Jump to content



Asrock A785GMH/128M (AM2, 785G, DDR2, VGA)


yanni

Recommended Posts

Στο κουτί της retail με όλα τα συνοδευτικά της. Απλά έχω περίσευμα σε AMD μητρικές και δεν μου είναι αναγκαία αυτή τη στιγμή μια mATX. Δουλεύει άριστα, ξεκλείδωσε και τους δύο Sempron που δοκίμασα ενώ είναι και Phenom II X6 6-Core CPU Ready. Εγγύηση από Πλαίσιο. Περισσότερες λεπτομέριες το βράδυ μιας και τώρα ψιλό βιάζομαι!

Στα 50€. Συναλλαγή μόνο χέρι με χέρι.

ASRock > Products > A785GMH/128M

A785GMH128M(m).jpg

EDIT

Λοιπόν. Η αγορά έγινε στις 21-11-2009 οπότε η μητρική έχει πάνω από ένα χρόνο εγγύηση ακόμα. Το πακέτο που παραλαμβάνετε είναι ακριβώς αυτό που θα παραλαμβάνατε από το Πλαίσιο ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Η μητρικούλα είναι zuper και μέχρι πριν 3 μέρες η βασική μητρική στο HTPC, απλά μου έκατσε φτηνά μια 790Χ(SB600) και μια HD3650 οπότε έπρεπε να διαλέξω τι θα κρατήσω. Βασικά η 3650 είναι ο λόγος πώλησης. Όσο καλό και αν είναι το 785G δεν είναι 3650...

attachment.php?attachmentid=26903&d=1287429529

Link to comment
Share on other sites

bump

Μπορώ να δώσω και τον Sempron 140 αν ενδιαφέρει κάποιον να τα πάρει πακέτο. Σε αυτή την πρίπτωση παίρνει και τα δύο με 80€. Ο Sempron είναι στο κουτί του retail με εγγύηση από το Πλαίσιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Όποιος θέλει να την αγοράσει από το visionstudio ας την πάρει από το visionstudio. Και μην ξεχνάτε και τα μεταφορικά όταν θα υπολογίζετε το τελικό κόστος.

Αλλά εντάξει δεν έχει σημασία αυτό. Για 30€ την κάνω κάδρο να την βλέπω. Αν σας έλεγα bulk το καταλαβαίνω αλλά είναι 785G full κομπλε. Συγνώμη αλλά μην ποστάρετε καθόλου αν είναι να γράψετε 30€. Τουλάχιστον όχι πριν το καλοκαίρι του 11. Thanks για το ενδιαφέρον αλλά την έχω βάλει για πώληση όχι για σκότωμα.

Link to comment
Share on other sites

Έχω ήδη προτείνει 80€. Δεν μπορώ να το ρίξω κάτω από αυτή την τιμή το εν λόγω πακέτο διότι απλούστατα χρησιμοποιώ τον Sempron και με καλύπτει στο HTPC. Μπορώ απλά αν είναι να προσθέσω 2GB DDR2 800MHz (Πλαίσιο εγγύηση) και να τα δώσω πακέτο στα 100€, αλλά mobo + Sempron δεν μπορώ να τα δώσω ποιο φτηνά. Η ιδέα να προτείνω και τον Sempron ήταν ποιο πολύ για την περίπτωση που κάποιος θέλει κάτι ποιο ολοκληρωμένο από απλά μια μητρική. Το ίδιο ισχύει και για την μνήμη. Μόνο η mobo αυτή την στιγμή δεν χρησιμοποιείται. Τα άλλα δύο χρησιμοποιούνται, απλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά.

Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι ο Sempron ξεκλειδώνει μεν, windows εγκαθίστανται, παίζει hd video, βγάζει benchmarks και stability εφαρμογές με δύο πυρήνες, αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ θα πρέπει να θεωρηθεί ως dual core. Δίνεται ως single core και θα πρέπει να θεωρηθεί ως single core διότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες κρεμάνε αν πας να τις τρέξεις με δύο πυρήνες. Άρα κάπου ο δεύτερος πυρήνας έχει θέμα. Σε 64bit περιβάλλον οι περιπτώσεις είναι λιγότερες από ότι σε ΧΡ, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις και αν έχει ενεργοποιηθεί ο δεύτερος πυρήνας κάποιες εφαρμογές θα πρέπει να ξεκινήσουν με προγραμματάκι που θα ορίζει από πριν σε ποιον πυρήνα θα τρέξει η Χ εφαρμογή που έχει πρόβλημα.

Αυτό ας το έχετε υπόψιν όσοι γενικά ψάχνετε για "ξεκλείδωτους" επεξεργαστές.

Link to comment
Share on other sites

Η μητρική και η cpu είναι full retail οπότε ναι έχει κανονικά την ψήκτρα της AMD. Διατηρώ και τα κουτιά εγώ (έχω χώρο στο σπίτι) δεν έχω πετάξει τίποτα. Το μόνο διαφορετικό σε σχέση με το να πας να τα αγοράσεις αύριο το πρωί από το Πλαίσιο είναι προφανώς η τελική τιμή, αλλά και το υπόλοιπο των εγγυήσεων.

26/10/2009 έχει αγοραστεί ο Sempron άρα άλλα 2 χρόνια - παρά έναν μήνα - εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.