Jump to content



THQ Ultimate Box Set - 9 games in 1 pack


Arxagelos

Recommended Posts

Για κάποιον που θέλει να παίξει τις συνέχειες κάποιων από αυτών των παιχνιδιών (πχ. SupCom 2, Stalker: COP κτλ) γνωρίζοντας την ιστορία τους, είναι καλή τιμή τα 40 ευρώ... βέβαια αν πάρεις ξεχωριστά μόνο τα παιχνίδια που θες μπορεί να σου βγούνε πιο φτηνά, με αυτό το pack όμως σου μένουν και τα υπόλοιπα στη βιβλιοθήκη :)

Link to comment
Share on other sites

Ψιλό άκυροι post, αλλά τέτοια πακέτα κυκλοφορούν στις μέρες μας συχνά? διότι κατά την αρχαιότητα, εποχές 8-bit, ήταν πολύ συχνά και πολύ συμφέρουσες αγορές τέτοια πακέτα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω μαν, υποθέτω έξω κυκλοφορούν συχνότερα απλά δεν τα παίρνουμε χαμπάρι ή δεν ασχολούνται τα μαγαζιά να τα φέρουν.

Απο την άλλη μπορεί να τους έφαγε η οικονομική κρίση γι αυτό βλέπεις και κάνουν ότι μπορούν να μαζέψουν κανα φράγκο, γι αυτό βλέπεις Pc τίτλους σήμερα όπως το HAWX στα 12€, Anno 1404 19€, Street fighter 19€ farcry 2 12€ κτλ κτλ . Οι μεγάλες εταιρείες ρίχνουν τις τιμές έστω και στα πιο παλια παιχνίδια, κάτι είναι και αυτό. ;)

Link to comment
Share on other sites

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε το steam όλη τα παιχνίδια της THQ με 50 ευρώ, και τώρα του διπλασίασε την τιμή.

Λέω για αυτό :

http://store.steampowered.com/sub/2539/

Οπότε η προσφορά του Πλαισίου δεν μου φαίνεται και πολύ καλή.

Όσο για τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλά παρά την σχετική ηλικία τους, οπότε για μένα αξίζει να τα πάρεις, πράγμα που έκανα και εγώ από το steam

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά γουστάρω τα κουτάκια να τα έχω στην βιβλιοθήκη μου και τα παιχνίδια σταθμό να έχω τo collectors, απο steam δεν παίρνω. :red:

ε καλα "παιχνιδια σταθμους" .....παμε στα 2/9

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.