Jump to content


Μπείτε στο Παιχνί! Η ηλεκτρονική Ελλάδα μας χρειάζεται!


NikMark

Recommended Posts

eRepublik

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το παιχνίδι «eRepublik». Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, γενικά, μιλάμε για έναν κόσμο φτιαγμένο απ΄την αρχή. Συμμετέχουν όλα τα κράτη τα οποία προϋπήρχαν πριν την υποτιθέμενη καταστροφή.

Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα επικρατεί ησυχία. Κι αυτό γιατί οι Τούρκοι λόγω Cheating, αποκλείστηκαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την παύση του άλλοτε ασταμάτητου πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας. Οι μεγάλοι τους παίκτες, δημιουργούσαν πολλαπλούς λογαριασμούς ώστε να υποτάξουν την χώρα μας! Οι Admins τους πήραν γραμμή και προχώρησαν αναλόγως. Οι πόλεμοι όμως δεν σταματάνε ποτέ. Ανήκουμε σε συμμαχία η οποία ονομάζεται EDEN και δίνουμε μάχες για εδαφική προσάρτηση εναντίων της PHOENIX. Εν ολίγοις, επικρατεί πανικός!

Κάποτε ήμασταν υποδουλωμένοι στη Τουρκία. Ωστόσο, κάποιοι «παλιοί» έλληνες παίκτες, μερίμνησαν, διαφήμισαν το παιχνίδι, έφεραν κόσμο και καταφέραμε να κερδίσουμε την ανεξαρτησία μας. Σαν να μην μας έφτανε αυτό, έχουμε και τους Σκοπιανούς τώρα!

Υπάρχει κανονικότατα Κυβέρνηση και 36 βουλευτές. Έχουν δημιουργηθεί κόμματα και στρατιωτικές οργανώσεις. Κάθε μήνα διεξάγονται εκλογές. Άλλοτε βουλευτικές, άλλοτε για Πρωθυπουργό και άλλοτε για πρόεδρο κόμματος. Ο παίκτης εκτός απ΄το να ενταχθεί στο κόμμα που τον αντιπροσωπεύει και σε κάποια στρατιωτική οργάνωση, μπορεί να δημιουργήσει εταιρείες, να έχει υπαλλήλους και γενικά να κερδίζει χρήματα. Το παιχνίδι βρίσκεται στην Version 1. Σε λίγο θα προχωρήσει στην Version 2 με δραματικές αλλαγές. Πολλές επιλογές θα προστεθούν.

Κοινώς, μιλάμε για μια σμίκρυνση της κοινωνίας. Μπορεί κάποιος να αποστασιοποιηθεί απ΄τα πολιτικά δρώμενα, ώστε να έχει την ησυχία του ή μπορεί να είναι ενεργό μέλος και να δώσει μάχη για την εξυγίανση της χώρας καθώς υπάρχουν αριστερές, δεξιές, κεντρώες δυνάμεις οι οποίες ενεργούν και μάχονται για το τιμόνι της χώρας.

Αρκετά επεκτάθηκα. Δοκιμάστε το! Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει 8000 πολίτες. Για να δυναμώσει, χρειάζεται πολλούς περισσότερους. Δηλαδή η δύναμη βασίζεται καθαρά στον αριθμό των πολιτών της και φυσικά στη σωστή διακυβέρνηση. Σας παρακαλώ, αν θέλει κάποιος να μπει, ας το κάνει απ΄τον σύνδεσμο που δίνω παραπάνω. Για κάθε παίκτη που φέρνω εγώ για παράδειγμα, κερδίζω ένα πολύ μικρό ποσό. Δεσμεύομαι βέβαια, όποιον μπει, να τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί και να τον στηρίξω στα πρώτα του βήματα. Πάντως πραγματικά ο κύριος μου σκοπός είναι να δυναμώσει η χώρα. Όποιος εντρυφήσει στη κατάσταση, θα το καταλάβει!

Το όνομα μου στο παιχνίδι είναι AlexTheGreatReborn

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε ήμασταν υποδουλωμένοι στη Τουρκία. Ωστόσο, κάποιοι «παλιοί» έλληνες παίκτες, μερίμνησαν, διαφήμισαν το παιχνίδι, έφεραν κόσμο και καταφέραμε να κερδίσουμε την ανεξαρτησία μας. Σαν να μην μας έφτανε αυτό, έχουμε και τους Σκοπιανούς τώρα!''

Απλα το έχει παρει λιγο πατριωτικά

Link to comment
Share on other sites

καλο φενετε αρκει να εχεις χρονο κ ορεξη

να σε ρωτισω το παιχνιδακι ειναι με γραφικα κανονικα?η απο ιστοσελιδα οπος κατι μουφες με βρικολακες και λυκανθρωπους (bitefight λεγετε αν δεν κανω λαθος)??

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι μας λέει τι έχει γίνει στο παιχνίδι εώς τώρα. Προς τι η ειρωνία;

Απλά δεν ήξερα ότι έτσι λύνονται τα εθνικά ζητήματα... τώρα που το έμαθα και αυτό πάω να λύσω το κυπριακό με lisp...

Link to comment
Share on other sites

Mια φορα την πατησα με το ikariam (μιλαμε για 24ωρα) και δε την ξαναπαταω οτι θεμα και αν εχει. Ξερω απο πρωτο χερι πως παιζουν αρκετοι εκει.

Χασιμο χρονου και αγχος για το τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Απλά δεν ήξερα ότι έτσι λύνονται τα εθνικά ζητήματα... τώρα που το έμαθα και αυτό πάω να λύσω το κυπριακό με lisp...

:offtopic2:

Στο hattrick είχε γίνει σκηνικό που έβαλαν (λόγο Iso) τα Σκόπια σαν Μακεδονία.

:offtopic2:

Οι "ψηφιακοί" Έλληνες είναι πιο συνειδητοποιημένοι από τους offline.

Link to comment
Share on other sites

Οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να διασπείρουν την προπαγάνδα τους. Αυτό είναι γεγονός. Πριν λίγο δημιουργήθηκε και eRadio στο οποίο έτρεξαν πρώτοι να μιλήσουν για την μη ελληνικότητα αυτής. Εγώ όντως το παίρνω στραβά το θέμα. Όπου και να τους συναντήσω δηλαδή. Και φυσικά όχι μόνο εγώ. Ως γνωστό στην ελλάδα είμαστε διαχωρισμένοι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων. Το ίδιο συμβαίνει και στο παιχνίδι. Διάφορες ίντριγκες υφίστανται. Αυτό το ζήτημα όμως, είναι το μόνο που καταφέρνει να μας ενώσει όλους σαν γροθιά. Μόνο κάποιες αριστερές δυνάμεις και οι «αντί-εξουσιαστές» παραμένουν απέναντί μας. Ειλικρινά δεν βλέπω μεγάλες διαφορές απ΄την πραγματικότητα. Σε παρακαλώ επίτρεψέ μου να έχω την πεποίθηση πως το 2010 και πέρα, την Μακεδονία δια μέσω διαδικτύου θα την χάσουμε. Καταλαβαίνεις το «πως», θαρρώ.

Είπα ξεκάθαρα όμως ότι όποιος θέλει δεν ασχολείται με τη πολιτική ώστε να παραμείνει ήσυχος... Την κατάσταση γενικότερα παρουσίασα με σκοπό το κέντρισμα του ενδιαφέροντος.

Link to comment
Share on other sites

Από την σελίδα του παιχνιδιού:

What is eRepublik?

eRepublik is about changing the course of history in a huge virtual society.

Diplomacy helps, but when it comes to war you will need to get a weapon and defend your country's borders - or expand them. From showing your patriotism to being a mercenary, the future of the New World is in your hands.

Οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο: οι ΠρωηνΓιουγκοσλαβοΔημοκρατιοΜακεδόνες μπήκαν στο παιχνίδι για να ξαναγράψουν την ιστορία (σε ένα εικονικό παιχνίδι σαφώς) και οι Έλληνες μπήκαν για να προστατέψουν την Ελληνική Μακεδονία (επίσης σε ένα εικονικό παιχνίδι).

Μου θυμίζει λίγο τους ακτιβιστές του Facebook, που νομίζουν ότι εκπληρώσανε το χρέος τους στην κοινωνία δημιουργώντας ένα group ("ταΐστε ένα παιδί στην Αϊτή με ένα click", "σώστε την μεσογειακή ριγέ φώκια με ένα double-click", "σταματήστε την ατμοσφαιρική ρύπανση με ένα δεξί click και ένα spacebar" κλπ)

Καλή τύχη στο παχνίδι αδερφέ και εύχομαι να προστατέψετε την (εικονική) Μακεδονία από τους (εικονικούς) κακούς ΠρωηνΓιουγκοσλαβοΔημοκρατιοΜακεδόνες.

Link to comment
Share on other sites

Οι "ψηφιακοί" Έλληνες είναι πιο συνειδητοποιημένοι από τους offline.
Αν το πιστεύεις αυτό, μπες σε κάποιο private server online rpg (πχ lineage 2), που παίζουν Έλληνες gamers....

normal_internet-seriousbusiness.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν το πιστεύεις αυτό, μπες σε κάποιο private server online rpg (πχ lineage 2), που παίζουν Έλληνες gamers....

Εννοώ ότι σε αντίθεση με το κλειδαροτρυπολάγνο υπόλοιπο ελληνικό λαό που αρέσκεται να "παίρνει" μάτι τα διαζύγια και τα μεσημεριανά..!

Άσε τους καμένους, αυτοί συγκαταλέγονται στης πυρκαγιές της Πελοποννήσου :Ρ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.