Jump to content



Αγορά Headset


papajim

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καλό headset, γιατί το παλιό που είχα τα έπαιξε. Το θέλω κυρίως για μουσική, ταινίες, skype και λιγότερο για gaming. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 70€-100€.

Αυτά που έχω τσεκάρει είναι τα 7H και Siberia V2 της steelseries. Έχω διαβάσει αρκετά καλά reviews για τα συγκεκριμένα, αλλά θα ήθελα μερικές γνώμες ακόμα. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν όντως αξίζουν οι εκδόσεις με το USB virtual surround 7.1.

Φυσικά αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο headset είναι καλοδεχούμενος....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Ναι το έχω ψάξει αυτό και έχω καταλήξει (αν τελικά πάρω την απόφαση για αγορά των συγκεκριμένων) να τα αγοράσω απο εξωτερικό. Θα προτιμούσα όμως να το αποφύγω αυτό...

btw εσύ προτείνεις τα 7Η ???

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε και μια ματιά στα sennheiser pc 150-160.

Εγώ έχω τα pc160 με jack (όχι usb) και έχουν πολύ καλή ποιότητα και πάρα πολύ καλό mic για voip καταστάσεις.

Πολύ ανθεκτικά επίσης. Τα έχω 4 χρόνια με καθημερινή χρήση.

Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι οτι κάθονται πάνω στο αυτί. Δεν το αγκαλιάζουν.

Και καλό και κακό αυτό. Είναι άνετα γενικώς για πολύωρη χρήση απλώς καμια φορά μπορεί να σε ενοχλήσουν.

Και τέλος, δεν σε απομονώνουν από τον έξω κόσμο. Θα ακούς το κινητό σου ακόμα και σε μεγάλες εντάσεις.

Γενικώς δεν τα έχω μετανιώσει και υπόψιν έχω και τα senn hd650 που τα είχα πάρει 330 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είδες για την ομαδική που ψάχνουμε άτομα? Βέβαια δεν εχεί μικρόφωνο:

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/headphones-alla-poia-82319-3.html

Δε ξέρω αν αξίζει να αγοράσω ξεχωριστά μικρόφωνο και ακουστικά...

Αν κάποιος έχει ακουστικά της steelseries (siberia/7H) με το USB Virtual surround 7 παρακαλώ ας πει αν αξίζει ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Έχω τα Siberia V2 που δεν έχουν usb. Μπορώ να πώ ότι είναι άψογα και το μικρόφωνο παρα πολύ καλο και βολικό. Κάπως ακριβούτσικα αλλα ντάξ...:dance3:

Υ.Γ. αμα φοράς γυαλιά μετά απο κάποια ώρα θα πονάς λίγο! Εχω βρεί όμως πατέντα... :triniti:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Έχει κανείς κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα;

SPEEDLINK MEDUSA NX 5.1

Roccat Kave Solid 5.1

Ψάχνω για headset κυρίως για ταινίες και gaming.

Περισσότερο ψήνομαι για το Roccat.

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο γύρω στα 70-80 ευρώ;

Link to comment
Share on other sites

Mια ειναι η μαρκα σε headset και γενικα σε ακουστικα SENNHEISER Sennheiser Worldwide - PC Headset, computer Headset - αυτα εχω για το bc2 Headset pc360 g4me [ame=http://www.youtube.com/watch?v=T6m_MNmfDLI&feature=related]YouTube - Sennheiser Headset PC360 G4ME - Unboxing - NooBTECH.at[/ame] , Sennheiser PC 360 G4ME Headset Review - Packaging & Bundle και αρκετα αλλα oπως τα hd215 ,g35 ....αλλα ειναι λιγο ακριβα τα 360 και γενικα τα SENNHEISER στα χρηματα που διαθετης :big_boss:

Link to comment
Share on other sites

Ειναι απατη τα 5.1 headset το εχουμε πει 500 φορες -> http://www.thelab.gr/1062844514-post14.html

Η πιο σοβαρη λυση αμα θελει καποιος surround και αξιολογο ηχο ταυτοχρονα ειναι να παρει την φθηνοτερη x-fi η οποια ομως να υποστηριζει hardware audio acceleration ( ΜΑΚΡΙΑ απο την xtreme audio δηλαδη ) - ενα ζευγαρι στερεοφωνικα ακουστηκα που να τα βγαζουν τα λεφτα τους σαν τα JVC HA-RX 900/700 ( JVC harx700 - a poor mans ath-a900!! - [H]ard|Forum ) + ενα zalman mic με κλιπακι το οποιο ειναι αρκετα ευαισθητο και κανει την δουλεια του με το παραπανω, εχω δοκιμασει αλλα 2 τα οποια ομως για την δουλεια που τα ηθελα απλα δεν συγκρινονται μαζι του.

Ολο το μαλλι θα παει περιπου 140 ευρω, αντε 120-125 με λιγο ψαξιμο αλλα το αποτελεσμα θα αξιζει 100% να ειστε σιγουροι, btw ηρθε ενας γνωστος μου σημερα και τον τρελανα οταν τον εβαλα να ακουσει το virtual haircut + μερικα games στο setup μου :p

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως έχω φάει κόλλημα με τα [ame=http://www.amazon.co.uk/SteelSeries-7H-Headset-USB-Mac/dp/B0038W0OIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1290727646&sr=1-2]Steelseries 7H[/ame] και απο βδομάδα θα τα παραγγείλω. (δε ξέρω για ποιο λόγο βγαίνει διπλό το link)

Στην κατηγορία τιμής που μιλάς εγώ θα πρότεινα βάσει των review που έχω διαβάσει τα Siberia V2 ή τα Razer Carcharias, τα οποία όμως δεν έχουν virtual surround...

Πρέπει όμως να πω ότι και τα Sennheiser είναι καταπληκτικά σαν ακουστικά απλώς εμένα στα περισσότερα μοντέλα δε μου αρέσει η σχεδίασή τους και οι τιμές τους είναι αρκετά τσιμπημένες.

Link to comment
Share on other sites

Εχω τα Razer Carcharias και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση τους. Τα χρησιμοποιώ και για gaming και για ταινίες και για μουσική. Πολύ καλός και δυνατός ήχος και πολύ ξεκούραστα γενικά σαν ακουστικά. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και ένα headset απο Steelseries. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα Siberia v2 και για τα 7H.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι απατη τα 5.1 headset το εχουμε πει 500 φορες -> http://www.thelab.gr/1062844514-post14.html

όλη η διαφορά στα στερεοφωνικά ακουστικά με τα τετραφωνικά και άνω είναι καθαρά το Dolby Headphone, να έχει γραφτεί για αυτό η και για αυτό, αλλά συνήθως γίνεται σχεδόν μόνο μέσα από software μιας κάρτας ήχου (Dolby Headphone)

το 5,1/7,1 σε ακουστικά είναι ποιο συμβατικό στο αποτέλεσμα, επίσης στα ακουστικά αυτά έχει σημασία αμα έχει αναλογικές εισόδους ανά κανάλι η ψηφιακή

Link to comment
Share on other sites

Μαν οποιοςδηποτε εχει δοκιμασει και 5.1 ακουστικα και σοβαρα ακουστικα με cmss3d / dolby headphone σωστα σετταρισμενο εννοειται πως προτιμαει το δευτερο, δεν χρειαζεσαι τπτ παραπανω απο 2 μεγαφωνα ενα μυαλο και τον σωστο αλγοριθμο για να καταλαβεις τι γινεται τριγυρω σου.

Μην ακουσω οτι μπορει καποιος να σου πουλαει για 100 ευρω 6ηχειακια τα οποια να εχουν καλυτερη ποιοτητα απτον αλλο που σου πουλαει 2 στα 70, heck τον αλλον τον εβαλα χθες να ακουσει βηματα που κανανε μονιμως κυκλους γυρω απτο κεφαλι του και μετα αυξομειωνανε το υψος τους, ( tactical ops : crossfire - ut2004 mod - sound test map ) τον εστειλα κανονικα !

Ακομα και αν ενδιαφερει καποιον ενα απλο στερεοφωνικο ζευγαρι + voice chat καλυτερα να παρει κατι απο εταιρειες που εχουν εξειδικευση στον ηχο ( beyerdynamic - sennheiser - audiotechnica - denon κ.α ) + ενα μικ με κλιπακι παρα τις overpriced μπουρδες των steelseries/roccat/razer κ.α, μονο απο Qpad εχω δει σοβαρη προταση, αλλα σε αυτην την περιπτωση προκειται για ενα ζευγαρι DT770 80 pro με ενα boom mic στο πλαι σε αρκετα τσιμπημενη τιμη.

Borg αντε περνα μια απο αυτες τις μερες με τoν αλεξ, εχω απεργια ευκαιρια ειναι :p

Link to comment
Share on other sites

Οπότε ξεχνάω τα 5.1.

Έχετε να προτείνετε κάτι μέ max τα 100 ευρώ (σύνολο μαζί με μια κάρτα ήχου και μικρόφωνο);

Τι λέτε για αυτά;

ASUS XONAR DG 27 euro από το e-shop

JVC HA-RX900 67 euro από το amazon

+ mic δεν ξέρω ποιό.

Όπως ανέφερα και πριν τα θέλω κυρίως για ταινίες και gaming.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.