Jump to content



ANTIVIRUS 2010


PANYEN

Recommended Posts

Παιδια ενας φιλος κατέβασε στον υπολογιστή του καταλάθος μετα απο μήνυμα το παραπάνω πρόγραμμα που αν καταλαβα καλά είναι ιος. Το κάναμε unistall και ενώ έδειχναν όλα οκ απο εκείνη την ώρα δεν μπορέι να τρέξει τίποτε που έχει σχέσει με προστασία(malwarebytes, avast, combofix και spyware) έτσι δεν μπορώ να δω αν έχει μείνει κάτι. Βγάζει μήνυμα δηλαδη ότι δεν βρίσκει τον τελικο προορισμο (π.χ. C:\Program Files\Alwil Software\Avast4 )

ή δεν έχω τα δικαιώματα.

Τι μπορεί να γίνει έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιο online scan ESET, bitdefender ή άλλο (έχει ένα κάρο αν ψάξεις στο google).

Πάντως προσωπικά θεωρώ οτι το καλύτερο είναι ένα format γιατί σελίδες σαν κι αυτή δεν τις εμπιστεύομαι.

Link to comment
Share on other sites

Μπες σε safe mode και δοκιμασε το σε συνδιασμο με το απο πανω απο εκει!!!και μας λες....αν ειναι να σου πουμε να κανεις τπτε αλλο!δε χρειαζεται να κανεις φορματ παντος!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το είχα αφήσει και κατέβαζε.... και όταν γύρισα και κοίταξα την οθόνη είχε κι εμένα κολλήσει το ίδιο. είχα βάλει να δοκιμάσω το Microsoft Security Essentials. Προφανώς δεν κάνει καλή δουλειά.....χαχαχα

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω τη μαλ@%^ια της Microsoft και έβαλα το Avast σαν δοκιμαστικό. Διάλεξα αυτό μιας και έχει και την επιλογή να κάνει scan σε Boot time πριν ξεκινήσουν τα windows δηλαδή. Το έβαλα, έκανα ένα σκανάρισμα.... και όλα εντάξει... :victory:

Αν θες.... ρίξε και μια ματιά σε αυτό:

http://www.2-spyware.com/remove-antivirus-2010.html

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εκανα online scan ESET και βρηκε αρκετα προβληματα και λεει πως τα χει επιδιορφωσει. Τωρα θα προσπαθησω να βαλω το avast ξανα και να το αφησω να κανει boot scan να δω τι θα βγει.

Σε safe mode το προσπάθησα έμπενε αλλα δεν με αφηνε να τα τρέξω και παλι.

@o polonos

αυτο έκανα όταν το παθε το δικο μου αλλα τωρα είμαι εγω Ελλαδα και ο φίλος Αγγλια και το προσπαθώ απο το teamviewer οποτε δυσκολα τα πράγματα:wall:

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.