Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Καμία αμφιβολία. Απλά σου δίνουν την ψευδαίσθηση της επιλογής. Και μετά τι να κάνεις; Θα σου πουν ο λαός (το 15% που θα πάει να ψηφίσει) μας εμπιστεύεται να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας..

Δε νομίζω ότι πρόκειται περί ψευδαίσθησης. Όντως επιλέγουμε. Το θέμα είναι ότι μάλον είμαστε μειοψηφία.

Εμένα όμως αυτό που με διαολίζει είναι ότι βλέπω ανθρώπους και καλά ''αγανακτισμένους'' που μέχρι πρότινος δεν ασχολούνταν με τίποτα πέραν της πάρτης τους, και τώρα μας περνιούνται και για ''κατασταλαγμένοι'' στο θέμα της δημοκρατίας, και πώς αυτή εκφράζεται. Και άμα τους δεις να σηκώνωνται να ψηφίσουν, εμένα να μου γράψεις.

Με άλλα λόγια καταδικάζουν κάτι το οποίο μέχρι χτες αγνοούσαν την ύπαρξή του και προτείνουν ''επαναστάσεις''. Δεν μας είπανε όμως: πόσοι απο δαυτους είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωούλα τους ? νομίζουν ότι η ''επανάσταση'' είναι οπερέτα ?? ας κοιτάξουν καλύτερα λίγο νότια να πάρουν ιδέες.

Ας χρησιμοποιούσαν λίγο την κοινή λογική, και όχι τη λογική του βολέματος, ας παρακολουθούσανε τα πεπραγμένα αυτών που στέλνουν στη βουλή, έτσι ωστε να μπορούν να τους ελένξουν, ας τους τιμωρούσαν με το ίδιο σθένος που στρέφονται απέναντι στον συνάνθρωπό τους (Δημ. υπάλλ VS Ιδιωτ. και τούμπαλιν), και τότε τα ξαναλέγαμε αν θα χρειάζονταν επαναστάσεις. Αλλά....

Link to comment
Share on other sites

ο μπάτσος με το μηχανάκι κόβει απότομα δεξιά όπως έρχεται (αριστερά στην εικόνα μας) για να ΠΑΤΗΣΕΙ τον τύπο που προσπαθεί να δώσει κλοτσιά στο μηχανάκι που προπορεύεται.

ο τύπος προλαβαίνει να μαζευτεί στο πεζοδρόμιο αλλά ο μπατσάκος δε νιώθει οτι το παπί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ πεζοδρόμιο και κολωνάκια.

το σημείο που ο τυπάς κάνει τη δεύτερη απόπειρα για κλοτσιά στο 0:14

τον βλέπει ο πίσω μπάτσος και κόβει απότομα προς τη μεριά του.τραβιέται ο τύπος......και πέφτουν στη ζαρντινιέρα.

end of story.

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Πως το αντιλήφθηκα εγώ...

0:15 Ο αστυνομικός είναι ΤΕΡΜΑ αριστερά (όπως πηγαίνει) και πετάγεται από τα αριστερά ένας και τον σπρώχνει. Κόβει τέρμα δεξιά ενώ έχει χάσει ήδη την ισσοροπία. Όταν σηκώνονται κοιτάνε προς όλες τις κατευθύνσεις για να προφυλαχτούν. Δεν κάνουν ντου.

Αυτό το είδες ή απλά μπήκες στο μυαλό του αστυνομικού και κατάλαβες ότι ήθελε να πατήσει κόσμο;

Επίσης κάτι που δεν είχα προσέξει πριν. Πέφτουν ένα σκασμό στρόγγυλα αντικείμενα (πιθανόν, από τον ήχο, να είναι απλά χαρτιά). Ο άλλος δεν ξέρει τι είναι ή τι μπορεί να ακολουθήσει.

Για μένα ήταν απόλυτα λογική η αντίδραση τους.

Είστε ο αρχηγός της διμοιρίας. Πείτε μου τι θα άλλο θα κάνατε για να προστατέψετε τους πεσμένους αστυνομικούς;

Επαναλαμβάνω. Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά είπαμε να κατηγορούμε όταν γίνεται κάτι, όχι πάντα.

αυτά κατάλαβες εσύ βλέποντας το video?

Τώρα παρατήρησα και την έξτρα εχθρική ενέργεια του πλήθους. Όσο παρατηρείς...

Εσύ τι παρατήρησες; Θα προτιμούσα να αναφερθείς συγκεκριμένα. Χ ώρα - αυτό , Υ ώρα - εκείνο.

EDIT: λόγω [MENTION=9665]z3et[/MENTION]'s post και μετέπειτα καλύτερης παρακολούθησης του βίντεο.

Έγινε επεξεργασία από l2phile
Link to comment
Share on other sites

Βασικά όσο το βλέπω τόσο γελάω,ήταν αρκετά χαζη τούμπα των στρουμφ..:hehe:

Εχω την εντύπωση πήγε να κάνει εξυπνάδα εκεί,και κατέληξαν στο έδαφος σαν λαλακες,και φυσικά για να καλύψουν το πόσο ρόμπα έγιναν,κορδωθηκαν κατευθείαν και έπιασαν τα γκλοπ για να φοβησουν τον κόσμο και να επαναφέρουν την χαμένη εξουσία τους.

Link to comment
Share on other sites

επιμένω οτι είσαι λάθος. το πλήθος ήταν ειρηνικό και ήσυχο......και μόλις είδαν τον 1ο με το μηχανάκι να περνάει στο πλήθος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ...απλά κορνάροντας......κόκκινο πανί....ΑΠΛΑ.

για πες μου τι θα γινόταν αν ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί εγκαίρως τον 1ο? θα πέφταν όλοι ντόμινο μπροστά στο παπί.

επίσης επιμένω για το σενάριό μου.

έχω πάει σε πορείες στην αθήνα και έχω δει την συμπεριφορά της συγκεκριμένης ομάδας μπάτσων.

τσαμπουκά τσαμπουκά τσαμπουκά. όταν λοιπόν περνάς γκαζωμένος ανάμεσα από ένα πλήθος διαδηλωτών και τρως μούτζες και κάνα μπουκάλι νερό στη μάπα...άντε και κάνα νεράτζι...ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ να χτυπήσεις.....ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΔΕΝ! ΔΕΝ! ΔΕΝ! ρίχνεις λάδι στη φωτιά. τέτοια ζώα είναι όμως, απαίδευτα.....είπαμε ποιοι τους απαρτίζουν αυτούς και τους ματατζήδες....οι χαμηλότεροι σε βαθμολογία που δίνουν για την αστυφυλάκων....που τους λένε οτι η μόνη δουλειά που είναι ικανοί να κάνουν είναι να φορέσουν κράνη και να βαστήξουν γκλομπ και να το παίζουν ούρουκ χάη...ΟΥΓΚ!

μήπως να σου θυμίσω αντίστοιχο βίντεο παλαιότερα στην πλατεία Συντάγματος που έκαναν ντου η ΙΔΙΑ ομάδα με τα παπιά? να σου θυμίσω ΓΙΑΤΙ ένας από αυτούς πήγε να καεί από μολότωφ στο κεφάλι? αν δε θυμάσαι να σου πω. γιατί ΠΑΤΗΣΕ με το παπί ΠΑΝΩ στη πλατεία ΚΟΣΜΟ επίτηδες σε ντου που έκαναν τα φιλαράκια του για να διαλύσουν τον κόσμο.

εντάξει...νομίζω οτι έγραψα τα πάντα. αν εξακολουθείς να μην πείθεσαι λυπάμαι. ηλίου φαεινότερο.

Link to comment
Share on other sites

Ζορζ,δεν ξέρω αν ήσουν στην φάση,σε πληροφορώ ότι όλοι είμασταν ιδιαίτερα επιθετικοί και στους μπατσους,με συνεχής αποδοκιμασίες και βρισιές,λόγω των χημικών που μας ψεκασαν εκείνο το βράδυ,μιλάμε στα σκαγαν μπροστά σου δίχως λόγο και αιτία,έτσι απλά για να σε ξενερωσουν και να διαλύσουν όλη αυτη την εξέγερση.

Link to comment
Share on other sites

Κόκκινο πανί, επειδή δεν φρέναραν; Μήπως να σταματούσαν και να έπαιρναν τις μηχανές στα χέρια; Δεν πήγαιναν βόλτα. Είχαν εντολή να πάνε κάπου και την ακολουθούσαν.

Αν ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί τον 1ο, 99,9% θα σταματούσε ο αστυνομικός γιατί ...παπί είχε και όχι άρμα. Θα έπεφτε και αυτός (μέσα σε πλήθος κόσμου...όχι και πολύ καλή ιδέα) Επίσης αν δεν σταματούσε απλά θα τραυματιζόταν 1-2 κουφοί-τυφλοί διαδηλωτές, γιατί δεν γίνεται να μην αντιληφθείς κάποιον που έχει φώτα μέσα στο βράδυ και σε κορνάρει αβέρτα.

Άλλο τι έχεις/έχω δει σε άλλες στιγμές, άλλο τι έγινε τώρα.

Το σχόλιο είναι ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ισοπέδωση των πάντων, για να χαρούν οι αντιστασιακοί...

Συγνώμη που βλέπω πιο αντικειμενικά το συγκεκριμένο συμβάν.

(περιμένω να μου απαντήσεις εδώ (διορθωμένο πλέον, με αυτά που παρατήρησαν τα μάτια μου και όχι η φαντασία μου)

Είστε ο αρχηγός της διμοιρίας. Πείτε μου τι θα άλλο θα κάνατε για να προστατέψετε δύο από τους αστυνομικούς σας που έχει ρίξει κάτω ο εχθρικός, προς τη διμοιρία, κόσμος.)

EDIT: Δεν αντιλέγω σε αυτό που λέει ο [MENTION=560]gbak[/MENTION] ότι ήταν δικαιολογημένη η εχθρικότητα. Και εγώ όταν ήμουν Αθήνα κέντρο συνεχώς έχωνα με αυτά που έβλεπα.

EDIT2: Την πέφτω. Μιλάμε και αύριο, σε αυτό ή σε καινούριο θέμα (ή msn :p )

Έγινε επεξεργασία από l2phile
Link to comment
Share on other sites

Μα ρε σεις,είχαν μαζευτεί και οικογένειες,παιδιά,και μεγάλοι άνθρωποι για να εκδηλωθούν,και τα δακρυγόνα πεφτανε βροχή,επίτηδες για να σπάσουμε,Απαράδεκτη στάση των μπατσων πάντως,καλα δεν περίμενα και κάτι φυσιολογικό απο αυτούς,λέμε τωρα..

Link to comment
Share on other sites

Αν ήμουν ο αρχηγός της διμοιρίας? Θα υπέβαλα την παραίτηση μου...

Ε σόρρυ αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό..

Γιατί να μπω στο μυαλό του αρχηγού της διμοιρίας? Δεν έχω βίτσιο να βαράω κόσμο!

Πρόκειται για μια ομάδα που συστάθηκε για να καταπολεμήσει τους.. κουκουλοφόρους, παρόλο αυτά, αν πάνε κοντα στους κουκουλοφόρους συνήθως τρώνε ξύλο, πέφτουν από τα μηχανάκια τους, και τα μηχανάκια καταλήγουν καμένα (και τα πληρώνεις εγώ και εσύ αυτά τα μηχανάκια), ή φωνάζουν τα φιλαράκια τους τα ΜΑΤ να πετάξουν 3 δακρυγόνα..

Για να ξεσπάσουν την πεφτουν σε απλους πολίτες που περνάνε τον δρόμο, και τους χτυπάνε..

Και σε ρωτάω εγώ:

Γιατί λοιπόν να θέλω να είμαι αρχηγός τέτοιας διμοιρίας?

Γιατί να τρομοκρατήσω τους πολίτες στέλνοντας την διμοιρία να περάσει ανάμεσά τους?

Γιατί να τους εκπαιδεύσω να κυνηγάνε πολίτες και όχι κουκουλοφόρους?

Επαναφέρω το quote ενός Ολλανδού που του είχα δείξει το βίντεο όπου η ομάδα Δ έβαζε μπουκάλια στην τσάντα διαδηλωτή

and those dudes in black are what ??? the greek scooter gang police or something ?, black helmet + sunglasses lol SS wannebee's

Όσο για τους ειρηνικούς διαδηλωτές, πρέπει να ορίσουμε τον ειρηνικό διαδηλωτή, Ειρηνικός είναι αυτός που πετάει ένα νεράκι? τον καφέ του? ένα μανταρίνι? Εγώ λέω ναι...

Ειρηνικός αυτός που πετάει έναν κουβά μπογιά? Χμμ. ζορίζει το θέμα, σίγουρα το είχε σχεδιάσει!

Αυτός που πετάει μια πέτρα? Αυτός που πετάει 1 κουβά πέτρες? και πάει λέγοντας..

Στην τελική τι συζητάμε? Τι θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία στις διαδηλώσεις? Γιατί εκεί θα καταλήξουμε. Ποιος από εδώ πιστεϋει ότι δεν υπάρχουν ασφαλήτες στα μπλακ μπλοκς? Σίγουρα κανένας!

Κατάφεραν λίγες διμοιρίες στο Σύνταγμα να σπάσουν 20-30 χιλιάδες κόσμο ψεκάζοντας από όλες τις μεριές, φύγαμε γιατί ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ να φύγουμε, είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην μπορούν να περικυκλώσουν από 2-3 μεριές τους κουκουλοφόρους και να τους μπαγλαρώσουν όλους? Μπορούνε σίγουρα αλλά δεν το κάνουν γιατί υπάρχουν κάμερες, και στις κάμερες θα φανεί ότι πιάνουν 200 και αφήνουν 20 να φύγουν ή ότι πιάνουν 200 και μόνο σε 180 δίνουν κατηγορίες.

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια τι λεμε τωρα ,εδω οι απλοι τροχαιοι που δεν εχουν εξουσια να ασκησουν ενοπλη βια και κανουν χιλιες προσπαθειες να σε εξαπατησουν παρανομα σε θεματα κλησεων λες και θα εισπραξουν αυτοι,και συζηταμε για το κατα ποσο ειναι ενταξει οι οπλισμενοι καπς???

Οσον αφορα τωρα τον βιοπορισμο...

Θα το πω αλληγορικα

Οταν στο δικαστηριο εκπροσωπω εναν πελατη ,ο αντιδικος του εκπροσωπειται απο εναν αλλον δικηγορο.Φυσικα και θα κανω το παν για να κερδισω τον αλλον δικηγορο,ο οποιος επισης βγαζει το παντεσπανι του οπως κι εγω.Το οτι θα προσπαθησω να τον κερδισω δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι την προσπαθεια του να επιβιωσει.Αν ομως δεν τον κερδισω θα πεινασω εγω.

Link to comment
Share on other sites

ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.

Είχα πέσει τις προάλλες στο γιουτιούμπ σε ένα βίντεο από τη συναυλία του Θεοδωράκη μετά την πτώση της χούντας, που όλο το γήπεδο φώναζε αυτό το σύνθημα. Πόσο επίκαιρο.

Πάντα θυμάμαι μια ιστορία που μου έλεγε η μάνα μου, από το Πολυτεχνείο. Που σκάει ένα ασθενοφόρο εκεί που ήταν φοιτητές, κάνουν οι φοιτητές χώρο να περάσει το ασθενοφόρο, και όταν πέρασε από ανάμεσά τους σταμάτησε και βγήκαν από μέσα ΕΣΑτζήδες και έκαναν τόπι στο ξύλο όποιον πετύχαιναν μπροστά τους.

Κάθε φορά που βλέπω ασθενοφόρο σε πορεία, έχω το νου μου μη βγουν τίποτα ΜΑΤ από το πουθενά και γίνει χαμός. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο Παπουτσής θα τα ξέρει κι αυτός αυτά τα κόλπα... Αλλά αυτό που περιγράφεις, δεν το ήξερα. Έξυπνη βέρζιον.

Και όχι μόνο χημικά αλλά και κόσμο μέσα από τη Βουλή φυγάδευαν έτσι....

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Εγώ να ρωτήσω γιατί την νέα δανειακή σύμβαση την υπογράφουν στην βάση του Αγγλικού Δικαίου?

Για να μπορουν να τρεξουν το ελληνικο κρατος σε ξενο δικαστηριο,να του κατασχεσουν κλπ.Μιλαμε για ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ της εθνικης κυριαρχιας.Ειναι κανονας του διεθνους δικαιου οτι τα κρατη ειναι κυριαρχα ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.Για τα αλλα κρατη ομως.Οχι για την Ελλαδα πια...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα ισχύει και για εμας ο διεθνής κανόνας δικαίου (ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ)?Ετσι δεν είναι? Οπότε ποιες κατασχέσεις?

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα ισχύει και για εμας ο διεθνής κανόνας δικαίου (ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ)?Ετσι δεν είναι? Οπότε ποιες κατασχέσεις?

Βασικα αυτο υπογραψαμε οτι δεν θελουμε αυτη την ασυλια πλεον.

Link to comment
Share on other sites

i2phile δε θελω να σε πεισω για τιποτα, ανεβαζω υλικο προς συζητηση. αν οι αστυνομικοι κινδυνευαν ας εφευγαν. με το να παραμενουν κοντα στη φωτια και το επικινδυνο πληθος πετωντας απειρα καπνογονα τι εκαναν; χημικη ασφυξια στη φωτια παντως οχι.

η σταση σου με προβληματιζει γενικα, η δε ατακα ,ε ας παταγε δυο κουφους που μες τη νυχτα δεν τον ειδαν ενω τους κορναρε

.. αδερφε με φοβιζει...

δε λεγοντσι αυτα. ο,τι εντολες και να ειχαν δεν ειναι πανω απο την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και την σωματικη ακεραιοτητα.

η αστυνομια εδρασε οργανωμενα και αποτελεσματικα, διαιρεμενη σε ενστολους και κουκουλοφορους.

εσπειρε φοβο και διελυσε ειρηνικα τμηματα διαδηλωτων.

κανενας δεν αγανακτει εναντιον πολιτιστικων μνημειων.

ποτε δε σε εκλεψε θεατρο, ουτε σε αδικησε βιβλιοθηκη.

χεσε μας τωρα που εφταιγε ο πατημενος....

τα ληγμενα που πινουν φταινε και θα φανει στους αποστρατους που θα φτασουν αποτρελοι...

Link to comment
Share on other sites

Πρόσεξε, το κράτος έχει περιουσία, εντός και εκτός συνόρων. Η περιουσία του (πχ χρυσός @ USA, ακίνητα στο εξωτερικό, καταθέσεις (αν έχει), δικαιώματα σε οικονομικές ζώνες πχ θαλάσσια οικόπεδα με ορυκτό πλούτο κλπ) μπορεί πλέον να κατασχεθεί από ένα οποιοδήποτε Αγγλικό δικαστήριο. Η "εντός συννόρων" περιουσία του ακόμα και αν έχει υπογράψει την συνθήκη/συμβόλαιο/μνημόνιο δεν μπορεί να κατασχεθεί από Αγγλικό δικαστήριο, υπευθυνα για αυτά είναι τα Ελληνικά δικαστήρια(με βάση το σύνταγμά μας που δεν έχει καταληθεί 100% ακόμα αλλά και το διεθνές δίκαιο). Σιγά σιγα θα τα πάρουν τα δικαιώματα για την περιουσία εντός συνόρων, θέλουν να περάσουν καινούργιο νόμο για την δικαιοσύνη, more [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Link to comment
Share on other sites

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/psit-ksypna-toy-panoy-panagiotoy

Το PSI προβλήθηκε και προβάλλεται από την ελληνική κυβέρνηση ως η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να αποφύγει μία καταστροφική πτώχευση. Ένα επίτευγμα που ήρθε ως αποτέλεσμα όλων όσων υπόμεινε ο λαός της τα τελευταία δύο χρόνια, ως δώρο των φίλων και εταίρων της Ευρωπαίων.

Link to comment
Share on other sites

Για να μπορουν να τρεξουν το ελληνικο κρατος σε ξενο δικαστηριο,να του κατασχεσουν κλπ.Μιλαμε για ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ της εθνικης κυριαρχιας.Ειναι κανονας του διεθνους δικαιου οτι τα κρατη ειναι κυριαρχα ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.Για τα αλλα κρατη ομως.Οχι για την Ελλαδα πια...

Τυπικα θα μπορέσουν να το κανουν. Ουσιαστικα @@ δεντρολιβανο. Το κρατος δεν προκειται να δεχθει αναγκαστικη κατάσχεση, θα γινει πολεμος απλα. Θελουν απλα να καλυψουν τυπικα τον κωλο τους οι αποφασίζοντες.

Η Συνθηκη της Βιέννης εχει ΠΟΛΛΟΥΣ τρόπους για να ακυρώσει τις υπογραφίσες διεθνεις συνθηκες, που ειναι τα δάνεια. Απλα προσπαθουν να καθυστερήσουν οσο μπορουν.

Βασικα αυτο υπογραψαμε οτι δεν θελουμε αυτη την ασυλια πλεον.

Και αν αποδείξεις οτι η υπογραφη εγινε κατω απο απειλη, απατη ή δωροδοκία (με οποιονδηποτε τροπο) των κυβερνωντων η συνθηκη κηρρύσεται ακυρη αρα και οι δεσμευσεις που απορρέουν απο αυτην.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.