Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Υπάρχει σύστημα votekick στον ΒΑΖΟ;

Σωστός.. Αν γίνεται αυτό πρέπει να μπει οπωσδήποτε! Ακόμα και αν δεν είναι admin παρων να ξεφορτωνόμαστε τους μικροτσουτσουνους με συνοπτικές διαδικασίες..

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] ακούς?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι έπαθε εκεί που έπαιζα Bazo κάνω βγαίνω μια από το Game και από τότε μου λέει η σελίδα Server error κάνω refresh και μου έβγαλε το error του google chrome ή καντε refresh που λέει ή μπείτε σε αυτά lan και δεν ξέρω και εγώ τι.. το κλείνω τελείως δεν μπαίνει σε origin λέει ξανά ελενξτέ την συνδεσή σας.. και internet έχω κάνονικά broswer μπορώ να μπώ.. αλλά και στο steam μου βγάζει server error και στο Hon δεν μπορώ να μπω.. έκανα restart το pc restart το modem τίποτα αλλά internet έχω κανονικά αλλά σε αυτά δεν μπορώ να μπώ.. πείτε μου καμία ιδέα για να μην κατεβάσω καμιά ταινία :p

Link to comment
Share on other sites

Είναι από τη συγκίνηση του που είχε 64 άτομα να του κάνουν παρέα. Πάντως είναι μια ομορφιά ο σερβεράκος μας :inlove: Τύφλα να έχουν οι μπανάνες και τα μάνγκο. Πιασάρικο και το όνομά του διαφημίζει και τη labοοικογένεια. Cheers!! :T:

Link to comment
Share on other sites

Εχθές πάντως το χάρηκα πολύ το παιχνίδι. Αν και δεν έκανα ιδιαίτερο σκορ, συνεργαστήκαμε άριστα με τον [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] και κατεβάζαμε ελικόΦτερα για πλάκα. Έβαζα soflam, τα "έβαφα" και τα έριχνε με το Javelin σα μύγες. Ειδικά όταν ρίξαμε το μεταφορικό με 5 άτομα μέσα ήταν πολύ καλή στιγμή! Είχε και τον [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] δίπλα του που τον προμήθευε με πυρομαχικά και φυσικά το squad έκανε το καλύτερο σκορ.

Μυστικό για όλα αυτά το ότι μιλάγαμε και υπήρχε συνεννόηση, γιατί με το chat δε γίνεται δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.