Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Σε Δημόσια υπηρεσία που ήμουν τις προάλλες, τους ρώτησα αν θα απεργούσαν στην απεργία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ που θα γινόταν πριν κανα δύο εβδομάδες. Η απάντηση που πήρα ήταν "Που να απεργείς τώρα", "Τι θα κερδίσουμε με μια μέρα απεργία;", "Που να χάνουμε το ημερομίσθιο τώρα", με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία την ημέρα της απεργίας να είχε συμμετοχή 0%. Όλοι ήταν στη θέση τους. Ε, από εκεί και πέρα τι να πεις....

Link to comment
Share on other sites

Σε Δημόσια υπηρεσία που ήμουν τις προάλλες, τους ρώτησα αν θα απεργούσαν στην απεργία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ που θα γινόταν πριν κανα δύο εβδομάδες. Η απάντηση που πήρα ήταν "Που να απεργείς τώρα", "Τι θα κερδίσουμε με μια μέρα απεργία;", "Που να χάνουμε το ημερομίσθιο τώρα", με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία την ημέρα της απεργίας να είχε συμμετοχή 0%. Όλοι ήταν στη θέση τους. Ε, από εκεί και πέρα τι να πεις....

Ιδια απάντηση και απο 2 καθηγητές στο σχολείο μου.:fist:

Link to comment
Share on other sites

5 στους 5 φιλους που προσπαθησα να κανω συζητηση για το θεμα μου απαντησαν ακριβως το ιδιο πραγμα."Μαλακιες ολα απατη ειναι τα μεγενθυνουνε και πισω απο ολο αυτο ειναι η γερμανια που θελει να χωθει πιο πολυ με επενδυσεις στην ελλαδα".Αρα απο τον μεσο 30αρη ελληνα μην περιμενετε τιποτα απο ολα αυτα που γραφετε περι αγωνα κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τίθεται θέμα περικοπών στον ιδιωτικό τομέα, επανέλαβε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ουδέποτε ετέθη, αλλά ούτε και τίθεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέμα να επιβληθεί επέκταση της περικοπής των επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα, επανέλαβε τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι ως υπουργείο Εργασίας στην πρόσφατη συνάντηση με τον αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν, αλλά και στις δύο συναντήσεις που έγιναν με την ομάδα των εμπειρογνομόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Eurostat και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1114324&lngDtrID=244

«Καλημέρα» το σύνθημα της φετινής διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ

Το σύνθημα της διαφημιστικής καμπάνιας του 2010 που ξεκινά σύντομα ο ΕΟΤ είναι «Καλημέρα», ανακοίνωσε τη Δευτέρα η υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού Αντζελα Γκερέκου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η κ. Γκερέκου επισήμανε ότι φέτος αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον δημιουργικό υλικό, το οποίο αναδιαμορφώθηκε και ανανεώθηκε με την προσθήκη της απλής και καθημερινής λέξης «καλημέρα», χωρίς κανένα κόστος για τα ταμεία του ΕΟΤ.

Το κόστος της διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας για το 2010 εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 12 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τα χρέη του ΕΟΤ στα ξένα μέσα ενημέρωσης, η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι έχουν ήδη γίνει πληρωμές έναντι, ύψους πάνω από 20 εκατ ευρώ.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1114281&lngDtrID=244

Να δω τι καλημέρα θα λέει ο κοσμάκης σε νησιά κλπ μετά από όσα γίνονται..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς και οι τελευταίες εναπομείναντες μου ελπίδες για την Ελλάδα καταργήθηκαν μέσα στους 2 προηγούμενους μήνες. Πλέον πιστεύω ακράδαντα πως οποιοδήποτε μέλλον υπάρχει για την δικιά μου γενιά (είμαι 23) και φυσικά και για τις επόμενες εαν θέλουν να "ζήσουν" whatsoever πρέπει να φύγουν μακριά...πολύ μακριά. Πολύ θα ήθελα να βοηθήσω τους έλληνες που αξίζουν (οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι), με πορείες και με την μελλοντική δουλεία μου προσφέροντας όσο μπορώ, αλλά πλέον μιλάμε για θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου θα σπαταληθούν πληρώνοντας λάθη στα οποία δεν φέρω κανένα μερίδιο ευθύνης.

Δεν θα επιτρέψω σε κανένα απόγονο μου να ζήσει μέσα σε αυτό το κλίμα απαξίωσης και διαφθοράς και ας είναι το τίμημα να μην θεωρούνται έλληνες πλέον, δεν πειράζει τους χαρίζω τον τίτλο, άλλωστε εμένα μου έφερε μονο αδιέξοδα και ΚΑΜΙΑ απολύτως βοήθεια.

Ένας στόχος πλέον, μια ουσία...new beggining κάπου που εκτιμούν λιγάκι περισσότερο την αξιοπρέπεια.:...:

Βαρέθηκα να μου "λενε" μόνιμα αυτό όλοι -> There ain't no need for ya, Go straight to Hell boys

http://www.youtube.com/watch?v=BQ3N1zfxTGQ

Link to comment
Share on other sites

Σωστά και εγώ που έχω 1 ποστβιλ και ι7 δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί έχω 1κ υπολογιστή έτσι?

Η κρίση αγγίζει τους πάντες, άλλους πιο πολύ, άλλους πιο λίγο. Το βιοτικό επίπεδο του καθενός ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ δεν είναι, και δεν θα έπρεπε να είναι υποχείριο ΚΑΜΙΑΣ κυβέρνησης για να το αλλάζει. ΟΛΟΙ επηρεάζονται.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ρε τι λέμε τώρα? Πάτε καλά? Τα πισι που έχω στην υπογραφή είναι αγορασμένα από τους γονείς μου (άσε που το πρώτο πισι το έχω πουλήσει πλέον και βαριέμαι να αλλάξω την υπογραφή). Ξέρεις τι είναι θέμα επιβίωσης ea6gka? Επιβίωση δεν είναι να έχεις ένα πιάτο φαί να φας, αλλά είναι να βελτιώνεις τις συνθήκες ζωής σου, τις οποίες πρώτες στην αρχή τις ζωής σου στις παρέχουν οι γονείς σου...ε σε πληροφορώ οτι οι γονείς μου ποτέ δεν έκλεψαν δεκάρα από το κράτος και φρόντησαν να μορφωθώ απο το υστέρημα τους (ίσως μορφώθηκα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε με βάση το επίπεδο της χώρας)..Και τώρα ερχόμαστε στο παρών, πως στο ***** εγώ θα μπορέσω να πλησιάσω το επίπεδο ζωής των γονιών μου (ούτε καν συζήτηση για να το ξεπεράσω) πληρώνοντας τα σπασμένα άλλων στα οποία δεν είχα να κάνω εγώ τίποτα(και ούτε καν οι γονείς μου)...εκτός εαν θεωρείς πρέπων αυτό που κάνουν οι περισσότεροι έλληνες, να μένουν με τους γονείς τους μέχρι τα 30 για να επιτυγχάνουν το απο πάνω:bad: . Πές οτι κάνω μεγάλη προσπάθεια και το πετυχαίνω...με τι κόστος??? με τι απόδοση??

Όταν έχεις χαθεί σε μια έρημο δεν αρκεί να έχεις μόνο αντοχή αλλα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να δείς προς τα που θα πας...ε το μυαλο μου λέει...φύγε

Και δεν με νοιάζει να μου κόψεις το εισόδημα λιγάκι ή να κάνω λίγο οικονομία περισσότερο...αυτό που σε σκοτώνει είναι η ανυπαρξία χειροπιαστού μέλλοντος (και δεν εννοώ μια έτοιμη δουλειά do-nothing στο δημόσιο:bad:)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η κρίση αγγίζει τους πάντες, άλλους πιο πολύ, άλλους πιο λίγο. Το βιοτικό επίπεδο του καθενός ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ δεν είναι, και δεν θα έπρεπε να είναι υποχείριο ΚΑΜΙΑΣ κυβέρνησης για να το αλλάζει. ΟΛΟΙ επηρεάζονται.

ποιο βιοτικο επιπεδο , το ψευτικο βιοτικο επιπεδο? δε με λες οταν στα χρονια των παχεων αγελαδων που ολοι αρμεγανε δεν αναρωτηθηκες ποτε αν το βιοτικο επιπεδο αυτο αντικατοπτριζει την παραγωγικοτητα της ελληνικης οικονομιας ? τωρα λοιπον για ποιο βιοτικο επιπεδο μιλας? πηραμε ολοι μαζι ενα δανειο τοσα χρονια , το φαγαμε και τωρα μας λενε παιδες payback time, αλλοι φαγανε λιγοτερο αλλοι περισσοτερο ;) , ολοι φαγανε ομως.

Με ενοχλει που στα δυσκολα ολοι θελουν να φυγουν , ολοι δεν αντεχουν πια , ενω πριν ενα χρονο ολα μελι γαλα. Παντως φιλε shadow να ξερεις οτι με σταση του τυπου παμε να φυγουμε σιγουρα η κατασταση εδω δεν θα καλυτερευση και να θυμασαι οτι εξω τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μπορει να σου τα εχουν πει. Δεν ειμαστε οι μονοι σε αυτο το χαλι , εμεις ομως σαν ελληναρες διαφημιζουμε την ******* μας και μας αρεσει να ξεβρακωνουμε τον απεναντι.

φιλε shadow δεν υπονοησα τιποτα για τους γονεις σου ουτε πως εχεις αυτα που εχεις. Συνολικα εξεταζω τη κατασταση , αν αμφιβαλεις οτι καταναλωσαμε πιο πολλα απο οσα παραγουμε τοτε ελευθερα να το αμφισβητησεις

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Το κράτος δεν το δυσφημίζουν αυτοί που διαμαρτύρονται για την κατάντια του, αλλά αυτοί που το φτάνουν στην κατάντια αυτή... είμαστε ένα από τα χειρότερα και πιο διεφθαρμένα κράτη στον κόσμο, αυτό το ξέρουμε και μεταξύ μας, αλλά έχουμε και την βούλα των παρατηρητηρίων...

Πάντως αν κάποιος πάει να την κάνει δεν τον αδικώ, ειδικά αν είναι στην ηλικία μέχρι 30 που ψάχνει να βρει που θα αξιοποιηθεί, γιατί εδώ όσες δυνατότητες και να έχει, δεν πρόκειται να τις αξιοποιήσει ποτέ, ούτε κατά λάθος... εξάλλου αυτοί που έχουν όρεξη να δουλέψουν έξω θα προχωρήσουν, αν είναι μπουνταλάδες θα πατώσουν... μόνο εδώ έχουν ελπίδα οι μπουνταλάδες σε τέτοιο ποσοστό...

Δεν είναι ότι μας την πέφτουν και οι Τούρκοι και πηδάνε από την βάρκα... Μετανάστες πάνε για μια καλύτερη τύχη, ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερες συνθήκες ζωής...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές ea6gka. Σε μια φούσκα ζούσαμε και έσκασε τώρα...Αλλά όσο αναφορά το θέμα της ξενιτιάς, οι γονείς μου ήρθαν σε αντίστοιχο δίλλημα πριν από 30 χρόνια όταν σπούδαζαν Ολλανδία...και επέλεξαν να ζήσουν Ελλάδα γιατί είχαν την ιδεολογία, καλώς ή κακώς, να υποστηρίξουν την χώρα. (η διαφορά των χωρών τότε σε ποικιλία θεμάτων ήταν χαοτική, όπως και τώρα).

30 χρόνια πέρασαν και βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που ξεκινήσαμε, αλλά το πρόβλημα το έχουν τώρα τα παιδιά τους, ενώ υποτίθεται πως αυτό θα ήταν ένα από τα κεκτημένα τους...

Εγώ τώρα που φτάνω στο σημείο καμπής της ζωής μου και κυνηγάω να γίνω ανεξάρτητος πλήρως, αν μου ζητηθεί να πάρω μια παρόμοια απόφαση "να μείνω ή να φύγω" με βάση τα παραπάνω και την τάση της ελληνικής ιστορίας να επαναλαμβάνεται με σταθερό βήμα και ακρίβεια...δυστυχώς ή ευτυχώς (αναλόγως την οπτική γωνία) μάλλον τείνω στο να φύγω...ξέρωντας οτι δεν βοηθάω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα...

Γνωρίζω επίσης οτι "παραδεισος" επι γης τουλάχιστον δεν υφίστανται, αλλά με διάφορες ευκαιρίες που είχα, έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω διαβάσει αρκετά για να έχω, θέλω να πιστεύω, μια σφαιρική εικόνα για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του κάθε τόπου.

Για να δούμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...(ελπίζω να μην πεθάνω ψυχικά πριν απο αυτήν):wall:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς και οι τελευταίες εναπομείναντες μου ελπίδες για την Ελλάδα καταργήθηκαν μέσα στους 2 προηγούμενους μήνες. Πλέον πιστεύω ακράδαντα πως οποιοδήποτε μέλλον υπάρχει για την δικιά μου γενιά (είμαι 23) και φυσικά και για τις επόμενες εαν θέλουν να "ζήσουν" whatsoever πρέπει να φύγουν μακριά...πολύ μακριά. Πολύ θα ήθελα να βοηθήσω τους έλληνες που αξίζουν (οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι), με πορείες και με την μελλοντική δουλεία μου προσφέροντας όσο μπορώ, αλλά πλέον μιλάμε για θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου θα σπαταληθούν πληρώνοντας λάθη στα οποία δεν φέρω κανένα μερίδιο ευθύνης.

Δεν θα επιτρέψω σε κανένα απόγονο μου να ζήσει μέσα σε αυτό το κλίμα απαξίωσης και διαφθοράς και ας είναι το τίμημα να μην θεωρούνται έλληνες πλέον, δεν πειράζει τους χαρίζω τον τίτλο, άλλωστε εμένα μου έφερε μονο αδιέξοδα και ΚΑΜΙΑ απολύτως βοήθεια.

Ένας στόχος πλέον, μια ουσία...new beggining κάπου που εκτιμούν λιγάκι περισσότερο την αξιοπρέπεια.:...:

Βαρέθηκα να μου "λενε" μόνιμα αυτό όλοι -> There ain't no need for ya, Go straight to Hell boys

http://www.youtube.com/watch?v=BQ3N1zfxTGQ

Θα στο πούνε όμως εκεί που θα πας, αργά η γρήγορα...

Εκτός αν νομίζουμε ότι για όλα φταίμε οι Έλληνες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ο οβελίας και ο φραπές....

Αντιλαμβάνεστε νομίζω ότι και η κατάσταση στα εξωτερικά δεν είναι τρομερά καλύτερη. Ναι συμφωνώ πως σε επίπεδο εργασιακής ασφάλισης-σιγουριάς, διαβίωσης κτλ είμαστε μέρα με την νύχτα. Οι αποφάσεις όμως αυτών που θέλουν τους πολίτες υπο καθεστώς "τρομοκρατίας", ώστε να γεμίζουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, δεν κοιτάει χώρα...

Το ΧΡΕΟΣ που προαναφέρθηκε απο πολλούς υπάρχει σε όλες τις χώρες. Απλά εδώ, βάλαμε και εμείς το χεράκι μας να το κάνουμε μεγαλύτερο.

Φυσικά και στην θέση ενός 23χρονου (και αν είχα τα προσόντα) θα έβλεπα για κάπου έξω. Όπως είπες προσπαθείς να δεις το μέλλον σου. Αλλά αν δεν υπάρξει αντίδραση εδώ....δεν θα υπάρξει και έξω όταν εμφανιστεί το πρόβλημα.

Και επίσης το ξαναλέω.....έχετε στο νου σας ότι αναφερόμαστε για τεχνιτή κρίση, την οποία υποβοηθούσαμε και εμείς τόσα χρόνια. Όπως μας άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε από την 9/11 2001, όπως μας άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το περιβάλλον, έτσι αλλάζει και τώρα...

Τα βλέπαμε να έρχονται αλλα κανείς δεν έκανε τίποτα.....Ε! "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" έλεγαν οι αρχαίοι. Θα μας "απαυτώνουν", αλλά θα τους βοηθάμε και εμείς δηλαδή...

Link to comment
Share on other sites

Ιδια απάντηση και απο 2 καθηγητές στο σχολείο μου.:fist:

εχμμμ να σου υπενθυμίσω ότι όπως υπάρχει το δικαίωμα στην απεργία,υπάρχει και το δικαίωμα στην μη απεργία...

Link to comment
Share on other sites

Καλά και ακόμα κάθε μέρα που απεργείς είναι καλά λεφτά χαμένα γιατί τα ποσοστά της μέρας αυτής αφαιρούνται και από όλα τα επιδόματα.

Τώρα ea6gka καλός η κακός όταν είσαι 20 ετών σήμερα ότι και να έχει φάει ή όχι ο πατέρας σου, ΕΣΥ, δεν ευθύνεσαι για αυτόν τον οίκο ανοχής που παραλαμβάνεις (προφανώς αναφέρομαι σε ΜΗ βολεμένους νέους που έχουν ζόρια).

Οι γονείς μας είχαν τις ευκαιρίες, δημιουργήσανε και μετά με την απληστία και την βολεψιά που είχαν, καταστρέψανε για να παραλάβουν οι σημερινοί νέοι (15-25 να πω) ένα διαλυμένο ρηγάτο.

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανένα που θέλει να φύγει αν μπορεί.

Του λες να πάει να δουλέψει για 700 ευρώ, να σκάει άλλα 200 για ΙΚΑ και ασφάλιση που δεν σου εξασφαλίζει ούτε το συνάχι, σύνταξη δεν θα δει ποτέ αλλά αντιθέτως με τα λεφτά της εισφοράς θα ΔΙΝΕΙ σύνταξη σε αυτούς που κάνανε την χώρα έτσι (δεν βγάζω έξω κανένα 50άρι+ εδώ). Και oi προοπτικές για 5 πχ χρόνια από σήμερα είναι πιο μαύρες ακόμα.

Έτσι φεύγουμε από τον τυχοδιωκτισμό και πάμε σε συνειδητή μετακίνηση για ένα καλύτερο μέλλον. Ναι φανταστικοί οι φραπέδες, και τα σκυλάδικα, και ο πατσάς στην Ομόνοια, και ο ήλιος το καλοκαίρι, αλλά τι να τα κάνω αν είμαι άνεργος ή υπό πληρώνομαι?

Όλοι μας κάποτε τραβάμε μια γραμμή. Για πολλούς η γραμμή αυτή είναι τόσο απλή όσο να λέμε «ήλιο και παρέες από την μία, αλλά δεν έχω λεφτά να πάω στην παραλία» και από την άλλη «Ελλάδα για διακοπές, και εξωτερικό για ποιότητα ζωής, αποταμίευση, και δουλειά. Και αν στο μέλλον αλλάξει κάτι το κοιτάω να γυρίσω». Είναι τόσο απλό.

Απλά (και συμφωνώ μαζί σου εδώ ea6gka ) πως αν μπορείς να φύγεις, και επιμένεις να κάθεσαι γιατί θέλεις ΚΑΙ την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο (εδώ έχω την μαμά, που να πάω στα ξένα, => βόλεψη, αλλά κλαίω που δεν έχω να φάω) τότε ΜΗΝ παραπονιέσαι.

Ακόμα αν στις προηγούμενες εκλογές ανήκεις στο 80% των ψηφοφόρων που έριξες Μπλέ ή Πράσινο πάλι πριν 4 μήνες, STFU.

Το σωστό είναι καθόμαστε και αγωνιζόμαστε για τον τόπο αυτό, δεν διαφωνώ είναι το σπίτι μας στο κάτω κάτω, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω και κάποιους που έχουν απελπιστεί και απλά δεν θέλουν να αγωνιστούν 20 χρόνια για την εξυγίανση και αυτή ΑΝ έρθει.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Γιωργη, ναι εχεις δικιο οτι πηδωντας απο την βαρκα την ωρα που βουλιαζει δεν βοηθαμε. Προσωπικα, θεωρω οτι δεν εχω καμμια υποχρεωση να βγαλω απο τα σκ@#% μια χωρα ή εστω μια ομαδα ανθρωπων που ζηταει απο μενα να την βοηθησω χωρις να με ρωτησει και χωρις να εχω καποια ελπιδα οτι οι προσπαθειες μου θα ανταμειφθουν ή εστω θα αναγνωριστουν (εχοντας ενα καλυτερο μελλον). Ναι, φυσικα φταινε οι μεγαλο-τραπεζες και το γενικοτερο οικονομικο συστημα που ειμαστε ταγμενοι να ακολουθουμε και ειμαι βεβαιος οτι και εκει που θα παω, αν παω, το ιδιο συστημα θα επικρατει (εκτος κι αν την κανω για Κουβα :p), αλλα εφοσον υπαρχει ΚΑΙ εσωτερικος κ$%*-δακτυλος ο οποιος συνεβαλλε στον γενικοτερο χαμο, (δοθεισης της επιλογης φυσικα, μιας που δεν εξαρταται μονο απο αυτο το ΑΝ θα φυγω) αρνουμαι να τον βοηθησω. Δεν δεχομαι, πολυ απλα να ερχεται αυτος που μου τα εφαγε να ζηταει να δωσω κι αλλα την στιγμη που δεν βλεπω καμμια διαθεση απο αυτον να σταματησει να τρωει ή εστω να στερειται και αυτος κατι μπροστα στη γενικοτερη "εθνικη προσπαθεια"-μην χ#$σω. Βαπτιστηκαν και τα χρεη - "εθνικη προσπαθεια" και "επος του '40" οπου καλουμαστε οι Ελληνες να μεγαλουργησουμε μπροστα στις δυσκολιες... οπως τοτε.

Οξω ρε λαμογια που οποτε σας συμφερει το ριχνετε στον πατριωτισμο μπας και γλιτωσετε καμμια ντοματα και κανα γιαουρτι.

Ισως αν ειχα φαει κι εγω και αν ημουνα κι εγω μερος αυτου του "συστηματος" να χτυπαγε καμμια χορδη ντροπης/συμπονοιας/κλπ/ή απλα βολεψιματος.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.