Jason Φεβρουάριος 2, 2010 #10462 Φεβρουάριος 2, 2010 Δεν "σου το έβαλα" για τις γκόμενες http://www.youtube.com/watch?v=_yXim1oU6iI
Snips Φεβρουάριος 2, 2010 #10463 Φεβρουάριος 2, 2010 Καλημερα Evile-Thrasher :eek: Εν έτει 2010 υπάρχουν ακόμα μπάντες που βγάζουν τέτοιον ήχο, και όχι τα χαζοmetal του σήμερα; (μην μιλήσει κανείς για εξέλιξη του είδους...., να χαρείτε).... Μπράβο τους...Τελικά υπάρχει ελπίδα ακόμα....
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #10464 Φεβρουάριος 2, 2010 :eek:Εν έτει 2010 υπάρχουν ακόμα μπάντες που βγάζουν τέτοιον ήχο, και όχι τα χαζοmetal του σήμερα; (μην μιλήσει κανείς για εξέλιξη του είδους...., να χαρείτε).... Μπράβο τους...Τελικά υπάρχει ελπίδα ακόμα.... Suicidal Angels,3 Inches Of Blood,Municipal Waste,Toxic Holocaust.
Hydra Φεβρουάριος 2, 2010 #10465 Φεβρουάριος 2, 2010 Suicidal Angels Ας μη πουμε καλυτερα πως χωθηκαν στη Nuclear Blast οι γληφτες Παντως κανουν καλο thrash και αυτοι και οι αλλοι που ειπες. Νομιζω οτι πεθανε καποιος απο τα μελη των Evile περσυ.Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια... Ludacris - Act A Fool
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #10466 Φεβρουάριος 2, 2010 Ας μη πουμε καλυτερα πως χωθηκαν στη Nuclear Blast οι γληφτες Με διαγωνισμο. Που θελεις να καταληξεις?
Hydra Φεβρουάριος 2, 2010 #10467 Φεβρουάριος 2, 2010 Πουθενα,απλως αμα ειχα και εγω φιλο εσενα που εισαι ο Πετροζα και ζηταγες απο nb να με χωσουν,θα σε ακουγαν γιατι δε τους συμφερει να τα χαλασετε 5-6 χρονια στο χωρο,παρεα με Kreator και τσουπ.Αλλες μπαντες το παλευουν για 10+ χρονια και ακομα... Ακουγεται περιεργο,αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι παντου.Δυστυχως... Τεσπα μου φτανει που παιζουν καλα τουλαχιστον.
Guest Φεβρουάριος 2, 2010 #10469 Φεβρουάριος 2, 2010 φοβερη Ελληνικη μπαντα.Poem - Against Me do it. Μου άρεσε! Μόνο που μού φάνηκε ότι η προφορά του στα Αγγλικά είναι λίγο "ό,τι να 'ναι"...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #10471 Φεβρουάριος 2, 2010 Μου άρεσε! Μόνο που μού φάνηκε ότι η προφορά του στα Αγγλικά είναι λίγο "ό,τι να 'ναι"... Μονο οι Ελληνικες μπαντες βρε το χουν αυτο? Οταν ακουμε τραγουδια με φωνη Μαχ Καβαλερα //Γερμανους θρασαδες//τζαμαικανους τα ξεχναμε αυτα?
Guest Φεβρουάριος 2, 2010 #10473 Φεβρουάριος 2, 2010 Μονο οι Ελληνικες μπαντες βρε το χουν αυτο?Οταν ακουμε τραγουδια με φωνη Μαχ Καβαλερα //Γερμανους θρασαδες//τζαμαικανους τα ξεχναμε αυτα? Όχι μωρέ, δεν είπα αυτό! Σε άλλες ελληνικές μπάντες που έχω ακούσει (Rosebleed, Transistor, Fragile Vastness μου έρχονται στο μυαλό) δεν ήταν τόσο αντιληπτό. Αντιθέτως, ήταν μία χαρά Το Against Me, όμως, με χάλασε λίγο... Μου χτυπάει λίγο άσχημα μαζί με την κατά τα άλλα πολύ καλή μουσική, πώς να σου το πω
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #10474 Φεβρουάριος 2, 2010 Όχι μωρέ, δεν είπα αυτό! Σε άλλες ελληνικές μπάντες που έχω ακούσει (Rosebleed, Transistor, Fragile Vastness μου έρχονται στο μυαλό) δεν ήταν τόσο αντιληπτό. Αντιθέτως, ήταν μία χαρά Το Against Me, όμως, με χάλασε λίγο... Μου χτυπάει λίγο άσχημα μαζί με την κατά τα άλλα πολύ καλή μουσική, πώς να σου το πω Εμενα προσωπικα με αρεσει η προφορα του τραγουδιαρη. Οι Rosebleed στα λαηβ χωλενει πολυ η προφορα ενω στους Vastness και οι δυο τραγουδιστες (παλιος-καινουργιος) ειναι επαγγελματιες. Ο πρωτος αν θυμαμαι καλα ηταν επιπεδου Μεγαρου Μουσικης .
Snips Φεβρουάριος 2, 2010 #10475 Φεβρουάριος 2, 2010 WHiplash....στην καλύτερη ίσως εκτέλεση που υπάρχει...
Hydra Φεβρουάριος 2, 2010 #10476 Φεβρουάριος 2, 2010 Pocketful of Sunshin - Natasha Bedingfield (Soundtrack The Ugly Truth)http://www.youtube.com/watch?v=gUuYMAeSQ1c
RootX Φεβρουάριος 2, 2010 Author #10477 Φεβρουάριος 2, 2010 35 χρόνια μετά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα...
Guest Φεβρουάριος 3, 2010 #10479 Φεβρουάριος 3, 2010 San - Miami By Night (Original Mix) http://www.youtube.com/watch?v=CuWcpt03LWc Παρεμπιπτόντως, γνωρίζει κανείς να ποστάρει κανένα (σχετικά) φρέσκο remix του (πασίγνωστου) Destination Unknown? (όχι hardstyle όμως) Έτσι για αλλαγή...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.