Sbeetle Ιανουάριος 9, 2006 #12781 Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga αυτή θα χτυπήσω εννοείται!!!!δεν είχα δει την προσφοράαπο που?είναι μόνο την forthnet? δικτυακά η και απο μαγαζί παίζει? και εγώ αυτή έχω τσιμπήσει. Παίζει και τηλεφωνικό (όχι σεξ), ενεργοποίηση σε κανα 20λεπτο και μετά καταθέτεις τα λεφτά σε όποια τράπεζα θέλεις και τους στέλνεις ένα μέιλ με σκαναρισμένη την απόδειξη από την τράπεζα και είσαι κομπλέ.
---Zapotek-- Ιανουάριος 9, 2006 #12782 Ιανουάριος 9, 2006 Αν το πατε ετσι....NERD - Lap Dance :banging: :banging:
Makis Hourdakis Ιανουάριος 9, 2006 #12783 Ιανουάριος 9, 2006 Εγώ πάντως έκανα ήδη αίτηση στον ΟΤΕ για μετάβαση απο 384 σε 512 και μόλις φτιαχτεί η γραμμή θα πάω να πάρω απο τη Forthnet την 512 3+3. Είναι καλή προσφορά πιστεύω...
Sbeetle Ιανουάριος 9, 2006 #12784 Ιανουάριος 9, 2006 Ξέχασα να αναφέρω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦαΠΑ.... (πω πω, σπαμάρισμα τρελό σήμερα)
.38-.45 Ιανουάριος 9, 2006 #12786 Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 22:14] αυτή θα χτυπήσω εννοείται!!!!δεν είχα δει την προσφοράαπο που?είναι μόνο την forthnet? δικτυακά η και απο μαγαζί παίζει? ζηλιαρηδες ολοι
Vadergr Ιανουάριος 9, 2006 #12787 Ιανουάριος 9, 2006 Από το Αγγλικό Autosport (για όσους δε το γνωρίζουν το πιο έγκυρο περιοδικό για Formula 1 και μάλιστα εβδομαδιαίο, το βρίσκετε σε περίπτερα με ξένο τύπο σπάνια πλέον)Ecclestone wants F1 Grand Prix in AthensBy Jonathan Noble January 9th 2006, 10:35 GMTGreece's hopes of hosting a Formula One race in the near future have moved a step closer after a visit from Formula One supremo Bernie Ecclestone at the weekend.The sport's commercial boss travelled to Athens to inspect the Hellinikon Olympic Complex site to judge whether it would be suitable for a Grand Prix.The venue, which is on the site of the former airport that closed in 2001, hosted basketball, baseball and kayak events during the 2004 Olympic Games, and organisers want to use the same grandstands for the F1 race.Local developers are pondering how best to make use of the site and, although the possibility of a track at the venue was ruled out last year, Ecclestone appears to favour a race being held there rather than elsewhere in the country."Why do you look for a place for a circuit that is a further 80 kilometres from Athens?" he told local officials at the end of his visit. "You have everything here."The other venue, 80 km from Athens, was Orchomenos, near Livadia.Greece has made no secret of its desire to host an F1 race, but it was thought that it would have to be away from Athens after the Greek Environment, Town Planning and Public Works Minister George Souflias said last year that Hellinikon would be turned into a large public park."I am not against a Formula One race track being built in Greece , but not in a residential area and only with the appropriate infrastructure and facilities," he said last August.
ΝTG Ιανουάριος 9, 2006 #12788 Ιανουάριος 9, 2006 @vaderμακαρι παναγιτσαμ......και λειβαδια καλη φαση ....βολευει....
sotiris Ιανουάριος 9, 2006 #12789 Ιανουάριος 9, 2006 ποπο λειβαδιά rulez, θα πάρει αξία το χωριό :hehe: δεν έχω ξαναδεί πιο artistic ιστοσελίδα, μιλάμε για 70ies και αν: http://www.stratologia.gr/ ειδικά αυτός αριστερά (τι είναι τοξοβόλος?) είναι πολύ φωτογραφία. ΤΣΙΡΚΟ!!!!!
sotiris Ιανουάριος 9, 2006 #12791 Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka λειβαδια, χωριο? ωπα ρε νεουρκεζε lol, όχι ρε συ, κοντά* στη λειβαδιά *ή τουλάχιστον μπορείς να πείσεις τους ξένους ότι είναι κοντά
ea6gka Ιανουάριος 9, 2006 #12792 Ιανουάριος 9, 2006 δλδ στη στην βορεια ελλαδα πιστα δε μπορει να γινει φανταζομαι ε? δεν ειναι "καλο" το χωμα , ειναι και οι νεες χωρες βλεπεις , δεν εμπνεουν σιγουρια. Αντε μην αρχισω βραδιατικα
sotiris Ιανουάριος 9, 2006 #12793 Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka δλδ στη στην βορεια ελλαδα πιστα δε μπορει να γινει φανταζομαι ε? δεν ειναι "καλο" το χωμα , ειναι και οι νεες χωρες βλεπεις , δεν εμπνεουν σιγουρια. Αντε μην αρχισω βραδιατικα τι να σε πω δεν ξέρω απ' αυτά. όπως και νά χει, θα επιλεχθεί με αξιοκρατικά κριτήρια* η βέλτιστη επιλογή, όπως στις υπόλοιπες δραστηριότητες της χώρας. *http://www.enet.gr/online/online_text?dt=05/01/2006&c=110&id=68649624
SLN Ιανουάριος 10, 2006 #12794 Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:50] δλδ στη στην βορεια ελλαδα πιστα δε μπορει να γινει φανταζομαι ε? δεν ειναι "καλο" το χωμα , ειναι και οι νεες χωρες βλεπεις , δεν εμπνεουν σιγουρια. Αντε μην αρχισω βραδιατικα νευρακια? νευρακια?Δεν πανε πανω απο 270???
ea6gka Ιανουάριος 10, 2006 #12795 Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από SLN νευρακια? νευρακια? Δεν πανε πανω απο 270???
jax7480 Ιανουάριος 10, 2006 Author #12797 Ιανουάριος 10, 2006 Ηθελα να του χαρησω μια αλλα δεν τον προλαβα.
magicman Ιανουάριος 10, 2006 #12798 Ιανουάριος 10, 2006 εχω 5-6 στο γκαραζ για να πηγαινω στο σχολειο τα πρωινα.
ea6gka Ιανουάριος 10, 2006 #12799 Ιανουάριος 10, 2006 σημερα το πρωι ανεβενα χαλαρααα τη συγγρου να παω δουλεια στο φαναρι στις στηλες ολυμπιου Διος , ειμαι πισω απο ενα CBR και περιμενω το κοκκινο...γυρναει ο αναβατης ανοιγει τη ζελατινα με κοιταει (με κρανος και εγω ) και μου κανει "τσαμπουκας?"..... αναβει το πρασινο φευγουμε στο επομενο παω διπλα του ( με βεσπα εγω CBR 600F αυτος) του λεω δε σε ακουσα....μου κανει "τσαμπουκαλευεσε με τη βεσπα πρωι πρωι ρε φιλε "....:toomuchne του λεω πως το συμπερανες αυτο , απανταει "σε ειδα που κολησες πισω μου στο φαναρι ....του απαντω -ε και που ηθελες να παω , απο πανω σου ? με κοιταει ...αναβει το πρασινο και μου κανει ..."κοιτα κοιτα" και πλακωνεται στις σουζες... πωπω τρελα που δερνει το κοσμο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.