Jump to content



ASUS P4P800 DLX ΚΑΙ PAT


SkaL-

Recommended Posts

Έχω το πρόβλημα που έχουν όλοι,το pat πάνω απο 200fsb πάπαλα...Έχει δοκιμάσει κάποιος το trick του bigtoe με το bios της p4p8x ?αν ναι ας πει τις εντυπώσεις του.Υπάρχει κάποιο tweak BIOS για την P4P800?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι γίνεται κατ' ευθείαν από το BIOS. Δοκίμασε και αυτό...

http://www.cpuid.com/clockgen.php

Έχει ακριβώς για την μητρική σου και είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο. Βάλε το αν θες στο startup και είσαι μιά χαρά....

Link to comment
Share on other sites

Μόνο 1:1 με ενδιαφέρει RootX η cpu μου είναι ένας 2.4b c1 costarica 3309A(κατάλαβες τι διαμάντι είναι). Eίχα την P4G8X αλλά με φρέναρε με 210fsb άσχετα τα με τα χίλια μύρια mod που έκανα.Τώρα με την P4P800 είμαι πιο αργός στα 215 fsb με (2-2-2-5)χωρίς pat απο οτι με την P4G8X όταν έτρεχε στα 210.Με το pat όμως όλα άλλαξαν :)

Link to comment
Share on other sites

όχι όχι είμαι software μόνο με pat, με χαλάει αυτό που λέει ο bigtoe οτι πχ απο 250fsb μετά πέφτεις στο 240 και μερικοί ακόμα παραπονιούνται ότι πέφτουν αρκετά σε oc μετά απο αυτο το Mod.Iσως το κάνω απο περιέργεια αλλά δεν βιάζομαι ακόμα,τώρα τρέχω aquamark και 3dmark να δω τι πουλιά πιάνει το μηχάνημα :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.