sotiris Μάρτιος 27, 2010 #22 Μάρτιος 27, 2010 Τελικα στο δικο μου μου εβαλαν κατσαβιδι και μου κατεβασαν την κλειδαρια. . .Αντε να δουμε, ολο κατι κανουν εδω οι μαο μαο. . .
komaster Φεβρουάριος 20, 2012 #23 Φεβρουάριος 20, 2012 Παιδία εμάς δίπλα μας ένα στενό παρακάτω έκλεψαν ένα επαγγελματικό φορτηγάκι κλειστό. Ο άνθρωπος ήταν μανάβης και την άλλη μέρα θα πήγαινε στην Λαική για να βγάλει το μεροκάματο. Τώρα Έχω έναν γνωστό που ανυσηχεί και αυτός έχει ένα επαγγελματικό κλειστο φορτηγάκι. Τελευταία έχουν βάλει στο μάτι φορτηγάκια.Σκέφτομαι να του προτείνω ένα αντικλεπτικό σύστημα που κλειδώνει τιμόνι και το πεντάλ φρένου ή συμπλέκτη και μετά κάποια στιγμή να βάλει και συναγερμό. Καμία εμπειρία απο σας καμία γνώμη ;
greekfragma Φεβρουάριος 20, 2012 #24 Φεβρουάριος 20, 2012 κινητό νόκια των 30ευρώ (από αυτά που η μπαταρία θέλει φόρτιση μια φορά στις 10μέρες) κρυμμένο και στο αθόρυβο. σε περίπτωση κλοπής μια αναζήτηση του αριθμού μέσω τον κυψελών κινητής και τέλος.
komaster Φεβρουάριος 20, 2012 #25 Φεβρουάριος 20, 2012 κινητό νόκια των 30ευρώ (από αυτά που η μπαταρία θέλει φόρτιση μια φορά στις 10μέρες) κρυμμένο και στο αθόρυβο. σε περίπτωση κλοπής μια αναζήτηση του αριθμού μέσω τον κυψελών κινητής και τέλος. Ωραία αυτά που λες, όμως σε περίπτωση που ο άνθρωπος έχει μέσα εμπόρευμα τότε τι γίνεται ; Γιατί τις περίσσότερες φορές κλέβουν το αμάξι βγάζουν το εμπόρευμα και μετά απο 2 με 3 μέρες το αυτοκίνητο θα βρεθεί άδειο σε κάποιο δρόμο και θα ενημερώσουν τον χαμένο της υπόθεσης. Μέχρι τότε όμως ο άνθρωπος αυτός θα έχει χάσει εμπόρευμα και μέρες απο την δουλεία του!οπότε ίσως να είναι μια καλή περίπτωση για αυτούς που έχουν ΙΧ. Αν και κάτι θα έχουν προβλέψει και γιαυτό τα κλεφτρόνια
Wizard! Φεβρουάριος 21, 2012 #26 Φεβρουάριος 21, 2012 Ωραία αυτά που λες, όμως σε περίπτωση που ο άνθρωπος έχει μέσα εμπόρευμα τότε τι γίνεται ;Δύο εκπαιδευμένα doberman/rottweiler στην καρότσα...
LevelOne Φεβρουάριος 21, 2012 #27 Φεβρουάριος 21, 2012 Όλα κλέβονται, όλα παραβιάζονται και όλα παρακάμπτονται. Είδα με τα μάτια μου γατόνι ηλεκτρολόγο (δεν θα πώ την μαρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου για ευνόητους λόγους) να το ξεκλειδώνει (είχε κλειδωθει απ'εξω ο οδηγός) ρίχνοντας μια αναμμένη εφημερίδα απο κάτω απο το μηχανοστάσιο.Μολις ανίχνευσε καπνό, εκανε ενα κλάκ και πετάχτηκαν ολες οι κλειδαριές επάνω... :hang3: Απλά θα αρκεστώ να πώ (θα σκάσω) οτι ειναι γερμανικό, του 2011 μοντέλο.
Dolly Φεβρουάριος 21, 2012 #28 Φεβρουάριος 21, 2012 Εσενα αν πεταγε απο κατω απο το δικό σου αναμμένη εφημερίδα θα έκανε ένα κρατήρα σαν το Ναγκασάκι... Οπότε δεν έχεις άγχος!
tragikos Φεβρουάριος 21, 2012 #29 Φεβρουάριος 21, 2012 κινητό νόκια των 30ευρώ (από αυτά που η μπαταρία θέλει φόρτιση μια φορά στις 10μέρες) κρυμμένο και στο αθόρυβο. σε περίπτωση κλοπής μια αναζήτηση του αριθμού μέσω τον κυψελών κινητής και τέλος. Με τι ακρίβεια θα σε βρουν; Επίσης δεν χρειάζεσαι ειδικές διαδικασίες για κάτι τέτοιο;
sotiris Φεβρουάριος 21, 2012 #30 Φεβρουάριος 21, 2012 Με τι ακρίβεια θα σε βρουν; Επίσης δεν χρειάζεσαι ειδικές διαδικασίες για κάτι τέτοιο;Δεν κατάλαβες, θα του χτυπήσει τηλέφωνο ο φάρμας και θα ζητήσει δόσεις στα λύτρα!
Dr.Paneas Φεβρουάριος 21, 2012 #31 Φεβρουάριος 21, 2012 Την πρώτη φορά το είχα κάνει καταλάθος και την επόμενη μέρα νόμιζα ότι είχε χαλάσει το τιμόνι. Απο τότε, ποτέ ξανά
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 22, 2012 #32 Φεβρουάριος 22, 2012 Παιδία εμάς δίπλα μας ένα στενό παρακάτω έκλεψαν ένα επαγγελματικό φορτηγάκι κλειστό. Ο άνθρωπος ήταν μανάβης και την άλλη μέρα θα πήγαινε στην Λαική για να βγάλει το μεροκάματο. Τώρα Έχω έναν γνωστό που ανυσηχεί και αυτός έχει ένα επαγγελματικό κλειστο φορτηγάκι. Τελευταία έχουν βάλει στο μάτι φορτηγάκια.Σκέφτομαι να του προτείνω ένα αντικλεπτικό σύστημα που κλειδώνει τιμόνι και το πεντάλ φρένου ή συμπλέκτη και μετά κάποια στιγμή να βάλει και συναγερμό. Καμία εμπειρία απο σας καμία γνώμη ;Αν έχει αντλία καυσίμου στο τεποζητο παρέμβαλε ένα διακοπτακι, κριμένο στην καμπίνα.Αν δεν έχει, βαλε στο σωληνάκι τροφοδοσίας ηλεκτροβάνα.
racer Φεβρουάριος 22, 2012 #33 Φεβρουάριος 22, 2012 Γιάγκο το 'χει κάνει ο father αυτό με το διακοπτάκι στο Α6. Και ας ψάχνεται γιατί δεν παίρνει μπρος.. Το πιο αποτελεσματικό ΙΜΟ. Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk
2cpu Φεβρουάριος 22, 2012 #34 Φεβρουάριος 22, 2012 Βασικα εαν στο βαλουν στο ματι απλα ξεχαστε το παιδια.Οτι και να κανουμε θα το παρουν , απλα και ξεκαθαρα.
csaris Φεβρουάριος 22, 2012 #35 Φεβρουάριος 22, 2012 Eπιβεβαιωνω 2cpu...Εδω εμενα μου εκλεψαν απο το γκαραζ κλειδωμενο Α3, τι να λεμε τωρα?:fist:
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 22, 2012 #36 Φεβρουάριος 22, 2012 Αν η πόρτα του γκαράζ δεν είναι θωρακισμένη και με συναγερμό, θεωρείται διευκόλυνση για τους κλέφτες και όχι εμπόδιο.
komaster Σεπτέμβριος 23, 2012 #37 Σεπτέμβριος 23, 2012 Αν έχει αντλία καυσίμου στο τεποζητο παρέμβαλε ένα διακοπτακι, κριμένο στην καμπίνα.Αν δεν έχει, βαλε στο σωληνάκι τροφοδοσίας ηλεκτροβάνα.Και όμως σε κάποιον γνωστό παρότι που είχε βάλει και διακόπτάκι όπως ανέφερες του το κλέψαν τώρα πως έγινε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Alexgk Σεπτέμβριος 25, 2012 #39 Σεπτέμβριος 25, 2012 To κλειδώνω αλλά το radiomp3 με την καπελιέρα και τα ηχεία που είχε πάνω της μου τα κλέψανε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.