AN7 OverClocker Οκτώβριος 14, 2012 #10441 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 1. Το καημένο το φόρντ, του έδωσε και κατάλαβε. Ωραία έμπαινε, ήθελε όμως περισσότερη δύναμη για να το κρατάει και να βγαίνει και ωραία.2. Ο τύπος με τη λότους πρωτάρης;3. 2 φορές του έφυγε η λότους, 2 φορές ερχόταν κομμάτια το φορντ από πίσω. Επικίνδυνο αυτό.4. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία, αν μπορεί να πάει ο καθένας καθημερινή και να μπει στα Μέγαρα με το αυτοκίνητό του; Τα δικά μου τελευταία νέα λένε ότι δε γίνεται.Μόνο όταν υπάρχει open day ή να λάβεις μέρος σε κάποια διοργάνωση track day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 14, 2012 #10442 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 1. Το καημένο το φόρντ, του έδωσε και κατάλαβε. Ωραία έμπαινε, ήθελε όμως περισσότερη δύναμη για να το κρατάει και να βγαίνει και ωραία.2. Ο τύπος με τη λότους πρωτάρης;3. 2 φορές του έφυγε η λότους, 2 φορές ερχόταν κομμάτια το φορντ από πίσω. Επικίνδυνο αυτό.4. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία, αν μπορεί να πάει ο καθένας καθημερινή και να μπει στα Μέγαρα με το αυτοκίνητό του; Τα δικά μου τελευταία νέα λένε ότι δε γίνεται.Γράφει στα σχόλια οτι μία φορά του έσβησε η λότους και οτι ήταν 2 λήψεις απο διαφορετική κάμερα.Επίσης λέει ο Μοντέος οτι ήξερε μέχρι που θα φτάσει το αμάξι και οτι την λότους την είχε δει πριν μπει στην στροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 14, 2012 #10443 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Με πέθανε η τάνα η μακαρονάδα... Αφού φτιάξαμε την πλεξούδα και όλα δουλεύουν ρολόι... ξεκινάει η μάχη να περάσει μέσα στην καμπίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 14, 2012 #10444 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 1. Το καημένο το φόρντ, του έδωσε και κατάλαβε. Ωραία έμπαινε, ήθελε όμως περισσότερη δύναμη για να το κρατάει και να βγαίνει και ωραία.2. Ο τύπος με τη λότους πρωτάρης;3. 2 φορές του έφυγε η λότους, 2 φορές ερχόταν κομμάτια το φορντ από πίσω. Επικίνδυνο αυτό.4. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία, αν μπορεί να πάει ο καθένας καθημερινή και να μπει στα Μέγαρα με το αυτοκίνητό του; Τα δικά μου τελευταία νέα λένε ότι δε γίνεται.η λοτους (μηχανη πισω κλπ) δεν ειναι και το πιο ευκολο αυτοκινητο στον κοσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 14, 2012 #10445 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Ακη power commander εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 14, 2012 #10446 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 η λοτους (μηχανη πισω κλπ) δεν ειναι και το πιο ευκολο αυτοκινητο στον κοσμο...Το ξέρω, για αυτό είπα πρωτάρης και όχι κουλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 14, 2012 #10447 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Ακη power commander εβαλες? e-manage ultimate Δεν είχα σκοπό να πάρω παράλληλο αλλά τον βρήκα ευκαιρία και τον τσίμπησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 15, 2012 #10448 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Εννοείται αυτό! Μετα χαρας λοιπον! Χτες εφτιαξα για το δικο μου αυτοκινητο το dump tube για το external wastegate. Δεν ειναι κατι πολυπλοκο, απλα βγηκαν συμπαθεις οι κολλησεις και το τραβηξα μια φωτο. Επισης, πριν κανα μηνα εφτιαξα για ενα Nissan Sunny GTi-R ενος φιλου ενα front pipe (κομματι απο το downpipe μεχρι και πισω απο το σαζμαν κλπ), με σκοπο να βγει στο πλαι με ή χωρις καζανι. Πρωτη φωτο χτισμενο και πονταρισμενο κομαμτι-κομματι πανω στο αυτοκινητο, δευτερη (σχεδον) ετοιμο να μπει πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 15, 2012 #10449 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Μπράβο Σταύρο! Θα ήθελα βόλτα με αυτό το GTi-R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 15, 2012 #10450 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Thanks! Δε νομιζω οτι εχει καν 2ο καθισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2012 #10451 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Εγω περιμενω πως κ πως να δω την Ιταλιδουλα ετοιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 15, 2012 #10452 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Εγω να δεις . Αν ολα πανε βασει σχεδιου, την επομενη βδομαδα θα ειναι ετοιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 15, 2012 Author #10453 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Μπράβο Σταύρο! Θα ήθελα βόλτα με αυτό το GTi-R. Παίρνω την εκδίκησή μου για το GTR Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 15, 2012 #10454 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Instant No Button! Star Wars funnies FTW! Λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 15, 2012 #10455 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YCBo0_0MN7g&feature=player_embedded]ΠΠΎΠ΄ΡΡΠ°Π²Ρ Π½Π° Π΄ΠΎΡΠΎΠ³Π°Ρ Π½Π°ΡΠ΅ΠΉ ΡΡΡΠ°Π½Ρ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 15, 2012 #10456 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Πόσο ηλίθιοι παίζει να 'ναι; Πάντως εδώ στο Ρομανία από διάβαση χωρίς φανάρι περνάω κανονικά χωρίς καν να κοιτάξω, ξέρω ότι θα σταματήσουν. Αλλά αν τύχει και περάσεις διάβαση με κόκκινο, αυτός που έρχεται θα σε πατήσει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ :fie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 15, 2012 #10457 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Εχω συναντήσει και στην Ελλάδα κάτι τέτοια ζώα, και πάντα απορώ, (ειδικά όταν είμαι με το τζιπ), καλά ρε μαλα*** αν ΔΕΝ σε δώ και ΔΕΝ φρενάρω, και σε λιώσω, ΠΟΙΟΣ θα βγει χαμένος απο την ιστορία αυτή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 15, 2012 #10458 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 (edited) Πόσο ηλίθιοι παίζει να 'ναι; Russsian insurance scam σου λεει κατι? Πανε για το χρημα bro . [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] αυτο που λες το συνανταω καθημερινα με τους ποδηλατες.Νο hard feelings για τους συμφορουμιτες ποδηλατιστες αλλα το θεωρω uber ******* επειδη εχεις ποδηλατο και ξερεις οτι ΔΕΝ θα φας κληση να περνας το φαναρι με κοκκινο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2012 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Οκτώβριος 15, 2012 #10459 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Τους δείχνεις την κάμερα εκείνη τη στιγμή και έτσι όπως είναι πεσμένοι τους Γ@#@$@# ότι έχουν και δεν έχουν ... και το βιντεάκι φυσικά σε όλο το ιντερνετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 15, 2012 #10460 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Αόρατα είναι τα αυτοκίνητα! (Η πρώτη σκέψη)Russsian insurance scam η δεύτερη και πιο λογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts