Jump to content



Παλι τα ιδια......παλι θα αγοραζουμε κουτι.......


jax7480

Recommended Posts

Παλι απο την αρχη?????

Ε, ναι λοιπον παλι απο την αρχη. Αλλαγη κουτιων και παλι....μετα το ΑΤ ηρθε το ΑΤΧ και τωρα το ΒΤΧ.....ετσι λεει τουλαχιστον η Intel στο Fall2003 Intel Developement Forum.....

Αλλαγη της διαταξης των εξαρτηματων πανω στην μητρικη , αλλαγη και των κουτιων, των τροφοδοτικων και φυσικα αλλαγη θεσης των χρηματων μας απο την δικη μας τσεπη στην τσεπη καποιου καταστηματος υπολογιστων......

περισσοτερες πληροφοριες εδω....

Link to comment
Share on other sites

Δεν θελω να βρισω αλλα εκει θα με ωθησεις ζαχο...Δεν φταις εσυ...ΟΙ ΜΛΚΣ φταινε!Να παει να ... η intel...Να πεθανουν.Μολις πηρα το PC75 και τωρα θα πρεπει να αλλαξω κουτι?ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ!

Link to comment
Share on other sites

καλοριζικο icy το νεο σου κουτακι (τι κουτακι δηλαδη, μιλαμε για κορυφη) και μην τρομοκρατησε...μπορει ναι μπορει οχι...θα δειξει. Παντως θα αργησει...

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπα και αλλού εύχομαι οι μεγαλομέτοχοι των εταιριών που σκέφτηκαν αυτό το καινούργιο τρόπο για να μας αρμέξουν, να τα φάνε σε χημειοθεραπείες και εγχειρήσεις. Αει συγχτήρι θα το γυρίσω στις κονσόλες να τελειώνω.

Link to comment
Share on other sites

Ας μην είμαστε βρε παιδια υπερβολικοι στους χαρακτηρισμους μας. Οι εξελιξεις τρεχουν και καλως ή κακως μας βαζουν σε ενα τριπακι να τις ακολουθουμε.......

Υ.Σ. Η κονσολα αποτελει μια καλη λυση αν δεν παιζεις strategy, νομιζω τουλαχιστον. Παντως το εχω σκεφτει και εγω. Ενα Xbox για λιγα παιχνιδα (κυριως mame) DVD και οχι μονο και ενα απλο PCακι για internet κτλ....αλλα ειμαι computerakias:)

Link to comment
Share on other sites

:devil: χεχεχε κάτι ήξερα και έμεινα τόσο καιρό με την παλία καραβάνα.

Δεν γίνετε να μην αλλάξετε κουτί, και η AMD θα πάει σε BTX λόγω PCI-exp, SATA κλπ. Το καλό είναι ότι θα παρουν πόδι όλα τα legacy χεχεχε :devil:

Link to comment
Share on other sites

Παίδες αν προσέξατε το pdf μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να καταφέρουμε να μοντάρουμε τα κουτιά μας. Jax νομίζω οτι αντιλαμβάνεσαι ότι όσοι πήραμε κουτιά και δώσαμε έναν σκασμό λεφτά δεν είχαμε κατα νου ότι θα χρειαστεί σε ένα ενάμιση χρόνο να το αλλάξουμε. Οι εξελίξεις στα κουτιά δεν τρέχουν (ή για να το θέσω σωστότερα δε φανταζόμουν ότι τρέχουν) όπως στους επεξεργαστές ή στις κάρτες γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Τι 50 δεν ειναι τιποτα...λαμαρινα αγοραζουμε....τα πρωτο κουτι μου εκανε 12000 μαζι με τροφοδοτικο και το προτελευταιο με βαρια καρδια ειχα δωσει 13 χωρις τροφοδοτικο.Το αντεκ ειναι μεγαλη ιστορια πως ξοδευτηκα και το πηρα..

Link to comment
Share on other sites

Originally posted by icy20 on 20-09-2003 at 19:56

50 ευρω δεν ειναι τιποτα.Δεν θα ειχα προβλημα και να το πεταξω που λεει ο λογος το κουτι αυτο...Οταν δινεις 300 ειναι το προβλημα!

Vag αστα να πανε με το Antec 840sx εχω οταν το ειχα παρει πριν εναμιση χρονο περιπου με 400w τροφοδοτικο(τρομαρα μου) ειχα σκασει 58.000 χιλιαδες (πονεσε πολυ λεμε αλλα το psu με εβγαλε παλικαρι) τεσπα ...ετσι ειναι αυτα ολο κατι new θα βγαζουν για να σκαμε!!!αν και πιστευω οτι θα αργησει!!!!

Link to comment
Share on other sites

Να πανε να Γ................ Ολοι. Και η Intel και η AMD και το PCI express και οι Αthlon 64 και οι prescott .. Αν μου πουνε να αλλάξω κουτι το 2003 ΧΥΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ....

Οχι καλυτερα το Pc στην Ντουλάπα χύμα μονο οθόνη mouse και πληκτρολογιο εξω...

OXI ΧΕΣΤΟ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ ΒOARD ΣΕ ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΤΑ IDE (η ότι αντιστοιχο εχει) ΣΤΟΝ τoiχο και καθε 6 Μηνες θα απολαμβάνω τα RMA μου .

Θα αγοράσω σε εξεφτελιστική τιμή ακόμα ένα antec 1000AMG και με ενα κομμάτι Plexi ή γυαλι θα κάνω ενα ωραίο hi tech τραπεζάκι για το σαλόνι..

Α τι ωραια εχει και παραθυρο για να μπενουν μεσα τα ποτά. θα ανοιγουν και cd roms για να στηριζουμε ποτήρα ..

ΤΕΛΕΙΑ και στα @@ μου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.