Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Δικαιωμα σου ρε μαν να τα εχεις χεσμενα, αλλα να ξερεις οτι για τη κατασταση αυτη φταινε ανθρωποι που επισης εχουν χεσμενα ολα αυτα. Δεν εννοω προς θεου οτι συγκρινεσε με αυτους απλα θελω να σου πω οτι το προσεγγιζεις λαθος, κατα τη ταπεινη γνωμη μου.

Επιπλεον πολεμο δεν ειχανε to 1978 στη Β.Ιρλανδια, ακυρηχτος ναι αλλα επισημα τπτ. Ανταρτικο ειχανε μαλλον.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y1-_1OQuiX4]The Popes Children - YouTube[/ame]

δες σε καποια φαση τι λεει ο δημοσιογραφος για τη κατασταση στην ιρλανδια απο 3.30 και μετα, ακουγεται παρομοια φαση με Ελλαδα. Κριση ειναι θα περασει, αλλα δεν σε τιμα να λες τα εχω χεσμενα ολα αυτα, χεσε τα κακως κειμενα οχι τα παντα ολα.

Link to comment
Share on other sites

κινητο αυτο ειναι μια ευγενικη προσφορα της γενικης γραμματειας του Κ.Κ. της κινας προς τη γραμματεια του Κ.Κ. στην Ελλαδα, δεν το αγορασε :p

Κοίτα να δεις τι δώρα παίρνεις αν έχεις το κατάλληλο βύσμα :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Δικο της ειναι και το εχει πληρωσει μηδεν ευρω καθως οι βουλευτες εχουν business συνδέσεις επιδοτούμενες , τωρα τι το θελει η καρακάξα το iphone φαινεται απο το πως το κοιταζει ( σαν αγελάδα που της δειχνεις cpu wafer . ) Παρε καλη μου ενα κλασικο νοκια με 72ρα γραμματοσειρα τι τα θες τα hd . : P

Link to comment
Share on other sites

Υπήρχε ένα όμορφο σπίτι από εκείνα τα παλιά με τους μεγάλους κήπους που ήταν μάλιστα κοντά στη θάλασσα. Αυτοί που το είχανε το σπίτι και το διαχειριζόταν, στην αρχη το πρόσεχαν, στους κήπους καλλιεργούσαν και ροδάκια, πορτακάλια, ελιές και βγάζανε και ένα καλό μεροκάματο. Εμείς επειδή μας άφηναν να μπαίνουμε όποτε πηγαίναμε παιρνούσαμε όμορφα, παίζαμε, κάναμε στον κήπο βραδυνές συγκεντρώσεις με κιθαρίτσα κλπ. Οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού μας είπαν και την ιστορία του. Οι πρόγονοί τους έχυσαν αίμα για να το χτίσουν και να το προστατέψουν από ληστές μας είπαν. Αυτό μας έκανε να το σεβόμαστε το σπίτι αφού βλέπαμε και τους απογόνους να το σέβονται.

Πέρασαν τα χρόνια και το σπίτι το παρέλαβαν τα παιδιά τους, με ανοιχτά μυαλά, φευγάτα και δεν το πρόσεχαν. Παραμέλησαν τα φρούτα στον κήπο και χάσανε εισόδημα από την παραγωγή. Η αυλή παραμελημένη δεν ήτανε για να πηγαίνουμε για να καθόμαστε. Άρχισαν να μη μένουν πολύ στο σπίτι τα παιδιά και άφηναν και τις αυλόπορτες ανοιχτές. Έτσι άρχισαν να μπαίνουν ζητιάνοι, μετανάστες και παρόμοιοι. Άρχισαν να το ζωγραφίζουν και να το μαγαρίζουν. Που να ήξεραν την ιστορία του σπιτιου αυτού.....Τελικά το παράτησαν εντελώς οι νεαροί ιδιοκτήτες στη μοίρα του. Ίσως και εκείνοι να μην ξέρανε την ιστορία αυτού του σπιτιού. Κάπως έτσι αισθάνομαι την πατρίδα. Αν ξέρεις την ιστορία της, την πονάς. Αν δεν την ξέρεις το μαγαρίζεις.

Link to comment
Share on other sites

αμφιβάλω αν φταίνε τα παιδιά, ποιό πολύ το "φάε φάε φάε", "όλοι δημόσιο", "κοίτα τον εαυτό σου και άσε τους άλλους", "ψήφισε τον τάδε να προσληφθείς στην y θέση", "έλα μωρε και τι έγινε αν κάνεις τη Χ παρανομία;" κ.α.

Στο μόνο που έσφαλε η νέα γενιά είναι ότι καρφώθηκε στα social media και έχασε κάθε επαφή (σχεδόν) από το θέμα ιστορίας-πολιτισμού κλπ. συν ότι μένουν σε κομματικά στερεότυπα επι χρόνια. Μακάρι να αλλάξουν αφού τώρα τα είδαν σκούρα.

Σε άλλες χώρες που είχα δει εκλογικά αποτελέσματα είχαν κοντινά ποσοστά το ένα κόμμα με το άλλο, δεν τους παίρνει να κάνουν βλακείες γιατί θα έχαναν τη θέση, εδώ χαλαραααααααα, μια ο ένας μια ο άλλος

Link to comment
Share on other sites

Yπήρξαν και υπάρχουν παιδιά που στο πανεπιστήμιο οργανώνονται κομματικά και για το όφελος του κόματος δημιουργούν προβλήματα στους άλλους φοιτητές που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Δηλαδή να σπουδάσουν και να πάρουν το πτυχίο τους.

Link to comment
Share on other sites

παγώσαμε ....

αντί να κάνεις ηλίθια αστεία βγες στο δρόμο....

Δεν το είπα για αστείο, ούτε τον Νοέβρη θα έκανα τα γνωστά "εις μνήμην" του Πολυτεχνείου. Η ιστορία γράφεται ύπουλα και πονηρά. Την πονηριά μας την κάνανε "γιορτή" από τα 6 στο σχολείο.

Εν Έτει 2000

Όταν μεγάλωσε, έμαθε

πως ο πατέρας του

ήταν κι αυτός,

«τη νύχτα εκείνη»,

στο Πολυτεχνείο.

Η θεία του η Λιλή,

ο θείος του ο Μιχάλης,

ήταν κι αυτοί,

«τη νύχτα εκείνη»,

στο Πολυτεχνείο.

Όλοι οι γνωστοί του μπαμπά,

όλες οι γνωστές της μαμάς,

ήταν κι αυτοί,

«τη νύχτα εκείνη»,

στο Πολυτεχνείο…

Τώρα, κάθε πρωί,

καθώς κατηφορίζει την οδό Πατησίων

κι αντικρύζει την καγκελλόπορτα

την κλεισμένη «εις μνήμην».

στριφογυρίζει στο νου του

η ίδια απορία:

«Πώς διάβολο χώρεσαν

όλοι αυτοί εδώ μέσα;…»

Για τον δρόμο, δε το σχολιάζω γιατί θα φανώ "αγενής" πάλι. Δρόμο θέλει ο λαός; Δρόμο λοιπόν, συμφωνώ.

Αν ποτέ βγείτε, κάντε μου αναπάντητη. :shout:

Link to comment
Share on other sites

άμα περιμένεις να δεις αναπάντητη στο κινητό σου για να βγεις στο δρόμο και να διεκδικήσεις την ανθρωπιά σου και την αξιοπρέπειά σου για ζωή.... τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω

:nothing:

Link to comment
Share on other sites

τώρα ειλικρινά θα σε βρίσω και θα με στείλουν οι μοντς

κάτσε στον καναπέ σου και όταν στον πάρουν και αυτόν τότε μη κλαις

κΆΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ

Έγινε επεξεργασία από dellman
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω να διεκδικήσω την ανθρωπιά μου και την αξιοπρέπειά μου, τις έχω αυτές.

Μεταφορικό ήταν ή και κυριολεκτικό εως ένα βαθμό, που οι επαναστάσεις γίνονται μέσω twitter,facebook,anonymus κλπ.

Το humanitas στον εαυτό μου το πέτυχα μόνος, όλοι έτσι θα το πετύχουν. Ο δρόμος είναι για να διεκδικήσω την καλύτερη θέση μου ως κοινωνικό - οικονομικό ον στον κόσμο. Προφανώς έχω διαφορετική αντίληψη για τον δρόμο.

Παρότι δεν μου αρέσει η κοπαδοποίηση, λέγοντας δρόμο εμένα μου έρχεται στο μυαλό ορμή και δύναμη μόνο. Να πάω να κάνω βόλτες με ντουντούκες γύρω απ' την πλατεία, ποτέ.

Ας κλείσουμε τη συζήτηση...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.