Jump to content



Recommended Posts

Aνακοινώθηκε από την Bethesda ότι το Φθινόπωρο βγαίνει το νέο Fallout με το όνομα Fallout: New Vegas

Δείτε το teaser video

Οι πρώτες λεπτομέρεις εδώ:

http://www.allgamesbeta.info/2010/02/rumor-frist-fallout-new-vegas-info-from.html

Και τα πρώτα scans:

http://www.playstationuniversity.com/screenshots/?album=100

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Holy Crap!

Τί σκ@τ@? Κάνανε meeting οι εταιρείες και αποφάσισαν το 2010 να βγάλουν μαζικά καλά games?

Bioshock 2,Mass Effect 2 και σκάει και νέο Fallout? τί άλλο να ζητήσει κανείς? (εκτός από Diablo 3!:whip:)

Link to comment
Share on other sites

Holy Crap!

Τί σκ@τ@? Κάνανε meeting οι εταιρείες και αποφάσισαν το 2010 να βγάλουν μαζικά καλά games?

Bioshock 2,Mass Effect 2 και σκάει και νέο Fallout? τί άλλο να ζητήσει κανείς? (εκτός από Diablo 3!:whip:)

Brent,ξεχασες το BF:BC2 και το Metro 2033 απο τη λιστα.

Κατα τ'αλλα, yay Fallout!

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today, το Fallout: New Vegas θα τοποθετείται χρονικά στο έτος 2280, εκατοντάδες χρόνια μετά το πυρηνικό ολοκαύτωμα και λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallout 3, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να παραμετροποιήσουν την ηλικία, τη φυλή και τα στατιστικά του χαρακτήρα τους. Η δράση ξεκινάει όταν ο κεντρικός χαρακτήρας δέχεται πυροβολισμούς. Ένα άγνωστο πακέτο έχει κλαπεί από τον πρωταγωνιστή και οι δράστες τον αφήνουν, καθώς νομίζουν ότι είναι νεκρός. Ένα ρομποτ βρίσκει τον κεντρικό χαρακτήρα και τον πάει στον Doc Mitchell, ο οποίος τον θεραπεύει. Το Fallout : New Vegas θα είναι μία ξεχωριστή περιπέτεια και δεν θα απαιτεί τη γνώση των γεγονότων του Fallout 3, αν και θα υπάρχουν κάποιες αναφορές στα σημαντικότερα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς. Θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο ύφος του τίτλου και το New Vegas δεν θα είναι μία πόλη φάντασμα, αλλά μία πόλη "ζωντανή" που ευημερεί. Σχετικά με τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Pete Hines της Bethesda υποσχέθηκε ότι "θα υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος και θα χρειαστούν εκατοντάδες ώρες για εξερευνηθεί πλήρως".

Το Fallout : New Vegas θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, Xbox 360 και PS3.

πηγή:gameover.gr

Link to comment
Share on other sites

Η εξερεύνηση του Fallout: New Vegas απαιτεί «εκατοντάδες ώρες»

Δύο χρόνια μετά το εκπληκτικό Fallout 3, η Bethesda μας καλεί να επιστρέψουμε στο universe του Fallout με το New Vegas, που αναμένεται το φθινόπωρο. Σύμφωνα με το στούντιο, ο κόσμος του παιχνιδιού είναι τεράστιος και θα χρειαστούμε «εκατοντάδες ώρες» για να τον εξερευνήσουμε πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή του New Vegas έχει ανάλογο μέγεθος με την Ουάσινγκτον στο Fallout 3. Με βάση τo teaser trailer και τις πρώτες εικόνες-scans του Fallout: New Vegas, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι η «μαγεία» δεν έχει χαθεί ούτε στο ελάχιστο.

πηγή: game20.gr

Link to comment
Share on other sites

http://fallout.wikia.com/wiki/User_blog:Ausir/German_PC_Games_Fallout:_New_Vegas_preview

Information from a 10-page Fallout: New Vegas preview in the German PC Games magazine, courtesy of Rootmars:

* Opening sequence: Courier is executed with a headshot. No ambush.

* Character look creation: Mitchell holds a mirror in front of your face "I hope I put you back together properly so you recognize yourself."

* Character creation: G.O.A.T. is replaced with a psychoanalysis test.

* Weapons: picture of a hunting rifle included. Available modifications are scope, larger magazine and a 3rd one for faster load between shots.

* Weapons: picture of a normal and a unique 9mm Pistol. Shown mods: scope and magazine enlargement. One gun shown with both scope and enlarged magazine.

* Weapons: The unique pistol has a unique skin, engravings and a picture of Virgin Mary on the grip. This could mean that every unique weapon has its own skin. "These rare guns not only look unique, but have unique properties."

* Weapons: Concept art of a guy in the trenchoat from the teaser wielding a Fallout 3-style minigun (It's a little bit smaller though)

* Goodsprings: When you leave the Powder Ganger Quest unsolved, you'll encounter them later when they are more powerful.

* Goodsprings: You can convince Mayor Trudi to ambush the Powder Gangers with a sufficient sneak skill.

* Some choices you make during the game reveal their consequences far later.

* Some NPC companions will have their own quests too, not only Raul.

* Radar: A new yellow bar for companions is added by Obsidian.

* "Caps" are mentioned as currency, not poker chips or dollars.

* Hint that weapon modifications can be found in the wastes. (May be speculation)

* Some statements hint that the NCR and the Brotherhood of Steel somehow work together - you easily gain access to Helios 1 by having a good reputation with NCR and BOS

* Dialogue with Fantastic in Helios 1 can be influenced with a high barter skill.

* Game world will be as big as the one from Fallout 3.

* Chris Avellone on game development: "We are currently working on the dialogues and places. The rest looks pretty good for now."

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εμένα ξενερώνει το γεγονός του ότι το παιχνίδι εκτυλίσσεται γύρω από μια ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ;!!! Μέχρι και καζίνο έχουν - για να διοχετεύεται το πλεόνασμα του πλούτου !!pp

Δηλαδή έλεος ρε παιδιά...λίγη κοινή λογική δε βλάπτει.

Πάει και το fallout...

Link to comment
Share on other sites

Ίσα ίσα

σε περιόδους πλήρους αταξίας ιδρύεις κέντρα που διαχειριζονται τις διαχρονικες αξίες: πλουτος, όπλα, εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικά

και αλλωστε όντως στο fallout υπηρχαν τετοια δείγματα

Link to comment
Share on other sites

Ε, το δεύτερο είναι έπος. Τεράστιο, με πολλούς οικισμούς, πολλούς και διάφορους χαρακτήρες, δαιδαλώδες σενάριο. Και εφ'όσον έχεις παίξει και το πρώτο βλέπεις και πως άλλαξε ο κόσμος από την εντελώς post apocalyptic κοινωνία του 1ου σε μια κοινωνία πόλεων κρατών. Διάβολε, εδώ γινόσουν μέχρι και πορνοστάρ στο 2ο.

Link to comment
Share on other sites

Ίσα ίσα

σε περιόδους πλήρους αταξίας ιδρύεις κέντρα που διαχειριζονται τις διαχρονικες αξίες: πλουτος, όπλα, εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικά

και αλλωστε όντως στο fallout υπηρχαν τετοια δείγματα

Ναι οκ, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Μόνο world trade center δεν έχουν και αεροδρόμια. Έλεος ρε παιδιά...που φτιάξανε πόλη με ουρανοξύστες και τέτοια μετά από πυρηνικό πόλεμο...Το @@νε και ψόφησε.

Το 2 ήταν ΤΟ έπος...rpg από τα λίγα. Και αν εξαιρέσεις τον τεχνικό τομέα, ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει. Μάλλον το αντίθετο προσπαθούν...

Link to comment
Share on other sites

Μα εφ'όσον διαδραματίζεται κοντά στην περιοχή του 2, έχουν περάσει χρόνια από τα γεγονότα του 2 και η ραδιενέργεια είναι διαφορετική από την δική μας στον κόσμο του fallout οι πόλεις που θα συναντήσουμε θα πρέπει να είναι μεγάλες. Μεγαλύτερες πάντως από το New Reno, την NCR και την Vault City και φυσικά γεμάτες ζωή. Αν πχ κάτι με χάλασε πολύ στο fo3 ήταν αυτή η διαφορά με το 2.

Link to comment
Share on other sites

ολοι οσοι εχουν παιξει το 2 λενε οτι δεν τους εντυπωσιασε το 3 εχω κ τον αδερφο μου που λεει το ιδιο κ την ιδια ωρα καθοταν κ ελιωνε στο tactics!!οτι να ναι δηλαδη τεσπα εγω δεν εχω καποιο προβλημα με το παιχνιδι ισα ισα που μου αρεσε κ το βρισκω καλη ιδεα να βγει κατι καινουριο με αυτη τη βαση σαν σεναριο αποτελει κ μονοδρομο εξαλλου γιατι ολα τα υπολοιπα σεναρια τα ειδαμε στα expansion κ πραγματικα ενα θα πω οχι αλλους εξωγηινους δεν μπορω!!!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, στο trailer δείχνει ουρανοξύστες και φωταγώγηση "τύφλα να έχει η Νέα Υόρκη του σήμερα". Μπας και ξεχάσανε ότι έχει προηγηθεί παγκόσμιος πυρηνικός όλεθρος που, το πιθανότερο, έχει γυρίσει την ανθρωπότητα σε κάτι που δε διαφέρει πολύ τεχνολογικά από τη λίθινη εποχή (που λέει ο λόγος αλλά you get the picture). Που βρήκαν τόση τεχνογνωσία και πόρους ; Εγώ το βλέπω πολύ fail...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.