Jump to content



Αξίζει?


Geo

Recommended Posts

σαν τιμη δεν ειναι και ασχημη. γιατι που αλλου θα βρεις να την δωσεις την ti 200. 5600 ultra ειναι?

δεν διαφονο με τα παιδια πιστευο ειναι καλητερη η ati αυτην την στιγμη. αλλα εξαρτατε και ποσα λεφτα διαθετης, και για πιο σκοπο την θελεις την καρτα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Nikos007

Αν και έχω nvidia θα έπαιρνα ATI αλλά μόνο asus. Όπως λέμε κολλημένος με την μπάλα. Οπότε ΑΤΙ

Κι εγώ nVidia έχω αλλά θα έπαιρνα ευχαρίστως ATI. Ωστόσο Geo αν είσαι διατεθημένος, περίμενε μέχρι το Μάιο οπότε και θα έχουν εμφανιστεί τα καινούρια GPUs από ΑΤΙ και nVidia και θα έχουν πέσει σοβαρά οι τιμές στις κάρτες με τα τρέχοντα GPUs.

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν για να λες για 60 ευρώ δε νομίζω να είσαι διατεθημένος για παραπάνω... αλλιώς φαντάζομαι πως θα ήξερες και από μόνος σου πως με 200 θα παίρνεις κάτι καλό...

εγώ θα έλεγα να βρεις μια 9600 έστω και απλή, ακόμα και used, καθώς καταλαβαίνω πως κρατάς καιρό το hardware σου. η 9600 είναι μια κλάση παραπάνω και ας μην πας σε προ.

αλήθεια το υπόλοιπο σύστημα τί είναι? έχεις πολλές απαιτήσεις? (βαριά παιχνίδια-ψηλές αναλύσεις?) ή την κουτσοβόλευες και με την ti200?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chris2004

Οχι και 200 για 9600XT!!!! με 200 παίρνεις την 5900SP της MSI και με λίγο οverclocking έχεις επιδόσεις 5900 ultra. Η βάλε 60 παραπάνω να πάρεις την 9800pro της CLUB ΑΞΙΖΕΙ!

Εσυ παιδι μου χαραμιζεσαι! Χεχε,μηπως ξεχασες να δεις ποσο παλιο ειναι το thread? :D

Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ και εγώ με Vader και Jimmy

ati 9600 (χωρίς τα LEα της και τα SEα της) ή FX5700

AN είναι "Pro" και "Ultra" αντίστοιχα, ακόμη καλύτερα - εξαρτάται από πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις, και από τις απαιτήσεις σου βέβαια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.