Jump to content


Σχετικά με το TeamViewer


dj_chris_g

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα να μου πείτε εφόσον γνωρίζετε κάτι σχετικά με το TeamViewer. Έστω ότι είναι εγκατεστημένο σε 2 pc (χώρις τοπικό δίκτυο LAN), συνδεδεμένοι ξεχωριστά ο καθένας με το διαδίκτυο. Είναι γνωστά και στους 2 χρήστες το iD και το password (που εμφανίζει το πρόγραμμα αντίστοιχα στο κάθε pc), υπάρχει περίπτωση να γίνεται διαχείριση από το ένα pc στο άλλο χωρίς να ανοιχτεί ("τρέξει") το πρόγραμμα στο απομακρυσμένο pc, εφόσον αυτο είναι ανοιχτο(το pc)?

edit

Link to comment
Share on other sites

γιατί δεν δοκιμάζεις.. :p

όχι φίλε μου ΔΕΝ γίνετε αυτό που λες.

αν έχεις πρόβλημα με το πως θα ανοίξεις το άλλο πσ φτιάξε ενα ρελεδακι με ένα παλιό κινητό+σιμ που έχει δόνηση καθώς φορτίζει για το καλείς κ να ανοίγει το πσ.

ετσι κάνω στο παλιό πσ που δουλεύει στο χωρίο αν χρειάζεται να seedαρει κάτι....

απλά τα πράγματα.. :to_pick_ones_nose:

Link to comment
Share on other sites

Η απλά WOL μέσω internet, δουλεύει μια χαρά αρκεί το μηχάνημα να έχει κλείσει σωστά απο το λειτουργικό και να είναι πάνω σε UPS. Αυτό το έχω τσεκάρει, όταν κλείσω τον υπολογιστή κρατώντας τον διακόπτη μετά δεν ξυπνάει. Η φάση με το ρελέ και κινητό πολύ μου άρεσε επίσης!!!

Για WOL πρόγραμμα που στέλνει magic packets χρησιμοποιώ το WOL magic packet sender

@dj_chris_g

Εννοείς αν κάποιος μπορεί να ελέγξει το μηχάνημα σου ενώ δεν τρέχει το teamviewer?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν τρέχει το πρόγραμμα δε νομίζω να μπορεί να μπει κάποιος άλλος. Δε θυμάμαι αν τρέχει και ως service, οπότε και θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες. Πάντως μπορεί άνετα να ξεκινήσει μαζί με τα windows.

Link to comment
Share on other sites

Τhnx παίδες για τις απαντήσεις...

Βασικά ψάχνοντας και λίγο ακόμα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα πώς είτε θα πρέπει να "τρέχει" και στα δύο pc είτε να έχει ενεργοποιηθεί ώς service για εκκίνηση κατά την έναρξη, οριζοντάς του ένα σταθερό iD & pass.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.