Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Όσοι ακούσετε την εξήγηση του Παπουτσή στη βουλή για το επίμαχο βίντεο, θα γελάσετε πραγματικά...

Οι κύριοι με τα λοστάρια ήταν οδηγοί της ΕΘΕΛ που είχαν εγκλωβιστεί σε μία καφετέρια, αφού τους είχαν επιτεθεί οι ''αγανακτισμένοι''.

Έγινε επιχείρηση της αστυνομίας που τους έσωσε, και τους πήγε στη βουλή για να τους προστατεύσει!:wall:

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη λύση για μένα αυτή είναι.Να κάνουνε πίσω τα ματ,να σταματήσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας και το ξύλο,να πάει σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για το τι περνάμε. Γιατί όταν φανέ 20 βουλευτές ΞΥΛΟ, αντί για 20 παιδιά που πάνε για το μεροκάματο,ΤΟΤΕ θα ξυπνήσουνε.

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Οι μπάτσοι είναι ορκωτοί και εκτελούν διαταγές. Είναι εύκολο να λες ότι θα κάνουμε το Α, θα κάνουμε το Β, αλλά αν σε βοηθήσουν οι μπάτσοι και αποτύχεις, αυτοί θα πληρώσουν τη νύφη για παραμέληση καθήκοντος και εσχάτη προδοσία. Αν φτάσουμε σε σημείο να κάνουμε ντου 100.000 άνθρωποι στη Βουλή και τους κάψουμε ζωντανούς, τότε ναι, οι λογικοί και μη κομπλεξικοί μπάτσοι (όχι δηλαδή αυτοί που βαράνε γιατί το χαίρονται) θα είναι μαζί μας, ή έστω θα κάνουν στην άκρη.

Η Αστυνομία καλώς ή κακώς, θα προστατεύει το Καθεστώς μέχρι τον τελευταίο του ρόγχο. Δεν είναι ο εχθρός μας η Αστυνομία. Είναι όμως ένα πτώμα πάνω από το οποίο πρέπει να περάσουμε για να φτάσουμε στον πραγματικό εχθρό.

Ωραία. Καιρός να αποκτήσουμε ένα πτώμα, για να μη μας εμποδίζει...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ανατρίχιασα με το βίντεο που πόσταρε ο [MENTION=4080]darien[/MENTION], 1-2 σελίδες πίσω, με αυτόν που την έφαγε στο κεφάλι εν ψυχρώ.

Απλά πάγωσα.

Μακάρι να είχα τη σωματική ικανότητα να προκαλέσω 10πλάσιο πόνο σε αυτό το ζώο που τόλμησε να χτυπήσει τόσο άσχημα έναν άοπλο, αθώο άνθρωπο.

Link to comment
Share on other sites

εφοσον δεν ειναι undercover , στρατιωτικη ή αντιτρομοκρατικη μοναδα αν μη τι αλλο

θα επρεπε να φερουν ευδιακριτο αναγνωριστικο αριθμο επι του κρανους

κατ εμε δεν νοειται εξουσιοδοτημενος ενστολος με κρανος, μασκα, εξαρτηση, οπλο, χημικα και μη ταυτοποιησιμο εν δυναμει φονικο γκλομπ....χωρις διακριτικα!

ρε τσακωνα μετα απο τοσες μαρτυριες πολιτων για σωματικες βλαβες, χρηση ληγμενων χημικων και αδικαιολογητες προκλησεις και επιθεσεις, δεν θα επρεπε να υπαρξουν αυτεπαγγελτες διωξεις?

να βγει στην επιφανεια το επιχειρησιακό τους σχεδιο κι οι διαταγες που (?)ακολουθουσαν

ποση παραπλανηση και καταπατηση μπορει να κρυφτει πισω απο μερικες καρεκλες πλεον?

Link to comment
Share on other sites

...δεν θα επρεπε να υπαρξουν αυτεπαγγελτες διωξεις?...

Εδώ ρε Γιώργη μιλάμε για εσχάτη προδοσία... Αν διαβάσεις τους όρους των μνημονίων, τους λέμε απλά, δώστε μας δάνειο (που με μαθηματική ακρίβεια δε θα έχουμε να σας το πληρώσουμε) κι για ενέχυρο σας δίνουμε τη χώρα. Απλά πράγματα. Το βάζω πάλι για όσους δεν το διάβασαν ή το θεώρησαν ανούσιο:

Ο εφαρμοστικός νόμος με σχόλια.

Είναι πεντακάθαρο, ακόμα και για όποιον δεν έχει ιδέα από νομικά

Link to comment
Share on other sites

Προφανως καλα του κανανε του π@#$$@στα... ζητω τα παλικαρια της ΕΛΑΣ!!!

Εκτελουν το καθηκον τους κατω απο αντιξοες συνθηκες κι εμεις απο την ανεση του καναπε και την ανωνυμια του πληκτρολογιου τους βριζουμε...

Ταπεινωμένος και βιασμένος | Mediasoup

Link to comment
Share on other sites

Με IQ < 10 τι περιμένεις DJD ?

κατω απο 75 νομιζω θεωρεισαι ατομο με ειδικες αναγκες. εχω γνωρισει ατομο που ηθελε να φυγει απο τα ματ γιατι δεν αντεχε την ηλιθιοτητα, βαρβαροτητα και εκπαιδευση που ειχαν στο σωμα....ηταν ανθρωπος που ηταν συζητησιμος μου ξεφευγε καμια φορα η λεξη μπατσος δεν τον ενοχλουσε καθολου ετσι ιλαγε και αυτος... ολα αυτα πριν 3 χρονια μεσα στο 401.....ναι οντως εχετε δικιο παιδια οτι ειναι ολα τα παραπανω τα ματ. δυστυχως...

Link to comment
Share on other sites

Παντως μετα τα χθεσινα, νομιζω κατα την ταπεινη μου αποψη, οτι ερχονται χειροτερα, σοσν αφορα την κοινωνικη συνοχη της χωρας. Οταν οι πολιτες αρχιζουν και βλεπουν "εχθρους" μεσα στην χωρα (ΜΑΤ-ΥΜΕΤ) κατι παει στραβα, πολυ στραβα.

Δυστυχως, παλι κατα την ταπεινη μου γνωμη, εικαζω οτι οι "διευθυνταδες" τους (Παπουτσης κα ΣΙΑ) θα καρατωμήσουν μερικους για να το παιξουν δικαιοι, αλλα φαινεται δεν εμαθαν απο τα προηγουμενα φιασκα οτι αν το ποταμι ξεκινησει, δεν γυρναει πισω.

Και κατι καλο που διαβασα

Δεν θελω να ακουω μλκιες για τα ΜΑΤ. Προκειται για ατομα με ευαισθησιες, υψηλη μορφωση και κριτικη σκεψη.

Τωρα πως καποια απαιδευτα τσογλανια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα τολμανε και τους μιλανε ακομα και στον ενικο, ειναι θεμα που πρεπει να απασχολησει το υπουργειο παιδειας για την παιδεια που προσφερει στην ελληνικη νεολαια.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, επειδή όπως είπαμε και παραπάνω, τα ΜΑΤ στην πλειοψηφία τους εκτελούν διαταγές, και δε χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί τη νύφη, ούτε να γίνουν το πτώμα που θα πατήσουμε για να μπούμε στη Βουλή, υπάρχει λύση: Απλά, εύκολα, ακίνδυνα και οικονομικά.

Link to comment
Share on other sites

πολύ απλά πιάστε τα όπλα και αλλάξτε τους τα φώτα (ήδη είναι ζωντανοί νεκροί από τη στιγμή που φοράνε την στολή) ...

κάντε τα πάντα να εξαφανιστούν οι κουκουλοφόροι και οι ματατζιδες ...

αλλά εκτός από αυτά βλέπω πραξικόπημα στον ορίζοντα από στρατιωτικούς ...

ακούς Γιωργάκη νύχτα θα φύγεις από την Ελλάδα ........

εδιτ

Πάντως, επειδή όπως είπαμε και παραπάνω, τα ΜΑΤ στην πλειοψηφία τους εκτελούν διαταγές, και δε χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί τη νύφη, ούτε να γίνουν το πτώμα που θα πατήσουμε για να μπούμε στη Βουλή, υπάρχει λύση: Απλά, εύκολα, ακίνδυνα και οικονομικά.

μπορούν να παραιτηθούν αν έχουν τσίπα πάνω τους οι ματατζήδες βαράνε όποιο βρουν μπροστά τους παππούδες,παιδιά ... αν ήτανε η κόρη τους μπροστά θα τη βαράγανε και θα τις ρίχνανε ληγμένα δακρυγόνα ?

ψόφο να έχουν

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.