SLN Σεπτέμβριος 17, 2006 #19581 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:12] Sorry bro, αλλά κάποια facts: είναι πολλά αυτά που ανακαλύφθηκαν στην τύχη. Και η συνέχεια γνωστή. Παρ'όλο που δεν ήταν αυτός που την απομόνωσε, τσίμπησε κι αυτός το νομπελάκι του. Ιδιαίτερα όσο πιο παλιά πας, οι τύποι ήταν πιο πολύ αλχημιστές. Τώρα πια αυτό έχει αλλάξει, συνήθως ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις, αλλά πάντα υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης. Ηθικόν δίδαγμα? Τον πάγκο να τον καθαρίζεις με τη γλώσσα Πολλα τετοια γεγονότα Σωτο... Οτι και να κανεις, ειδικα στον μικροκοσμο της Χημειας/βιολογιας/βιοχημειας αναγκαστικα παιζει μεσα ο παραγοντας τυχη γιατι κατα 99% δεν εχεις απο πρωτο χερι εποπτεια του τι γινεται σε αυτο που κανεις. Εσυ βαζεις κατι απο 4-5 μπουκαλια μεσα σε μια σφαιρικη, αφηνεις να θερμαινεται 2 μερες και ελπιζεις οτι θα πανε ολα κατ'ευχην. Εκεινο που θελω να τονισω, ειναι οτι ο ξυστης της πενικιλινης θα δει το πεταμενο τρυβλιο και απλα θα σιχτιρισει που δεν καθαριστηκε ολοκληρο, οποτε θα βαλει λιγο οινοπνευμα ακομα. Ο επιστημονας ειναι εκεινος που θα αρχισει να στροφαρει. Η τυχη σε παει μεχρι ενος σημειου και φυσικα ειναι διασπαρτη παντου. Ή εστω κατι πιο γενικο που εξηγει καλυτερα τι θελω να πω. Η ανακαλυψη ενος προιοντος/φαινομενου σχετιζεται με την τυχη σε μικρο/μεσαιο.μεγαλο βαθμο. Η εξηγηση του ομως πολυ σπανια. Που τον θυμηθηκες τον McMurray μωρη?
kender Σεπτέμβριος 17, 2006 #19582 Σεπτέμβριος 17, 2006 Για να μην ξεκινώ καινούργιο θρετ, επειδή πρέπει να ταξιδέψω με αεροπλάνο παθαίνει κάποιο κομμάτι από desktop pc κάτι αν περάσει απο xray για τον έλεγχο αποσκευών? (ειδικά για τους σκληρούς το σκέφτομαι..)
chroma Σεπτέμβριος 17, 2006 #19583 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από kender Για να μην ξεκινώ καινούργιο θρετ, επειδή πρέπει να ταξιδέψω με αεροπλάνο παθαίνει κάποιο κομμάτι από desktop pc κάτι αν περάσει απο xray για τον έλεγχο αποσκευών? (ειδικά για τους σκληρούς το σκέφτομαι..) http://www.esdjournal.com/articles/security/securityesd.htmΕίχα διαβάσει αυτό παλαιότερα αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω μεγάλη. Εκτός από το κινητό μια κάρτα γραφικών μόνο έχω περάσει. Κανένα πρόβλημα.
tassoss Σεπτέμβριος 17, 2006 #19584 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 19:32] Για να μην ξεκινώ καινούργιο θρετ, επειδή πρέπει να ταξιδέψω με αεροπλάνο παθαίνει κάποιο κομμάτι από desktop pc κάτι αν περάσει απο xray για τον έλεγχο αποσκευών? (ειδικά για τους σκληρούς το σκέφτομαι..) απο μονη της η ακτινοβολια δεν επιφερει καμια αλλαγη, οπως λεει και στο αρθρο που εδωσε ο chroma το προβλημα ειναι στον στατικο που δημιουργειται κατα το περασμα απο το μηχανημα. οποτε αν το εχεις το εξαρτημα μεσα στο αντιστατικο σακουλακι του δεν εχεις προβλημα.μιλαμε παντα για xray και οχι απο το μηχανημα που περνας εσυ.
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2006 #19585 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από SLNΠου τον θυμηθηκες τον McMurray μωρη? Χρωστώντας οργανική Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV και πρακτικά εργαστηρίων III,IV δύσκολα τον ξεχνάς (ή αλλιώς έχω λιώσει στο διάβασμα τις τελευταίες μέρες).
2cpu Σεπτέμβριος 17, 2006 #19586 Σεπτέμβριος 17, 2006 αν και δεν πιστευα οτι θα χωρουσε το amd εδω μεσα εντελει χωρεσε
.38-.45 Σεπτέμβριος 17, 2006 #19587 Σεπτέμβριος 17, 2006 αυτη τη μπαλαρινα που εχει ο γαυρος για τερματοφυλακα, μεχρι πότε θα την αφηνουν να παιζει μπαλα και δε τη στελνουν σπιτι της;
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 17, 2006 #19588 Σεπτέμβριος 17, 2006 Ας πάρει δρόμο ο προπονητής; και μετά βλέπουμε.
magicman Σεπτέμβριος 17, 2006 #19589 Σεπτέμβριος 17, 2006 καληνυχτα και αυριο μερα ειναι! :yawn: :yawn:
Tsunami Σεπτέμβριος 18, 2006 #19590 Σεπτέμβριος 18, 2006 Όταν οι υπόλοιποι ξυπνάνε εμείς ετοιμαζόμαστε για ύπνο...
deninho Σεπτέμβριος 18, 2006 #19591 Σεπτέμβριος 18, 2006 .38-.45 O Νικοπολίδης σε πειράζει δηλαδή; Αν δεν ήταν αυτός πόσα θα είχε μαζέψει ο ολυμπιακός με τη valencia? Ο μπαρμπα-Γιώργος είναι το πρόβλημα του ολυμπιακού.ΥΓ Αν έκανες το σχόλιο για το γκολ του Πίπη, τότε μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ τέρμα εκτός από Pro ή Fifa...
magicman Σεπτέμβριος 18, 2006 #19592 Σεπτέμβριος 18, 2006 καλημεραα! χθες και πηγα στην εκθεση πηγα και μια βολτα με την κοπελα μου στα πανεπιστημια να δω πως ειναι. πρωτη φορα πηγα και μου φανηκε αισχος... χαλια...εγω φανταζομουν καθαρα κτλ... τουλαχιστον στο χωρο μεσα του πανεπιστημιου και ηταν... δεν περιμενα τετοιο χαλι. απο μηνυματα τυπου λευτερια στον παλαιοκωστα μεχρι οτι μπορειτε να φανταστειτε.
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2006 #19593 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN καλημεραα! χθες και πηγα στην εκθεση πηγα και μια βολτα με την κοπελα μου στα πανεπιστημια να δω πως ειναι. πρωτη φορα πηγα και μου φανηκε αισχος... χαλια...εγω φανταζομουν καθαρα κτλ... τουλαχιστον στο χωρο μεσα του πανεπιστημιου και ηταν... δεν περιμενα τετοιο χαλι. απο μηνυματα τυπου λευτερια στον παλαιοκωστα μεχρι οτι μπορειτε να φανταστειτε. αχαχαχαχχαχαχαχαχτο καλυτερο το εχω δει στην ΑΘηνα"καλυτερα κοπριτης παρα ιδιοκτητης"DISCLAIMER: ουδεμια σχεση με το γνωστο μας κοπριτη
magicman Σεπτέμβριος 18, 2006 #19594 Σεπτέμβριος 18, 2006 :hehe: ενα καλο ακομη ηταν που ειχε ενα χαρτι κολλημενο στα καγκελα που ελεγε ζητειται συγκατοικος! υγ απο σημερα αρχιζουν και οι εγγραφες.
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2006 #19595 Σεπτέμβριος 18, 2006 Προς Σαλονικεις :http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=739401&lngDtrID=244
WeirdAL Σεπτέμβριος 18, 2006 #19596 Σεπτέμβριος 18, 2006 Προπαγανδα ειναι! Ο Ψωμιαδης ειναι αγιος... :p Παντως τοσα χρονια, βριζει το κομμα του για τα εργα, και τπτ δεν εχει γινει. Γι'αυτο τωρα τον ανεβο-κατεβαζουν γραφικο... :tomato:
.38-.45 Σεπτέμβριος 18, 2006 #19597 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 10:49] .38-.45 O Νικοπολίδης σε πειράζει δηλαδή; Αν δεν ήταν αυτός πόσα θα είχε μαζέψει ο ολυμπιακός με τη valencia? Ο μπαρμπα-Γιώργος είναι το πρόβλημα του ολυμπιακού.ΥΓ Αν έκανες το σχόλιο για το γκολ του Πίπη, τότε μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ τέρμα εκτός από Pro ή Fifa... να μη με ενοχλει δηλαδη που ειναι τουριστας στη μεγαλη περιοχη; οχι, δεν εχω παιξει επαγγελματικο ποδοσφαιρο. ουτε καν ερασιτεχνικο. εχω απο πιτσιρικας να παιξω μπαλα. τετοια γκολ σαν τα τελευταια 5 που μαζεψε σε επισημους αγωνες, μαζι με τη χαρακτηριστικη κινηση "απλωνω το ποδι μηπως και μαγνητισω τη μπαλα", τα ετρωγα οταν δεν ειχα τι να κανω τα απογευματα και παριστανα τον τερματοφυλακα.
deninho Σεπτέμβριος 18, 2006 #19598 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αν θες μπορούμε να αναλύσουμε ένα προς ένα τα γκολ που έφαγε, και θα δεις ότι στα4 τουλάχιστον φταίει η άμυνα κι όχι ο τερματοφύλακας ;-)ΥΓ Και στο γκολ του Πίπη (Οφορίκουε), έφταιγε, αλλά ήταν και τυχερός ο Οφορίκουε (η μπάλα πέρασε ανάμεσα από 4 πόδια-χαμηλή ορατότητα για τον τερματοφύλακα- και χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού)
spc Σεπτέμβριος 18, 2006 #19599 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από WeirdALΠαντως τοσα χρονια, βριζει το κομμα του για τα εργα ’μα ο κόσμος είναι τόσο αφελής να πιστεύει ότι πράγματι βρίζει το κόμμα του......Αφήστε τον Νικοπολίδη και το τόπι βρε και πιάστε τους κάθε λογίς Ψωμιάδηδες.
.38-.45 Σεπτέμβριος 18, 2006 #19600 Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 15:51] Αν θες μπορούμε να αναλύσουμε ένα προς ένα τα γκολ που έφαγε, και θα δεις ότι στα4 τουλάχιστον φταίει η άμυνα κι όχι ο τερματοφύλακας ;-) δε διαφωνω οτι μπορει να τον προδωσε η αμυνα του. αλλα ας μουβαρει και λιγο. δεν ειναι κακο. το οτι η μονη κινηση που μπορει να κανει πλεον, ειναι να απλωσει το ποδαρακι, για μενα ειναι δειγμα οτι ο ανθρωπος τα εχει φαει τα ψωμια του και ειναι καιρος να παει σπιτι του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.