Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee

Βασικότερη υποχρέωση σας απέναντι στους εαυτούς σας και τα υπόλοιπα μέλη είναι να γράφετε τα posts σας στην ελληνική γλώσσα Οποιοσδήποτε από εσάς δεν θέλει να τηρήσει αυτόν τον κανόνα ας μη προχωρήσει παρακάτω στους υπόλοιπους.

ασχετο παλι....(κλασσικα τα δικα μου εγω)

αυτο που εχει γραφτει αφηνει πολλα παραθυρα ανοιχτα...(και κανει ρευμα)....

Στο τελος θα γεμισει το φορουμ noobies που κανενας δεν θα γραφει ελληνικα, δεν θα εχουν διαβασει τους κανονες και θα εχουν και δικιο!!!!!:hehe::D

βλακ humour.....:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

ασχετο παλι....(κλασσικα τα δικα μου εγω)

αυτο που εχει γραφτει αφηνει πολλα παραθυρα ανοιχτα...(και κανει ρευμα)....

Στο τελος θα γεμισει το φορουμ noobies που κανενας δεν θα γραφει ελληνικα, δεν θα εχουν διαβασει τους κανονες και θα εχουν και δικιο!!!!!:hehe::D

βλακ humour.....:hehe:

μπααα. αφου δεν αποδεχεσε αυτο τον κανονα δεν επιτρεπεται να συμετεχεις στο forum...

λαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!μιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:23]

λαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!μιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

ωρε παλικαρι....τι εχεις παθει τελευταια?εχουμε χασει και τον doctor μας.........:D

αχμ.........φίλος πήρα albatron για 478 από το πλαίσιο για να βάλει τον 1,8 p4.....που είχε πριν μνήμες ραμbus με την παλιά Mobo.....βάζω πάνω μια 400mhz μνήμη στην albatron Και την βλέπει σαν 266μηζ.....δεν έχει επιλογή να βάλω πάνω απο 266 ΜΗΖ στο ΒΙΟΣ .... μόνο ΑΥΤΟ και 266ΜΗΖ!τι παίζει? :p

100 Πρέπει να έχει η 166

’μα έχει 100άρη...νομίζω ορθώς δεν σε αφήνει να βάλεις 400..

Αν έχει 166..δοκίμασε κανένα Bios update....

δεν εχω ιδέααααα!λολ !θα βάλουμε το cpuz και θα λέει λογικά :p γιατί τι παίζει ? :S :/

Αρχική απάντηση από Chosen

ΧΑΧΑΧΑ!!! Διαβάστε ΟΛΑ τα σχόλια!

Την καρ...., μου ακούμπησε τη ferrari :p

"Βολικό αμάξι αυτή η SLR σούλα μου, οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω και βολεύει πολύ για την πόλη".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.