Jump to content



Powercolor 9800pro or club3d 9800pro?


JiMk

Recommended Posts

Παρε την powercolor ειναι πιο ποιοτικη και γλυτωνεις μεταφορικες και τετοιες ιστοριες! Φθηνότερη fx ειναι η club νομιζω! Δεν ξερω τιμη αλλα παντα ειναι οι πιο φθηνες! Αλλα η xt δεν αξιζει! Οποια pro και να παρεις θα τρεξει χαλαροτατα στα timmings της xt οποτε για ενα temp monitor και μια λιγο καλυτερη ψυξη δεν λεει! Παρε ενα revoltec η ενα zalman(η καλυτερα ενα μπλοκ eleven για την υδροψυξη σου!) και μια 9800pro και εισαι πρωτος και με καμια 150αρα e στην τσεπη!Αυτα!

Link to comment
Share on other sites

Οχι στα ιδια τρεχουν, αλλα ισως μια απο τις δυο να εχει πιο γρηγορες μνημες(χρονος προσπελασης). Ας πουμε μια να εχει 2.5ns και η αλλη στα 2.8ns.

Αλλα λογικα πρεπει να είναι ιδιες. Συνηθως τα "ονοματα" βαζουν πιο γρηγορες.

Link to comment
Share on other sites

Που να δειτε οταν εγω o perlepes και 2 αλλα παιδια κοιταγαμε απο πάνω μια Sapphire,μια Club3d και μια ΗΙS.Λέγαμε δε γίνεται μας δουλευουν.Πίστα αντιγραφα με μόνη διαφορα η HIS έιχε λιγο ποιο ανοικτο κοκκινο χρώμα.ΕΛΕΟΣ,δε λενε τουλαχιστον ΑΤΙ Radeon made by Sapphiretech for.. να μην μας δουλευουν.Εννοειτε παρε την ποιο φθηνη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.