Jump to content



Πωλείται κινητό Star TV X10 3.6" GPS-WIFI-TV-4BAND-2SIM-2CAM


metalmike

Recommended Posts

Πωλείται κινητό Star TV X10 3.6" GPS-WIFI-TV-4BAND-2SIM-2CAM, είναι η τελευταία έκδοση που βγαίνει με gps, υπάρχουν άλλες 2 χωρίς gps, μια με 3.6" οθόνη πάλι και μια με 3.2", για να μην μπερδευτείτε. Σε άριστη κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα. Έχει χρησιμοποιηθεί μονο 3 μέρες και το δίνω γιατί τελικά δεν την παλεύω καθόλου με τα κινητά με οθόνη αφής, έχοντας δοκιμάσει κι άλλα.

Η χαμηλότερη τιμή που πωλείται στο ebay εδώ --> http://cgi.ebay.com/2GB-3-8-X10-GPS-WIFI-TV-4Band-2SIM-2Camera-Cellphone-/270592686038?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item3f0094b7d6

Xαρακτηριστικά εδώ --> http://micro-sd.net/star-wifi-inch-screen-dual-java-p-234.html

Βίντεο παρουσίασης εδώ --> [ame=

]
[/ame] κι εδώ --> [ame=
]
[/ame]

Η οθόνη είναι κανονικα 3.6" και οχι 3.8" που γράφουν τα links. Το κινητό το "ξεσκόνισα" αυτές τι μέρες που το έχω και μπορείτε να με ρωτήσετε να σας λύσω όποια απορία έχετε. Πραγματικά το κινητό είναι πολύ καλό εργαλείο, κάνει σχεδόν τα πάντα και πιστεύω είναι μια καλή ευκαιρία σε πολύ χαμηλή τιμή αποφεύγοντας τελωνεία κλπ.

x10h.jpg

Τιμή: 90 ευρώ

***Όχι ανταλλαγές***

Ευχαριστώ Μιχάλης :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.