Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:18]

’τυχος είσαι φίλε....

Σκέψου ότι ο Salonica2004(τυχαίος χρήστης) ήπιε καλύτερα και περισσότερα, χάζεψε ψηλότερα, ξανθότερα, τσεχότερα γκομενάκια από σένα και θα πάει στη δουλειά στις 12.

:hehe:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

νταξ φιλε με εφτιαξες πρωινιατικα!

οσο για το Αθηνα - Θεσσαλονικη...

δεν με νοιαζιε ρεεεεεεε! :p

φατε γυρο απο οπου θελετε, βαλτε οτι θελετε και μετα τρεξτε στην τουαλεταααααααααα! :devil:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

επιτέλους ήρθε κ το σισονικ! μια ψύκτρα έναν σκληρό και πάμε για κάψιμο....τώρα 10 μέρες πριν την εξεταστική δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο να λιώνω μπροστά στοην η/υ...φφς

επειδη πολυς ντορος γινεται γενικα αλλα και πιο ειδικα τις τελευταιες μερες για τα "βρωμικαδικα" ΤΜ,8α μπορουσαμε να εχουμε ενα definition του "βρωμικου"?

γαιτι ακουω κατι ονοματα πολυ κυριλε και δεν μπορω να μπβ στο feeling οτι τα συγκεκριενα ειναι βρωμικα :p

για παραδειγμα για μενα ο Ναος του Βρωμικου ειναι ο "Μαυρος" και το "Κατερινιωτης) (που φυσικα εδω και 2 χρονια κυριλεξε αρκετα μεν αλλα η βρωμια ποτε δεν κα8αριζει :D )

just for the record ετσι? :flower:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 17:03]

επειδη πολυς ντορος γινεται γενικα αλλα και πιο ειδικα τις τελευταιες μερες για τα "βρωμικαδικα" ΤΜ,8α μπορουσαμε να εχουμε ενα definition του "βρωμικου"?

γαιτι ακουω κατι ονοματα πολυ κυριλε και δεν μπορω να μπβ στο feeling οτι τα συγκεκριενα ειναι βρωμικα :p

για παραδειγμα για μενα ο Ναος του Βρωμικου ειναι ο "Μαυρος" και το "Κατερινιωτης) (που φυσικα εδω και 2 χρονια κυριλεξε αρκετα μεν αλλα η βρωμια ποτε δεν κα8αριζει :D )

Σε πια περιοχη της Θεσσαλονικης μενεις?

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 14:34]

επιτέλους ήρθε κ το σισονικ! μια ψύκτρα έναν σκληρό και πάμε για κάψιμο....τώρα 10 μέρες πριν την εξεταστική δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο να λιώνω μπροστά στοην η/υ...φφς

Όλοι το κάνουμε!αρκει να πάμε να δώσουμε το μάθημα!:hehe:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, εμένα όταν μου λέει κάποιος "βρώμικο" στο μυαλό μου έρχεται καντίνα και τριγύρω ξενυχτάδες και κοντράδες από τη Βούτα-Λιμανάκια για Αθήνα και Carrefour για Θεσσαλονίκη :D

Κι εγώ ώρες ώρες απορώ με τα κυριλέ ονόματα :p

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 17:03]

για παραδειγμα για μενα ο Ναος του Βρωμικου ειναι ο "Μαυρος" και το "Κατερινιωτης

ετσιιιιιιιιιιιι!

ειδικα αν δεν ξερεις και πας στον "Μαυρο" θα σε μπουκωσει στο μπουκοβο και θα βγαζεις φλογες μετα!

κατα τα αλλα μια χαρα!

ειναι και στην γειτονια μου οποτε δεν χρειαζεται να τρεχω...

Καλό γυρο στην Θεσσαλονικη?Που? Μονο στην τουμπα ξερω το Γυραδικο και ενα αλλο απέναντι.Μην μου πείτε τον πρασσα..

Ρε μαμω , οτι drivers περναω απο το site της nv για την κάρτα [7900] δεν παιζει βιντεο - , μαυρο βλεπω και ακουω ήχο . Ενω αν κανω unistall @ drivers παιζει βιντεο . win xp pro sp3 , Τι παιζει ?

Driver s @ mobo δεν νομιζω γιατι οταν αφαιρώ τους nv@vga παιζει . Υποπτευομαι μλκ1α με το sp3 και μαλλον θα το στείλω στο Γ .

Αρχική απάντηση από rip_noob [Σήμερα, στις 17:14]

Σε πια περιοχη της Θεσσαλονικης μενεις?

Σταυρουπολη στις δυτικες συνοικιες

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 19:29]

ετσιιιιιιιιιιιι!

ειδικα αν δεν ξερεις και πας στον "Μαυρο" θα σε μπουκωσει στο μπουκοβο και θα βγαζεις φλογες μετα!

κατα τα αλλα μια χαρα!

ειναι και στην γειτονια μου οποτε δεν χρειαζεται να τρεχω...

τρωω απο εκει εδω και 10 χρονια και εχω φτασει αισιως στα 24 χαιροντας ακρας υγειας :laughing::rolleyes::p

Mπουκοβο , @ καλή φάση , αρκει στο αλλο χέρι να εχεις νερο - κάτι να πιεις αν ξεφύγει η κατάσταση , D .,

Αρχική απάντηση από Athens2004

Driver s @ mobo δεν νομιζω γιατι οταν αφαιρώ τους nv@vga παιζει . Υποπτευομαι μλκ1α με το sp3 και μαλλον θα το στείλω στο Γ .

Ρε Ξ πλ θ ηθλα να σ βοηθήσ @λλ@ δ κτλβ τ λς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.