παλι καλα βασικα που το πηρε χαμπαρι κιολας και σταματησε αμεσως γιατι παιζει κανας ελληναρας να την επαιρνε βολτα την μπουκαλα

την αλλη φορα ηταν ενα παλικαρι με ενα παπι και ειχε σε μια σακουλα,ρουχα και του επεσε.ημουν ακριβως απο πισω,οποτε πεφτω στα φρενα και τελευταια στιγμη την αποφευγω.εν τω μεταξυ πηγαινε με τη ταυτοτητα αυτος και με τη φορα που επεσε η σακουλα οπως γυρναγε ανοιξε και πεταγοντουσαν και ρουχα.λες και επαιζα σε ταινια ενιωσα οταν την απεφυγα.

μετα απο 100 μετρα σταματησε αυτος και του εκανα νοημα οτι του επεσε πισω...

Link to comment
Share on other sites

ρε σι [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] μεσα στην γκαντεμια εισαι..

δεν ανοιγει κανενα βαν χρηματαποστολης να τους φυγουν τα λεφτα, ολο

με σωβρακα και μπουκαλες μπλεκεις :p

αν ειχε το καπακι πανω [MENTION=2661]spresv[/MENTION] λιγο δυσκολα .

Έγινε επεξεργασία από 2cpu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.