Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

προφανως και δεν ειναι απλο καταστημα αυτο..ζουμαρε στις αφισες στη τζαμαρια...

ειπαμε,αλλα μην τσιμπατε και περνατε στο αλλο ακρο...

μην πιστευετε οτι μαλκιες ανεβαζει το τροκτικο,να πιστευετε τα μισα απο οτι βλεπετε και κυριως οτι δεν βλεπετε!

Τι εννοεις; Και τι σχέση εχει το μαγαζι με το "ετσι γουσταρω εγω" του ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ*;

*με τον χαρακτηρισμο αυτο δεν τσουβαλιάζω ολα τα οργανα ταξης. μιλαω για το συγκεκριμένο.

Link to comment
Share on other sites

καλα, για τον μπατσο μαζι σου...

απλα αυτα τα μεμονομενα βιντεακια δεν λενε παντα την αληθεια...

μου ειναι αδιανοητο να πιστεψω οτι απλα 20 μπατσοι την επεσαν σε ενα καφενειο οπου ηταν μεσα 70αριδες θαμωνες και παιζαν χαρτια....κατι εχει παιχτεί εδω..

αν ηταν 1-2 μπατσοι ναι..διοτι καθικια υπαρχουν παντου...αλλά τοσοι πολλοι ντου σε ενα αθωο μαγαζι?μπορει να ειμαι λαθος..απλα μου φαινεται υποπτο..

εχουμε χασει επεισοδια,και βλεπουμε απλα την καταληξη,οπότε θα ηταν αδικο να καταδικασουμε οποιονδηποτε,εκτος απο τον μπατσο που την "λει" στον "εικονοληπτη"..

Έγινε επεξεργασία από sofix
Link to comment
Share on other sites

Nέα Τάξη Πραγμάτων. Η Αμερική σύντομα αλλάζει νόμισμα, ενιαίο με τον Καναδά και στοχεύει να το κάνει ισχυρότερο από το ευρώ. Δημιούργησε την οικονομική κρίση χάρη και στην βοήθεια τον πολυεθνικών οι οποίες έχουν στην κατοχή τους αποθέματα τόνων σκόνης χρυσού που τοκίζονται από τις τράπεζες με 40%. Έχει στην κατοχή της τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελάιου γιατί σε περίπτωση έλλειψης από τον πλανήτη, όλοι θα στραφούν στην αγορά της Αμερικής. Το μεγαλύτερο μέρος του ΔΝΤ, αν δεν κάνω λάθος, το κατέχει η Αμερική, από εκεί κρεμόμαστε. Εμείς είμαστε η αρχή, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Link to comment
Share on other sites

Και το χειρότερο από όλα είναι ότι ήταν σχεδιασμένο να πάμε εκεί, στο ΔΝΤ. Ασχέτως πόσο σκ@τ@ τα κάνανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που τα κάνανε, αυτή εδώ η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα που ανέβηκε στην εξουσία μας πήγαινε προς τα εκεί. Διότι όταν σου λείπουν λεφτά και θέλεις να δανειστείς δεν φωνάζεις ότι δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Εκτός και αν τελικά δεν είναι ο σκοπός σου να δανειστείς.

Link to comment
Share on other sites

...και το δουλεμα συνεχιζεται

http://fimotro.blogspot.com/2010/05/e.html

"Σκοπός των εξεταστικών επιτροπών είναι να καταγραφούν οι πολιτικοί που έχουν παρανομήσει και να τιμωρηθούν. "

Για ποσο ζωα μας περνανε??

Link to comment
Share on other sites

Για ποσο ζωα μας περνανε??

Ακριβώς τόσο όσο μας αξίζει, αφού σαν ζώα φερόμασταν κι εμείς όταν πλησίαζε η ώρα των εκλογών.

Έγινε επεξεργασία από nickstamat
Link to comment
Share on other sites

Με μαζικές κινητοποιήσεις δεν αλλάζει τίποτα. ΔΙότι πάντα σε αυτές θα υπάρχουν οι γνωστοί συνδικαλιστές και οι γνωστοί....άγνωστοι. Φοβάμαι ότι την σκυτάλη θα πάρουν μεμονωμένες ενέργειες απόγνωσης και αγανάκτησης. Ο κόσμος βράζει και μάλλον έχει καταλάβει μετά τα σημερινά πως δεν μπορεί να στηριχτεί στα λαμόγια τους συνδικαλιστές.

Κρίμα για τους τρεις που χάθηκαν σήμερα, κρίμα και για όποιους ακολουθήσουν....

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω διαβάσει τι έχει ειπωθεί πιο πριν....

εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στους αλήτες....μπορεί μεν να πέθαναν 3 άτομα αλλα δεν πειράζει,ήταν και αυτοί του συστήματος....άλλωστε αυτό που μετράει είναι που κάηκε η τράπεζα,τώρα ο κόσμος είναι καλύτερος.....

ΥΓ:Τώρα να δω γι αυτούς τους αδικοχαμένους,πορεία θα κάνει κανένας ή μπα?:hm:

Link to comment
Share on other sites

Και επειδη ολη η μερα κυλισε με παραπληροφοριση και αερολογιες.

Κατι που αξιζει να αναφερθει πριν τα (ξανα)ξεχασουμε ολα αυτα που συνεβησαν σημερα,ειναι τα ονομα των αδικοχαμενων ανθρωπων.

Παρασκευή Ζούλια 35 ετών

Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών

και Επαμεινώνδας Τσακαλης ετών 36

Kαι εδω η μανα του Επαμεινωνδα Τσακαλη...

Μια εικονα χιλιες λεξεις.

manaklaiei.jpg

Ηταν 3 νεοι ανθρωποι και χαθηκαν για τον φανατισμο μερικων.

Και εις ανωτερα επαναστατες της δεκαρας και εις ανωτερα σε μας.(ο καθενας μπορει να σκεφτει γιατι φταιμε ολοι για οτι εγινε εκει κατω)

ΥΓ:Τώρα να δω γι αυτούς τους αδικοχαμένους,πορεία θα κάνει κανένας ή μπα?

Μπααα,τους σκοτωσε μπατσος? Οχι ,οποτε δεν παιζει.Οποτε τους συμφερει λυπουνται για τον χαμο ανθρωπων.

Έγινε επεξεργασία από Hydra
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Κριμα πραγματικα για τους ανθρωπους που απλα πηγαν το πρωι στην δουλεια τους οπως κανουν οι περισσοτεροι απο εμας εδω μεσα.

Προφανως δεν εφταιγαν σε τιποτα και στην θεση τους θα μπορουσε να ειναι ο καθε ενας απο μας.

Κριμα γιατι αν δεν γινοταν αυτο ολοι θα χαιρομασταν που βγηκε κοσμος στους δρομους.

Κριμα που καποιοι ακομα και μεσα σε αυτους τραγικους θανατους θα βρουν συμφερον.

Στεναχωριεμαι απιστευτα για μια χωρα που αγαπησα με ολη μου την καρδια και ας γεννηθηκα στην πολωνια, αυτο που θα ηθελα πραγματικα ειναι να βλεπω ??

τον κοσμο οπως ηταν πριν 10-15 χρονια...

Υπερηφανος για την χωρα του και για τον εαυτο του...

Ολοι μα ολοι πλεον περπατανε με σκυμμενα κεφαλια...

Link to comment
Share on other sites

Εγω ηθελα να ξερα πως θα κοιμηθουν το βραδυ οι υπευθυνοι που εριξαν ακυρο στο αιτημα των εργαζομενων να αποχωρησουν απο την τραπεζα οταν την πηραν χαμπαρι . . . Βεβαια και αυτοι εντολες θα εκτελουσαν ανωτερων στην ιεραρχια .

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

και αλλα ωραια

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε ...

διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν απλα μεταφερω.

http://blackmartini71.blogspot.com/2010/05/marfin-bank.html

Link to comment
Share on other sites

Αναρχικοι, γουρουνια , δολοφονοι.
Δολοφόνοι είναι εδώ και χρόνια φίλε.

Τι να θυμηθώ, Την βόμβα στο χρηματιστήριο; Το γάζωμα του αστυνομικού τμήματος της Αγ. Παρασκευής; Την βόμβα στα Πατήσια με το νεκρό αφγανάκι; Τα σημερινά;

Ότι μας παρουσιάζονται από Λαζοπουλαίους ως αθώοι και καταπιεσμένοι νέοι, αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

όταν οι "μπατσοι" είχαν σκοτώσει τον πιτσιρικά το 2008 είχε βγει όλη η αριστερά και οργάνωσε λαική εξέγερση. αλήθεια, τώρα που είναι μέσα σε ελάχιστο διάστημα η δεύτερη φορά που οι δικοί τους δολοφονούν ψυχρά αθώο κόσμο γιατί περιορίζονται μόνο σε ξύλινα λόγια που μόνο περισσότερη οργή μπορούν να προκαλέσουν ;

τελικά πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο, πραγματικά η κατάσταση από κάθε άποψη δεν πάει άλλο...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ο κοσμος βραζει.

Σημερα το απογευμα βγηκα για δουλεια και μετα καθησα με καποιους φιλους στην πλατεια να πουμε δυο κουβεντες. Παντου ακουγες φωνες για τα εκτροπα, για τα παιδια που πεθαναν. Οι πολιτικοι την εχουν βαμενη στο συνολο.

Δεν μπορω να ερμηνευσω αλλιως, γνωστο μου, ανθρωπο που εφαγε εξορια λογο αριστερης ιδεολογιας να βριζει την αριστερα. Το ακουσα και ειλικρινα δεν μπορω παρα μονο να φανταστω τι θα γινει αν ολη αυτη η οργη γινει πραξη.

Πιστευω οτι περιμενουν μαυρες μερες τουτο το τοπο.

Link to comment
Share on other sites

Athens2004 γνωστό το έργο.

Δεν φταίει ο Αναρχικός-δολοφόνος που βάζει φωτιά,

δεν φταίει ο δολοφόνος που εμποδίζει το πυροσβεστικό όχημα για να την σβήσει...

Αλλά φταίει ο κακός Βγενόπουλος,

φταίει το κτήριο,

φταίει ο καιρός που δεν έβρεξε.

ΜΗΝ καθόμαστε τώρα και παίζουμε το παιχνίδι των δολοφόνων-αναρχικών, που ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.

Γιατί αυτό εδώ αυτοί το προκάλεσαν με την θέλησή τους.

http://2.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S-GSnPvqkaI/AAAAAAAC1Ms/cm24xExWOpw/s1600/na.JPG

Έγινε επεξεργασία από DJD
Η εικόνα ίσως είναι σκληρή για μερικούς
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Λύπη και οργή.

Μπορεί να δέχομαι ότι τα ανθρωποειδή που συνήθως σπάνε-καινέ δημόσια περιουσία και στη χειρότερη μορφή τους σκοτώνουν κόσμο είτε από πρόθεση είτε από εγκληματική αμέλεια, δεν είναι ιδεολόγοι σε καμία περίπτωση. Είναι απλά καταστροφείς.

Αλλά δε μπορώ να χωνέψω το ότι η μόνη μεριμνά των “αριστερών” κομμάτων είναι να ξεφορτωθούν το πολιτικό κόστος. Αντί να προσπαθήσουν έμπρακτα να απομονώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τις διαδηλώσεις τους, στρουθοκαμηλίζουν ρίχνοντας τα μονίμως στους απ έξω. Έλεος με τη καραμέλα των «βαλτών». Οι περισσότεροι που ασχολούνται ενεργά με το σπορ των διαδηλώσεων, ξέρουν με λεπτομέρεια ποιοί είναι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι. Δε γίνονται όμως προσπάθειες περιθωριοποίησης τους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.