filthy_dwarf Απρίλιος 17, 2010 #3281 Απρίλιος 17, 2010 Αν και οντως πολλες δεν "register" μαλλον μουφες ελεγε αφου θιχτηκε ο εγωισμος τουΕσενα απο τοτε που μπηκες στους AJG σπανια σε βλεπουμε παντως. PS. το K/D ratio τελικα ανεβαινει ΠΟΛΥ ευκολα τελικα... ναι με Reacon
sstav Απρίλιος 17, 2010 #3282 Απρίλιος 17, 2010 (edited) πείτε και σε μας πως ανεβαίνει το ratio...για τα κανονικά οπλα όμως ΄...όχι με μαχαιράκια...που σε ΚΣ με μια σφαίρα στο γονατο ή στο χέρι θα σουρνώσουν χάμω ...όχι όπως τώρα όπου αφού την φάνε σε όποιο σημείο και αν την φάνε να ερχονται κατά πάνω σου (επειδή και καλά είχαν αρμορ) και να σε σφάζουν. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2010 από sstav
TifoziF1 Απρίλιος 17, 2010 #3283 Απρίλιος 17, 2010 Για τα κανονικά όπλα και συνθήκες, δεν κάνεις εγκατάσταση στο PC, δηλώνεις εθελοντής και πάς Σομαλία, Ιρακ, Γάζα, Αφγανιστάν και προσπαθείς το K/D να σου βγάζει NaN :P :P 1
raven_g20 Απρίλιος 17, 2010 #3284 Απρίλιος 17, 2010 κοιτάζοντας τα stats στο κλασσικό σαιτ κάτω κάτω στα All Kits λέει σε μερικά locked...δεν δείχνει ποντους που χρειάζεσαι...αυτά δεν μπορώ να τα ξεκλειδώσω ε?:bad:
sofix Απρίλιος 17, 2010 #3285 Απρίλιος 17, 2010 γουσταρω απιστευτα περιγραφες και αναλυσεις για knife skills και positioning skills ps i love you all :baby:
dimitris_s Απρίλιος 17, 2010 #3286 Απρίλιος 17, 2010 Αν και οντως πολλες δεν "register" μαλλον μουφες ελεγε αφου θιχτηκε ο εγωισμος τουΕσενα απο τοτε που μπηκες στους AJG σπανια σε βλεπουμε παντως. Θα επανορθώσω. Βασικά ούτε αυτοί με βλέπουν και πολυ. Είχα να παίξω απ' την Κυριακή, και μπήκα χθες για καμιά ώρα. P.S.: Το 60/20 k/d που έλεγα πριν, έγινε με assault.
jpavly Απρίλιος 17, 2010 #3287 Απρίλιος 17, 2010 Ρε τι ώρα θυμηθήκατε να μαζευτείτε χθες; 3:00 τα ξημερώματα αποφάσισε το μισό Lab να μπει στον Phalanx Ρε συ Jaco, ο Kastro έχει μείνει μέρες τώρα σε hardcore και όλο τον βλέπω άδειο. Δεν ξέρω αν παίζετε έτσι, απλά λέω μήπως έχει μείνει ξεχασμένος
Borg Απρίλιος 17, 2010 #3288 Απρίλιος 17, 2010 οχι άλλη βαζελίνη! παιδιά σε τι λεβελ θα αρχίζω να σκοτώνω οτι σημαδεύω και όχι τα πουλιά?
filthy_dwarf Απρίλιος 17, 2010 #3289 Απρίλιος 17, 2010 και με το αρχικό όπλο καλά παίζεις (αεκ) να συνηθίσεις θέλει. εμένα μου πήρε 2 μερούλες που είχα καιρό να παίξω battlefield
GruntGR Απρίλιος 17, 2010 #3290 Απρίλιος 17, 2010 οχι άλλη βαζελίνη!παιδιά σε τι λεβελ θα αρχίζω να σκοτώνω οτι σημαδεύω και όχι τα πουλιά? Στο λεβελ στο οποιο θα μαθεις σημαδι κρατα την αγκιδα κοντα στον κορμο αμα δεν μπορεις κεφαλι και βαρα με ρεγουλα εκτος αμα σου βγουνε κολλητα, αμα ειναι σε μεσαια-μεγαλη αποσταση και τρεχει απτα αριστερα προς τα δεξια βαρα λιιιιγο πιο μπροστα απο το μοντελο του και οταν παρεις μια ιδεα για το πως λειτουργει το bullet drop θα μαθεις να την βαζεις πιο ψηλα απτο κεφαλι για να το πετυχαινεις Για οπλα εχε αυτα στα υποψη οσα λεβελ και αν ανεβεις AN-94 - 4x scope ( επεμενε στο XM8 μεχρι να στο δωσει ) xm8 LMG + magnum ammunition ( M60 is for da nubz ) colt 1911 δαγκωτο ( το 6σφαιρο αξιζει μονο αμα εχεις magnum ammunition και καλο στοχο ) carl gustav + improved explosives αντι για rpg και AT4 AKS - σκετο ή με marksmanship training/magnum ammo αμα θες να ριχνεις ναρκες αντι για μπαζουκιες ( μεινε με το scar-L και κανε υπομονη ) VSS sniper ( για να το ξεκλειδωσεις γρηγορα παιζε recon με multiclass οπλα αμα δεν την παλευεις με τα bolt action sniper οπως κι εγω ) G3A3 και απο καραμπινες NS 2000 η οποια αμα κατσεις ακινητος και βαρεσεις αφου πρωτα ζουμαρεις με το improved SG spec ειναι 99% ακριβεστατη ( props στον νεφελιμ που μου την εδειξε χθες, μεχρι και πιλοτο blackhawk σκοτωσα ) 1
filthy_dwarf Απρίλιος 17, 2010 #3291 Απρίλιος 17, 2010 Στο λεβελ στο οποιο θα μαθεις σημαδι κρατα την αγκιδα κοντα στον κορμο αμα δεν μπορεις κεφαλι και βαρα με ρεγουλα εκτος αμα σου βγουνε κολλητα, αμα ειναι σε μεσαια-μεγαλη αποσταση και τρεχει απτα αριστερα προς τα δεξια βαρα λιιιιγο πιο μπροστα απο το μοντελο του και οταν παρεις μια ιδεα για το πως λειτουργει το bullet drop θα μαθεις να την βαζεις πιο ψηλα απτο κεφαλι για να το πετυχαινεις Για οπλα εχε αυτα στα υποψη οσα λεβελ και αν ανεβεις AN-94 - 4x scope ( επεμενε στο XM8 μεχρι να στο δωσει ) xm8 LMG + magnum ammunition ( M60 is for da nubz ) colt 1911 δαγκωτο ( το 6σφαιρο αξιζει μονο αμα εχεις magnum ammunition και καλο στοχο ) carl gustav + improved explosives αντι για rpg και AT4 AKS - σκετο ή με marksmanship training/magnum ammo αμα θες να ριχνεις ναρκες αντι για μπαζουκιες ( μεινε με το scar-L και κανε υπομονη ) VSS sniper ( για να το ξεκλειδωσεις γρηγορα παιζε recon με multiclass οπλα αμα δεν την παλευεις με τα bolt action sniper οπως κι εγω ) G3A3 και απο καραμπινες NS 2000 η οποια αμα κατσεις ακινητος και βαρεσεις αφου πρωτα ζουμαρεις με το improved SG spec ειναι 99% ακριβεστατη ( props στον νεφελιμ που μου την εδειξε χθες, μεχρι και πιλοτο blackhawk σκοτωσα ) well carl gustav είναι καλό για πεζούς τζιπ και ελικόφτερα . Αντιαρματικό AT4 και ξερό ψωμί , ο κάρολος είναι το ποιο αδύναμο σε αντιαρματικό. Αναλυτικά : για πιστόλια το 6ασφαιρο με magnum τα σπάει! έχω παίξει παιχνίδια μόνο με αυτό. όσο για το AN προτιμώ το red dot 1
Borg Απρίλιος 17, 2010 #3292 Απρίλιος 17, 2010 thx παιδιά αλλά τώρα σχεδόν μόνο sniper παίζωμέχρι μια απόσταση χτυπάει εκεί που σημαδεύω , μετά από κάποια απόσταση χτυπάω στο περίπου... όταν πετυχαίνω
louis_gas Απρίλιος 17, 2010 #3294 Απρίλιος 17, 2010 thx παιδιά αλλά τώρα σχεδόν μόνο sniper παίζωμέχρι μια απόσταση χτυπάει εκεί που σημαδεύω , μετά από κάποια απόσταση χτυπάω στο περίπου... όταν πετυχαίνωΕγω παντως προτεινω medic για αρχη. Recon δεν ειναι και τοσο ευκολο κατα τη γνωμη μου.. Τα machine guns ειναι πιο noob-friendly.
Borg Απρίλιος 17, 2010 #3295 Απρίλιος 17, 2010 ε ναι τι περίμενες click n death? y not Εγω παντως προτεινω medic για αρχη. Recon δεν ειναι και τοσο ευκολο κατα τη γνωμη μου.. Τα machine guns ειναι πιο noob-friendly. thx θα το τσεκάρω
filthy_dwarf Απρίλιος 17, 2010 #3296 Απρίλιος 17, 2010 Εγω παντως προτεινω medic για αρχη. Recon δεν ειναι και τοσο ευκολο κατα τη γνωμη μου.. Τα machine guns ειναι πιο noob-friendly.Πως είναι οι paladins στο wow; ακριβός το ίδιο είναι οι medics.
louis_gas Απρίλιος 17, 2010 #3297 Απρίλιος 17, 2010 Πως είναι οι paladins στο wow; ακριβός το ίδιο είναι οι medics. Για να το λες εσυ.. Εγω απο wow δεν....
sofix Απρίλιος 17, 2010 #3298 Απρίλιος 17, 2010 επισης παιζοντας τον γιατρο,σαν προταρχικος σου στοχος ΔΕΝ θα ειναι να βγαινεις γιουρια να σκοτωνεις...καταστασεις του στυλ εντοπισα 5 εκει κρυμενους,βγαινω στα ανοιχτα ,φωναζω αερα και γιουρια,δεν προτεινονται..εκτος αν εχεις 3 γιατρους να τρεχουν πισω σου..υπομονη,υπομονη,μεινε πισω,υπομονη,μοιραζε δεξια-αριστερα medic packs και πηγαινε εκει που μαζευονται αρκετοι δικοι σου και κανε revives..ευκολοι ποντοι...συμφωνω οτι ειναι η πιο noob-friendly....δεν κραταμε το ποντικι πατημενο και ριχνουμε τισ σφαιρες κατα χιλιαδες,οσο και αν ειναι πειρασμος...ταπ-ταπ,κλικ-κλικ πες το οπως θες,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο..μια μια σφαιρα και ας μην σκοτωνεις..τουλαχιστον μαθε να σημαδευεις και οταν ξεκλειδωσεις πιο βαρια οπλα θα αρκει 1-2 σφαιρες και παρτον κατω..
filthy_dwarf Απρίλιος 17, 2010 #3299 Απρίλιος 17, 2010 Για να το λες εσυ.. Εγω απο wow δεν.... καλο για εσένα χαχαχα
louis_gas Απρίλιος 17, 2010 #3300 Απρίλιος 17, 2010 Τρελενομαι να καθαριζω snipers απο τετοια αποσταση. Στην ουσια δε βλεπεισ ανθρωπο, μονο το κοκκινο τριγωνακι απο πανω. :happy2:
Recommended Posts