Jump to content



Ξεκλειδωσα τον P4 2.4C ΜΟΥ!!!


soki

Recommended Posts

Σημερα ολοκληρωσα τα tests στο Watercooling, εκανα καμια 20αρια tests αυριο μου μενει αλλο ενα για να ανεβασω αποτελεσματα. Στα 2 τελευταια tests μαλλον απο το πολυ βαλε βγαλε δεν μου bootare το συστημα αμεσως αλλα μετα απο 2-3 προσπαθειες ολα ok bootare κανονικα, το λυνω λοιπον το block για να ειναι στεγνο αυριο που θα το τοποθετησω στην τελικη του θεση και επειδη ηθελα να μπω λιγο Internet και βαριομουν να βγαζω της βιδες στηριξης του block απο την μητρικη, λεω ας βαλω ενα zalmanaki με ενα 4αρη sunon fan χωρις να στηριζεται πουθενα ομως μονο ceramique. Παταω να ξεκινησει τιποτα no boot, λεω δεν θα παταει καλα οποτε το πιεζω λιγο και ξεκιναει κανονικα. Παω bios να κατεβασω Mhz και να δω θερμοκρασιες και στο Jumberfree Configuration βλεπω ενα περιεργο CPU Ratio [28](το βγαζει και στο CPU Configuration το CPU Ratio), λεω τι ειναι αυτο παλι, κανα bug θα ειναι. Ξαναμπαινω μετα bios παλι το ιδιο, λες να ειναι κανας πολλαπλασιαστης λεω???....:D To βαζω στην αρχη 11 και μετα 10 αλλα τιποτα, δεν bootare το συστημα. Μετα το βαζω 12 που ειναι και το κανονικο και ολα οκ. Μετα απο καμια ωρα λεω ας δοκιμασω και αλλους πολλαπλασιαστες βαζω 8 και το συστημα bootare και ειχαν πεσει και τα Mhz, πανε τσιγαρα κρασια στο πατωμα, λεω χριστος και η παναγια, λες να ξεκλειδωσε? :woot: Αρχιζω τις δοκιμες λοιπον, και περνει ολους τους πολλαπλασιαστες απο 8 εως 28(εκτος απο 9-10-11) κανονικα και ανεβαινουν τα Μhz βεβαια αναλογα. Tωρα το κακο ειναι οτι μετα το σβησιμο του υπολογιστη δεν τον κραταει τον multiplier(εκτος απο μια φορα που τον κρατησε, τον 8 νομιζω), και αν ανεβασω το FSB παλι δεν bootarei το συστημα, αυτο λυνεται βεβαια ευκολα το προβλημα αφου βαζω πχ 290 fsb, δεν bootarei αλλα μετα που θα το ξανανοιξω το FSB 290 το κραταει ;) .

Οριστε μια foto με ολους τους πολλαπλασιαστες που περνει...(το cpu-z ψιλοτρελλανεται)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!

Και για τους πλεον δισπιστους οριστε benchs και pcmark published....

Eνα 28χ110 = 3080 Mhz

EΔΩ!!!!!!!

http://service.futuremark.com/compare?pcm=1553825

Και ενα 15χ110 = 1650 Mhz

EΔΩ!!!!!!!!!!!!!

http://service.futuremark.com/compare?pcm=1553852

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ BENCH ΘΕΛΕΤΕ ZHTEIΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ!!!! :flower:

To αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι δεν ξερω πως το εκανα!!!! :laughing: Θα δοκιμασω και με watercooling αυριο να δω αν συνεχιζει να το κανει! :inlove:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Ποπο αυτο το Pentium 4 5200ΜΗζ ειναι ολα τα λεφτα!!!! Αντε να το δει κανενας

ξεκαρφωτος την ωρα του POST και να χασει αυγα και πασχαλια!!!!

Να σου πω Soki, δεν ερχεσαι απο δω για μια υπνωση μπας και βγαλουμε

απο τα βαθη του εγκεφαλου σου το τι εκανες? :D:blink:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από soki [15-10-2003 και 01:08]

To Pentium 4 5600ΜΗz σου ξεφυγε?...:D

Aυριο θα αυτουπνωθω να θυμηθω τι εκανα,

Θυμήσου να ξυπνήσεις μετά γιατι πολύ σύντομα θα σε κυνηγάει ο μισός πλανήτης............

:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχιζω να βρισκω και το οριο της μητρικης μου, εδω με PCI/AGP 36/72 Μhz, Performance-> Standard 1,6Vagp, 8x322, μνημες 2-2-3-5, 3:2 ειναι η μεγιστη συχνοτητα που ολοκληρωνει το 1 mbyte test. To Vagp δεν φαινεται να βοηθαει το FSB αφου με 1.7 και 1.8Vagp ειχα χαμηλοτερο max FSB. 52 secs Super Pi 1 mbyte ουτε καν στα 2600 Mhz ειναι πραγματι εκπληκτικο! .... :D

pi322.gif

post-40-1416070596,2379_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Ενα 3dmark 2001, ενω με το Clock Generator ειμαι 8χ315 = 2520 Μhz και βλεπω διαφορα στο super pi, στο sandra και στα 3dmarks δεν εχω αναλογη αυξηση, βγαζουμε μεν τα σωστα mhz αλλα FSB βγαζουν αυτο που εχω δωσει στο Bios, εδω π.χ, 250 .

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7112506

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.