Jump to content


Τι θα γινει επιτελους με το απαραδεκτο hotmail?


morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα.

Τι θα γινει επιτελους με αυτη την κατασταση του hotmail?

Εξηγω.

Πριν 1 εβδομαδα μπαινω να δω τα email μου και ελεγε συντηρηση.

Μολις ξαναμπαινω βλεπω οτι ΟΛΑ τα email των εισερχομενων εκτος των 2 τελευταιων ημερων ειχαν εξαφανισθει.

Ειχα κρατησει backup με time machine οποτε δεν "εχασα" κατι αλλα εαν δεν ειχα θα ετρεχα τωρα..

Σημερα ξανα το ιδο πραγμα. Μπαινω να δω τα email μου, γραφει πανω ψηλα "συγνωμη για την ταλαιπωρια γινεται συντηρηση" και μολις ξαναμπαινω, παλι αντικριζω πως ολα τα email μου στο inbox εχουν χαθει. Ουτε στα deleted ειναι ουτε πουθενα.

Επισης εχω τρελο προβλημα με spam list. ΔΕΝ λειτουργει. Ειναι 1-2 ατομα που απο την ιδια διευθυνση και ενω τα εχω block μου στελνουν καθε μερα κανονικοτατα το spam τους.

Προσπαθησα απειρες φορες να βρω ενα καταραμενο email επικοινωνιας και τα εξυπνοπουλια εχουν μετατρεψει τα προβληματα σε "ερωτησεις" που πρεπει να ποσταρεις σε ενα φορουμ και οποιος μπορει να σε βοηθησει...

Ποσταρα το θεμα μου και ουτε καν ασχοληθηκε κανεις...

Μπραβο microsoft συνεχισε ετσι...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το hotmail μου. Θέλω να πω ότι όλα αυτά που αναφέρεις δεν μου έχουν τύχει, οπότε ίσως να είναι θέμα με κάποιους λογαριασμούς και όχι γενικότερο. Αν πάντως όπως λες δεν υποφέρεται θα σου πρότεινα να σκεφτείς το ενδεχόμενο να φτιάξεις έναν λογαριασμό σε κάποια άλλη αντίστοιχη υπηρεσία, την διεύθυνση του οποίου θα δίνεις μόνο εκεί που θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα την βγάλουν στο σφυρί. Διότι δυστυχώς κανείς σήμερα δεν είναι αξιόπιστος.

Υ.Γ. mail τους έστειλες να τους πεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις;

Link to comment
Share on other sites

yanni δεν μπορω να τους στειλω mail γιατι δε βρηκα πουθενα τη διευθυνση τους! Στο support λεει πως γραφω το προβλημα μου στο φορουμ τους και "θα βρεθει καποιος να απαντησει " !

Το εγραψα και δεν ασχοληθηκε κανεις. Καποια email που εστειλα στη διευθυνση support@hotmail.com που ειχα απο παλια δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα. Μαλιστα ηρθε μηνυμα οτι η διευθυνση αυτη δε χρησιμοποιειται πλεον απο το τεχνικο τμημα!...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.