Jump to content



P55 Evga Classified NF200 problem (maybe)


apostonikos

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδια...Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τν συγκεκριμενη μητρικη...Καθε φορα που ανοιγω το pc μου κανει απο μονη της κατι σαν restart δλδ ανοιγει δν μπαινει στα windows ουτε μεχρι το post δλδ ανοιγει για κατι δευτερολεπτα και στην οθονη ολα ειναι μαυρα και μετα κανει rr και ανοιγει κανονικα απο μονο του :S :/ Τι μπορει να συμβαινει :/ ???

Link to comment
Share on other sites

εχει ανοιξει ενα θεμα εδω http://www.hwbox.gr/intel-boards/7837-evga-p55s-clarkdale-o-c-testing-thread.html αν ειναι ρiξε μια ερωτηση την εχω και εγω αλλα δεν εχω cpu και δεν την εχω δουλεψει καθολου

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν κανω λαθος η δικια μου το σταματησε με την επιλογη που ενεργοποιειται μονο αμα πας πανω απο 200 αλλα θα πρεπει να γυρισω σπιτι για να το διπλοτσεκαρω μιας και σταματησα να του δινω σημασια. Επισης, καπου διαβαζα οτι κανει το διπλο μπουταρισμα για να βοηθαει στην σταθεροτητα.

edit: Δεν ξερω το βιος της classified αλλα ψαξε για clockgen switch mode.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.