Jump to content



World of Tanks


deNordic

Recommended Posts

παίδες , οτι θέλετε ρωτάτε ,
το χω κάψει λιγο το game , οπότε ότι απορία θέλετε ....
quick tips for starters ....

πάρτε όλοι το αμερικάνικο TD  T18 (2 TIER) , κρατήστε το για καιρό , είναι καλό boost στην αρχη (easy money) ...
αγοράζετε θέσεις στο γκαράζ όταν έχει εκπτώσεις σε χρυσό ....(αναμένεται άμεσα , έχει καιρό να βάλει 150 χρυσός αντί για 300)
το χρυσό και τα μάτια σας , είναι πολύτιμος και μην κάνετε το λάθος να το σπαταλήσετε δεξιά αριστερά , από την σελίδα της wargaming μπείτε και δηλώσετε το κινητό σας στις ρυθμίσεις ασφαλείας (δίνει νομίζω 200 χρυσό αυτό).
σκοπεύσετε τις γραμμές που οδηγούν στα ''chafee'' , ''cromwell'' , ''KV1'' , ''SU85B'' , και τα γιαπωνέζικα νέα heavy  ( χαμηλά tier , αξιόλογα άρματα , που θα σας ''μάθουν'' το παιχνίδι και θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε προσωπικό...)
μην αγοράζετε αβέρτα , γίνονται συχνά εκπτώσεις στα πάντα ( εγώ μόνο τότε αγοράζω θέσεις γκαράζ , εξοπλισμούς, άρματα) ....νταξ άρματα έως 4 tier έχουν χαμηλό κόστος , αλλά από εκεί και πάνω αρχίζουν να τσούζουν.
όταν θελήσετε και είστε έτοιμοι να κάνετε την διαφορά θα καταλάβετε ότι το πλήρωμα και τα εξαρτήματα ενός άρματος είναι η ουσία ... 
μην σκορπάτε λεφτά στο game , εάν μπείτε στο τριπακι αυτό , θα σας φάει πολλά λεφτά ....

το θέμα της σκόπευσης είναι διαφορετικό σε κάθε άρμα ..... και ανάλογα το πλήρωμα , οπότε δεν υπάρχει κάποιος κανόνας .  Δηλ το cromwell , chaffe κλπ ... κλειδώνω τον στόχο και κάνω βόλτες γύρο τους .... αλλά αυτό δεν γίνετε σε ένα heavy ή td . Γενικά μην κλειδώνετε στόχους ... σκοπεύσατε ... και πάντα πρώτος στόχος η πρώτη ή τελευταία ρόδα της ερπύστριας (ναι μπορεί να μην κάνει damage αλλά το σπάσιμο της ερπύστριας σε συνδυασμό με βολές συμπαιχτών σας θα σας αποφέρει περισσότερο experience  από απλά μια βολή ... )

αυτές οι πρώτες συμβουλές ....
ότι θέλετε ρωτάτε ...

mod ... νόμιμο και καλό  είναι αυτό : http://aslain.com/index.php?/topic/13-0910-aslains-xvm-mod-modpack-installer-wpicture-sound-preview-v4627-04-10-2015/ έχει στο setup περιγραφή με εικόνες για κάθε μικρο mod που περιέχει αυτός ο installer ( αποφύγετε τους στόχους , προτιμήστε τον αρχικό , γιατί οι mod στόχοι έχουν πολλά προβλήματα )

Έγινε επεξεργασία από manos_ir
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ήταν ωραία. Μαζευτήκαμε 4 και είχε πλάκα. Αν ξεκουνηθείτε και οι υπόλοιποι, θα έχει ακόμα περισσότερη. Αύριο μετά τις 9 θα ξαναβρεθούμε.

 

Πρέπει να κάνουμε και οργανωμένο training να μας πει κανα κόλπο ο γιάννης που έχει και τα θηρία. Αμα είμαι αύριο σπίτι θα μπω :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.