Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Τα εχεις μπλεξει λιγο, αυτοι με τα χαμηλα πινγκ θα κανουν ΠΑΡΤΥ αμα την επομενη μερα βγει το clientside lag comp.

Πρωτον, το φαινομενο που περιγραφεις παρατηρειται ακομα και οταν δεν κανει "προβλεψεις" ο client.

Δευτερον ειναι ηδη αρκετα δυσκολο να πετυχεις κινουμενο στοχο σε μεγαλη αποσταση επειδη πρεπει να υπολογιζεις το ποσο γρηγορα ταξιδευουν οι σφαιρες σου ή/και το bullet drop, μετα απο αυτην την αλλαγη θα ειναι 2 φορες πιο δυσκολο γιατι αναγκαζεσαι να βαρας ακομα πιο μπροστα αναλογα με το αν εχεις εκεινη τη στιγμη 60/80/100ms κ.ο.κ

Τριτον, οσοι οδηγανε οχηματα και δεν παιζουν σε κοντινο σερβερ θα ριξουνε απειρες χριστοπαναγιες αφου θα υπαρχει καθυστερηση στο παραμικρο input, δηλαδη τα τζιπακια θα στριβουν σαν νταλικες, τα απατσι θα μετατραπουν σε huey και τα μαχητικα θα συμπεριφερονται σαν B52.

Τεταρτον, ειναι που ειναι κατακερματισμενη η player base λογω των expansion και την αδικη διαχωριση

στους server αναμεσα στους premium και τους non-premium, μετα απο αυτο το" εξοντωτικο μετρο" θα παιζουν οι ρωσσοι με τους ρωσσους, οι γερμανοι με τους γερμανους και εμεις με την παλαμη μας :p

Οχι man δεν τα εχω μπλεξει. Οταν παιζω με 80 ping με οποιοδηποτε ping μπορω να κανω compensate και να ξερω οτι ειμαι πιο αργος απο τον απεναντι. Αλλα θα εκλειψουν παπαριτσες του στυλ ping spike cheat και λοιπες παπαρίες επειδη το παιζνιδι δεν θα εξαρταται απο το τι θα κανει ο κλεφτακος στο τερματικο του αλλα του τί λεει ο server. Σε προσφατο παιχνιδι οι τρει πρωτοι της αντιπαλης ομαδας με k/d r ανω του 3 ειχαν 200+ ping οχι συνεχομενα αλλα οταν ηταν face to face. F that sh1t!

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]

Ντάξει τα παραλές. Απλά θέλει 2-3 reconects για να νιωσει. Πάντως υπάρχουν servers που μπαίνεις με τη μία και άλλοι που δε σε θέλουν για κανένα λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ΟΚ.. όταν το έγραψα δεν άνοιγε καν το Game αλλά ξανα κανα Login Origin ξανα άνοιξα Browser και ΟΚ για αυτό έγραψα BF3 και όχι Origin... αλλά ναι, τα παραπάνω συμβαίνουν κανονικά..

Link to comment
Share on other sites

Καλά από εσένα πέπα ένα καλό λόγο δε θυμάμαι ποτέ για το game. Περίμενες στη γωνιά πάντα για το στραβοπάτημα. :nono:

Δεν είναι και λίγα τα στραβοπατήματα τους.

Χειρότεροι και από την nUbiSoft έχουνε γίνει.

( ειδικά το client side weapon + projectile variables μιλάμε είναι πιο τραγικό λάθος και από το να κάνει επαγγελματίας προγραμματιστής λάθος στην άσκηση Hello World στην C... )

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και λίγα τα στραβοπατήματα τους.

Χειρότεροι και από την nUbiSoft έχουνε γίνει.

( ειδικά το client side weapon + projectile variables μιλάμε είναι πιο τραγικό λάθος και από το να κάνει επαγγελματίας προγραμματιστής λάθος στην άσκηση Hello World στην C... )

το client side weapon + projectile variables δεν ειναι γραφικα ή ενα οπλο/οχημα/map που δεν μας αρεσει. ουτε μια ελλειψη, ενα feature που θα θελαμε να εχει το game και δεν το εχει, οπως ο commander (γεια σου γρηγορη... :p) ή το battlerecorder.

ειναι το core του παιχνιδιου, ενα απο τα βασικοτερα χαρακτηριστικα του. συμφωνουμε;

αν λοιπον οντως ειναι και αν οντως το μισειτε τοσο πολλοι καποιοι, ΠΩΣ διαολο ειναι δυνατον να παιζετε τοσες ωρες ενα παιχνιδι που ειναι broken στον πυρηνα του;

να αγοραζετε ΟΛΑ τα DLCs του ή ακομα χειροτερα να γινεστε premiums για να τα εχετε πριν καν τα δειτε και να τα παιξετε μια εβδομαδα πριν απο τους απλους αγοραστες;

ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει στο συγχρονο gaming γενικως: παρα πολυς κοσμος δεν κανει τιποτα αλλο απο το να βριζει ενα παιχνιδι και ομως δεν ξεκολαει απο την οθονη του.

ειναι ο σαδομαζοχισμος ξανα της μοδας ή καποιοι συλλαμβανονται για παραβασεις του ποινικου κωδικα και υποχρεωνονται απο τα δικαστηρια να παιζουνε με τις ωρες παιχνιδια που δεν τους αρεσουν; :hehe:

δυστυχως τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα (ή αν το δειτε και διαφορετικα: καλυτερα για τους ψυχιατρους και ψυχαναλυτες) αφου ΠΟΛΛΟΙ gamers βριζουνε ενα παιχνιδι που απλα εχει ανακοινωθει πως θα κυκλοφορησει και ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ (καποια στιγμη) KAI AYTO KAI TA DLCs του και θα λιωσουνε να το παιζουνε...

o tempora, o mores... rofl

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
Link to comment
Share on other sites

Το ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, δεν αποτελεί αιτία για εσένα έτσι;

αποτελει αιτια, αν εισαι υποχρεωμενος (απο τι; ιδου η απορια...) να παιζεις FPSs

εγω, αν δεν μου αρεσει ενα game ή αν νομιζω οτι ειναι broken και οτι με κλεβουνε οι αχρηστοι προγραμματιστες του, δεν το παιζω απλα επειδη δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

παιζω CIV V ή κανα ποδοσφαιρακι και διασκεδαζω. εκτος αν καποιοι διασκεδαζετε με το να εκνευριζεστε επειδη καποιος σας σκοτωσε οταν ησασταν καλυμενοι πισω απο τοιχο... ειναι και αυτο μια μορφη διασκεδασης... :p

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=22844]WiFi Thief[/MENTION]

....με κλεβουνε οι αχρηστοι προγραμματιστες του

Ναι σωστά επειδή μόλις σηκώσαν το κεφάλι από το keyboard μετά από μήνες, παρήγγειλαν μερικά εκατομμύρια εξώφυλλα σε ένα τυπογραφίο και μερικές εκατομμύρια θηκούλες από το e-bay και σου πούλησαν το πρόγραμμα τους. Συμφωνώ απόλυτα...

Link to comment
Share on other sites

Μας αρέσουν τα FPS και αυτό είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Σε καμία περίπτωση δε μπορείς να κάνεις τον ίδιο χαβαλέ με την παρέα σου παίζοντας CIV V.

Παραπάνω ο φίλος τα είπε ολα ως έχουν :)

Τα λόγια είναι περιττά.

Θα ήμουν ευτυχείς αν έβγαινε στον ανταγωνισμό άλλο ένα game κ πιστεύω τότε θα υπήρχε σοβαρή κ προσεγμένη εξέλιξη...

Τώρα οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι μοναδικό στην κατηγορία του !!!!

S2 JellyBam 7.2.0

Link to comment
Share on other sites

7 μερες εχουμε DDOS επιθεσεις πεφτουν οι servers σαν κοτοπουλα και τα ατομα φτιαχνουν το Battlelog... :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qSQXALSJTU0&list=PLB69A1EC08E7B7BE6]Battlefield 3 - Bullshit Train[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.