Jump to content



Windows server 2003 & admin password retrieve .


Athens2004

Recommended Posts

Οτι λεει ο τίτλος παλικάρια .

for the record και για να μην παρεξηγηθουμε η διαδικασια θα γινει σε pc που ειχα στησει σε φιλο και κακως δεν ειχα σημειωσει τον κωδικο εξαρχης νομιζοντας πως θα το εκανε αυτος.... Με πηρε τηλ χθες και μου ειπε πως επειτα απο αδρανεια περιπου 1.5 μηνος ( ειχε καψει psu ) ανοιξε το pc και δεν δεχοταν τον κωδικο του . Απο τα πολλα μου ειπε πως μπορει και να τον εχει ξεχασει - γραφει λαθος. :slap:

Υπαρχει τροπος να τον κανω reset - παρακαμψω η κατι αλλο τελος παντων ωστε να μπω & να αποφυγω το φορματ .

Link to comment
Share on other sites

Ναι μπούταρε με ένα Cdάκι Hirens και υπάρχουν utilities που σου αλλάζουν τον κωδικό σε ότι γουστάρεις. Μοναδικός λάκκος, αν ο φίλος σου έχει ενεργοποιήσει το encryption σε αρχεία τότε αλλάζοντας των κωδικό τον πίνει το certificate και χάνεις τα αρχεία:hm:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω nobig :) ., SirGeorge Αν δεν εχεις να προτεινεις κατι φιλος μην αναλώνεσαι σε ανουσιες ερωτήσεις .

Μολις δοκιμασα ενα boot cd Hirens σε se7en και vista που εχω εδω σπίτι και εκανε reset επιτυχώς !!!!! . Aυριο θα το δοκιμάσω και στα 2003 . Thnx again.

Link to comment
Share on other sites

Την ερωτηση την εκανα γιατι μου φανηκε περιεργο να βαλεις Server 2003 σε PCακι που έχεις στησει για φιλο αυτο ειναι όλο. Πέραν τουτου διαφορετικά πράγματα θα σου προτεινα σε κάθε περιπτωση άμα ήταν Server ή συμβατικα XP κτλ...:yes2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.