Jump to content



ερωτηση για ΒΙΟΣ


ea6gka

Recommended Posts

ρε μαγκες , εαν στη μεση ενος ΒΙΟΣ αναβαθμισης, κοπει το ρευμα , η μητρικη καθισταται αχρηστη? Αμα το ξαναανοιξω τι οθονη βγαζει ? μαυρα ολα η εχει κανα μυνημα?

Link to comment
Share on other sites

πολύ δύσκολο...

βγάλε το καλώδιο ρεύματος, και την μπαταρία, άστο για λίγο, και μετά κράτα και το insert πατημένο όταν το ξανανοίξεις, και .... καλύ τύχη...

αν και θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα αυτό που είπε ο rootx...

Link to comment
Share on other sites

Μερικοί μπορεί να στο αλλάξουν , μερικοί όχι

Βασικά εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο της εκάστοτε συσκευής ( motherboard σε αυτή την περίπτωση ).

Πήγαινε σε κάποιον που έχει την ίδια μητρική και δοκιμάστε να κάνετε hotflash ( με την βοήθεια κάποιου που ξέρει , εαν δεν έχετε εμπειρία σε αυτό )

Δες και το site του κατασκευαστή της μητρικής μήπως έχει κανένα κόλπο για BIOS Restore ή κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα πρεπει να σου το αλλαξουν χωρις δευτερη κουβεντα. Αλλωστε εσυ εκανες μια διαδικασια που συμφωνα με τον κατασκευαστη ειναι επιτρεπομενη. Δεν χρειαζεται να πεις οτι κοπηκε το ρευμα σε εκεινη την φαση. Μαλιστα, τωρα που το σκεφτομαι, δεν χρειαζεται καν να πεις οτι πηγες να βαλεις BIOS. Απλα πες ενα πρωινο δεν ανοιξε. Soooooo simple. Δεν χρειαζεται να δωσεις πολλες εξηγησεις. Απλα δεν ανοιξε και θελω αντικατασταση. Τελος.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον Ζάχο... δυστυχώς, αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο πωλητής/αφεντικό τι σημαίνει bios flash(σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες). Εξάλλου αν περιγράψεις το τι έγινε, μάλλον θα ρίξουν σε σένα το φταίξιμο(και δίκιο θα έχουν μεταξύ μας).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

κοιτα οταν συνεχιζουν να πουλανε ανακυκλωμενες μητρικες τοτε νομιζω οτι μαλλον εμεις οι πελατες εχουμε δικιο. ετσι δεν ειναι?

Δεν γνωρίζω σε ποιο πράγμα αναφέρεσαι.... και δεν στην είπα παραπάνω, ούτε στην είπα που θες να κάνεις rma υλικό που χάλασε από δικό σου λάθος(μιας και το έχω κάνει και εγώ αρκετές φορές).

Απλά, το bios update προυποθέτει ότι έχεις διασφαλίσει τις συνθήκες εκείνες ώστε να επιτύχει - αν κοπεί το ρεύμα, δεν φταίει νομίζω η μητρική ή το κατάστημα.

Link to comment
Share on other sites

Απλά ... keep your mouth shut! ( no offense ).

Όπως είπαν και τα παιδιά:

<< Μια μέρα , πάω να ανοίξω το PC , αλλά...ούτε beep , ούτε... >>

( κατά βάθος κάπου ξέρεις ότι κάποιος ευθύνεται γι' αυτό , αλλά... quiet! )!

Link to comment
Share on other sites

κοιτα εχω πολλα προβληματα με την εν λογω μητρικη , ρευματα ΦΣΒ δεν παει πανω απο 250 κτλ. εχει καποιο προβλημα αλλα στα default παιζει. αρα πρεπει να τπο σπρωξω το θεμα για να κανω την δουλεια μου. ειχα ενα 2.4 και τον πηγαινα μεχρι 2.8 με τα ζορια. σε μια ΑΒΙΤ φιλου μου πηγε 3.3 με τη στοκ ψυκτρα!!!. τωρα οηρα ενα 2.8 και παει 3.3 . δεν ειναι καλα η μητρικη . ασε που για 70 δεν την δινω . μονο μια λυση υπαρχει....ο θυσιασμος της:devil:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.