Jump to content



τι λεει σα μαγαζι το zero one (θεσσαλονικη)??


tolis861416003225

Recommended Posts

θέλει μια φίλη μου που πέρασε Θεσσαλονίκη να πάρει λαπτοπ και έχει ενα πολυ καλο σε πολυ καλη τιμη

////// αυτο ---> http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=89631 \\\\\

αλλα δε ξερω τι μαγαζι ειναι του λογου του... εχει κανεις καποια εμποιρια?

Link to comment
Share on other sites

Χεχε, απλά εννοώ ότι δεν έχω ακούσει υπερβολικά καλά λόγια (τύπου Πλαίσιο, πας κάτι χαλασμένο και στο αλλάζουν επιτόπου χωρίς καν να το κοιτάξουν) ούτε υπερβολικά κακά (τύπου e-shop, 5 χρόνια να σου φέρει την παραγγελία και άλλα 5 αν χρειαστείς after sales). Θα το έλεγα τυπικό κατάστημα (όλα αυτά βέβαια από το ότι έχω ακούσει σε διάφορα forums, μην σε πάρω και στον λαιμό μου).

Αν απλά θέλεις να παραγγείλεις laptop να στο φέρουν με αντικαταβολή, δεν βρίσκω λόγο να το φοβάσαι (εξάλλου αν χαλάσει, μάλλον συμφέρει να το πας στην αντιπροσωπεία της acer στην αθήνα παρά να το στέλνεις θεσσαλονίκη).

Link to comment
Share on other sites

Ο αδερφός μου πήρε το pc από εκεί και όταν του κάηκε η μητρική την πήραν πίσω χωρίς προβλήματα και του την άλλαξαν μετά από 10 μέρες περίπου. Η μόνη εμπειρία που έχω. :p

Link to comment
Share on other sites

Κατα καιρους εχω παρει πραγματα απο το zero1 και η εξυπηρετηση τους μπορω να πω πως ηταν πολυ καλη. Το service τους ευτυχως δεν το χρειάστηκα ακομη αλλα απο εμπειρίες φίλων είναι γενικά καλό. Σιγουρα δεν είναι πλαίσιο αλλά ούτε και eshop.

Αποψή μου ειναι να πάρει η φίλη σου το laptop χωρίς φόβο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω καλή εμπειρία απο το κατάστημα.

Δυο φορές αποπειράθηκα να αγοράσω από κει και ζήτησα να μου κρατήσουν το προιόν(οθόνη) έδωσα προκαταβολή και όταν πήγα να την πάρω την είχαν πουλήσει σε άλλον.

Και μια τρίτη φορά που πήγα για να δω τιμές για μια σύνθεση δεν είχε τίποτα από αυτά που ήθελα και του έλεγα μάρκες Corsair, Coolermaster, Ocz και τα λόιπα και με ρωτούσαν τι είναι αυτά

Με δυο λέξεις όχι καλοί επαγγελματίες

Αν θες Acer καλύτερα πάρε απο το Πλάισιο που έχει πλέον και το service

Link to comment
Share on other sites

Και για μένα μετρά.

Εχω αγοράσει απο κει κάποιες φορές.

σε τιμες αρκετα καλο.

γνωστη μου που ειχε προβλημα τεχνικο, την βοηθησαν και μαλιστα χωρις τρελες χρεωσεις και εκανε τη δουλεια της με ενα δισκο που θα τον εχανε αδοξα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.