Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Ας ετοιμάζουν νέους φόρους. Κάθε νέος φόρος/μέτρο που ετοιμάζουν φέρνουν τον λαό σε απόγνωση και έτσι η επανάσταση είναι προ των πυλών.

Βλέπω πως σκάβουν τον λάκκο τους. Ο λαός λέει: Μας πήρατε τα σώβρακα, πάρτε και τα …ίδια μας.

Για κοιτάξτε τις κινητοποιήσεις/αντιδράσεις. Τα περσινά τα ξεχάσατε; Τώρα θα δείτε το φετινό ΧΑΟΣ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ot7uVDYOBxg]MIKRO - Netrino (ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2011) - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Εσύ τι είδες πέρυσι;

Διαδηλώσεις στο σύνταγμα; Και τι έγινε;

Όπως γιορτάζουμε τα κούλουμα, έτσι και κάθε χρόνο βγαίνουν κάποιοι στο σύνταγμα, μαζί με "κάποιους" άλλους, που δεν τους ξέρει κανείς, τα κάνουν λίμπα, πέφτουν χημικά και μετά όλοι πάνε σπίτια τους. Όλες τις υπόλοιπες μέρες μας φταίει ο γείτονας και το ότι αμοίβεται περισσότερο από εμάς.

Έτσι αρχίζει μια επανάσταση....

Link to comment
Share on other sites

Snips έτσι γίνεται επανάσταση.

Πιστεύω πως για την κατάσταση της χώρας ευθύνονται περισσότερο οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που με τις επιλογές τους φροντίζανε για το δικό τους συμφέρον και όχι του τόπου.

Οι νέοι άνθρωποι που τους έχουν φέρει στον γκρεμό και τους σπρώχνουν, τους αναγκάζουν να φύγουν από τον τόπο τους, πρέπει να τιμωρήσουν τους ηλικιωμένους που τα έφαγαν, που πρόδωσαν την χώρα.

Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να πάρουν την εκτελεστική και δικαστική εξουσία στα χέρια τους. Κανείς ηλικιωμένος δεν θα πρέπει να έχει εξουσίες.

Δεν τους αξίζει ευτυχία γι αυτά που έκαναν, πρέπει να καούν στην πυρά..

Ο πατέρας μου τιμωρείται για τα λάθη του από εμένα το παιδί του. Έτσι ξεκινά η επανάσταση μέσα από τα σπίτια..

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, δεν θα την σχολιάσω με αυτούς που αρέσκονται σε αντιπαραθέσεις (δεν αναφέρομαι σε εσένα Snips).

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν μας λένε και ποιος τα έκανε τα site μαζί με τα μέλη της επιτροπής που τους επέλεξε;

Γιατί αυτός που έκανε το site ήξερε αυτόν που του το έδωσε και πήρε και μίζα. Κόρακας κόρακα μάτι βγάζει;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή "παράνομες" αποταμιεύσεις κάνει μόνο ο ελεύθερος επαγγελματίας; :...:

Στην Ελλάδα για όλα αυτός φταίει. Φταίνε όμως και οι εφοριακοί που αντί να πιάσουν τους κακούς επαγγελματίες συνδικαλίζονται (δλδ μαλ....ζονται)

Link to comment
Share on other sites

Η φαντασία του Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι γνωστός σε κάθε ξύπνιο, δημοσιογράφο ή μη, για την παραγωγικότητα της φαντασίας του. Κορυφαίο δείγμα της υπήρξε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που πρώτος αυτός, κατασκεύασε. Και πρόσφατα δείγματα, που είδαν το φως της δημοσιότητας από το περιοδικό του, είναι δήθεν κόλπα του Σάλλα με την Πειραιώς, πλαστοί δρόμοι του χρήματος που συνδέουν τη δημοσιογραφία με τα όπλα, σενάρια για τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες της πυροσβεστικής και τις φωτιές, κάτι γελεκάκια του Τριανταφυλλόπουλου, κάποια αντιπροεδρία της Τρέμη, κάτι φάρμακα της Φαρμάκη και πολλά άλλα.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος ασχολείται εν γένει με κάθε είδους κατασκευές της φαντασίας του. Δεν διστάζει μάλιστα να εμπλέκει σ’ αυτές επώνυμους τραπεζίτες, επιχειρηματίες, πολιτικούς, ακόμα και –άκουσον, άκουσον- δημοσιογράφους. Να επιχειρεί να εκθέσει σημαντικές κοινωνικές ομάδες με βαρύνοντα ρόλο στην οικονομία και στην πολιτική. Να στρέφει τη φαντασία του ακόμα και κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι σύμπας σχεδόν ο κόσμος των ΜΜΕ στηρίζει το δύσκολο έργο της. Ακόμα και κατά της Χρυσής Αυγής, της οποία το ρόλο αναγνωρίζει μέχρι και ο σύλλογος των μικροπωλητών, όπως έγινε γνωστό μετά τη Ραφήνα.

Τούτων δοθέντων απορεί κανείς: Γιατί κανένας από όσους έχει θίξει η φαντασία του δεν τον διέψευσε και δεν τον διαψεύδει; Γιατί κανείς δεν τον έσυρε στα δικαστήρια και δεν αποκάλυψε το όργιο της φαντασίας του; Και εν τέλει πώς είναι δυνατό επώνυμοι που έχουν την εντιμότητα κορώνα στο κεφάλι τους, να τον αφήνουν να μπλέκει το όνομά τους σε σκάνδαλα ακατονόμαστα και σε κομπίνες ονομαστές; Και να επιχειρεί να κατεδαφίσει –αυτό πού το βάζεις;- όχι μόνο πρόσωπα και συμπεριφορές, αλλά και το ίδιο το σύστημα χάρη στο οποίο εν πάση περιπτώσει υπάρχουμε και τρώμε ψωμάκι;

Με όλα αυτά, είναι εύλογη η σιωπή των εγκύρων –ΜΜΕ, κομμάτων, κυβέρνησης, ΕΣΗΕΑ- για τη φονική ενέδρα που του είχαν στήσει στο σπίτι του. Με τη φαντασία του Βαξεβάνη θα ασχολούνται; Μόνο ο άκυρος ΣΥΡΙΖΑ και ο επίσης άκυρος Μεντρέκας του ΚΚΕ συγκινήθηκαν, αλλά η συγκίνησή τους δε φαίνεται να συγκίνησε πολλούς. Η σιωπή μας προς απάντηση του Βαξεβάνη, γενικώς. Και να τον φάνε στο κάτω-κάτω αύριο μεθαύριο, η φαντασία του θα φταίει…

[Toυ Θανάση Καρτερού, δημοσιεύθηκε στην «Αυγή» την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012].

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Link to comment
Share on other sites

Έχει σημασία ποιος και κυρίως ΠΩΣ κάποιος καλεί σε συγκέντρωση. Αν το μόνο κάλεσμα, ήταν αυτό που είδα στο FB, από έναν τύπο στον κόσμο του, και "γραφή" με ΠΟΛΛΑ Χρυσαυγήτικα στοιχεία, τότε δεν μου φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ παράξενο το ότι πήγαν μόνο 500 άτομα.. Και πολλά ήταν βασικά.

Ένα σοβαρό "κάλεσμα αγανακτισμένων", θέλει δουλειά στους δρόμους, ενημέρωση στις γειτονιές, και πολλά πλατιά καλέσματα στο FB.

Link to comment
Share on other sites

Βρε γιατί γκρινιάζουμε?

Εδώ ο Pizza Antonio, ελαφρύνει τον κόσμο από φόρους!!

Αποσύρεται η τροπολογία για τα τέλη στα σκάφη αναψυχής - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

Τι ακριβώς έχει γίνει εδώ; Πήγε να βάλει φόρο με την τροπολογία και το πήρε πίσω ή πήγε να ελαφρύνει τον φόρο με την τροπολογία και το πήρε πίσω; Από ότι λέει η αντίδραση ήταν από μεριάς αντιπολίτευσης/ΔΗΜΑΡ.

Link to comment
Share on other sites

για την είδηση με τα σκάφη, λένε ότι το απέσυραν ώστε να γυρίσουν αυτοί με τα σκάφη πίσω γιατί λέει τα πήγαν Τουρκία, Ιταλία οπουδήποτε τέλοσπάντων με χαμηλή φορολογία...

Το αν θα είναι επικερδές δεν το ξέρω...απλά αναφέρω την δικαιολογία τους.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.