Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Γιώργο μου σου ξαναείπα. Διαφωνείς με κάτι; Εξάντλησε όλα τα νόμιμα μέτρα. Αν κανένα απο αυτά δε σου κάτσουν τότε σε ποιο είδος ευνομούμενης πολιτείας μπορεί ένα μάτσο κάτοικοι και 150 αναρχικοί/αριστεροί και το κακό συναπάντημα με μεταγραφή απο άλλες περιοχές να κάνουν αντάρτικο πόλεων; 'Η μήπως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στα γεγονότα είναι κάτοικοι της περιοχής και όχι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες;

Όσον αφορά το πόσο τυχερός ήμουν στη ζωή με βάζεις σε πειρασμό να σου αναφέρω τις περιπτώσεις συλλήψεων "βλασταριών" απο πλούσιες οικογένειες. Επαναστάτες με Ralph Lauren και D&G. Ασε ρε Γιώργο. Αν έχεις βάλει παράμετρο στο κεφάλι σου ότι ό,τι δημιουργεί βαβουρά είναι και καλό ε δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικάσεις επεισόδια (εκτός και αν σου σπασουν το πιπιν-mobil)

Link to comment
Share on other sites

όλοι οι κάτοικοι είναι εκεί [ακόμη και οι παπάδες πάνε στα μπλόκα]. Επίσης και τα νόμιμα μέσα έχουν εξαντλήσει, τους έχουν δικαιώσει, και το κράτος επιμένει να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ με την ονομασία ΧΥΤΥ, φέρνοντας τα ΜΑΤ.

Εσύ τι θα έκανες σε αυτήν την περίπτωση;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kathimerini.gr | Συνταγματικό το σχέδιο για απορρίμματα Αττικής

Δημοσιεύεις απόφαση με ημερομηνία 2 Μαρτίου. Δεν ξέρω ποιου δικαστηρίου η δικαιοδοσία υπερισχύει (Τσακω;) αλλα αυτό εδώ έχει ημερομηνία 24 Μαρτίου kathimerini.gr | Συνταγματικό το σχέδιο για απορρίμματα Αττικής

Παρεπιπτόντως το site που παράθεσες αναφέρει ως πηγή άρθρο στην Καθημερινή. Search με keyword Κερατέα δε μου έβγαλε το αρθρο στο οποίο αναφέρεται.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for that. Το θέμα βέβαια παραμένει ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι μεταγενέστερη και δίνει το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών. Και μεταξύ μας τώρα. Πιστεύεις ότι ο τοπικός ειρηνοδικης θα είχε τα cojones να βγάλει απόφαση διαφορετική απο αυτή που έβγαλε;

Link to comment
Share on other sites

Οι προσφυγές που αφορούν τον ΧΥΤΑ της Κερατέας θα εξεταστούν στις 4 Μαΐου

Μέχρι τότε βλέπουμε.

Και αφού τότε θα αποφασιστεί αν είναι εν τάξει να γίνει ο χυτα εκεί, τι πρεμούρα είναι αυτή που τους έχει πιάσει να πάνε τα μηχανήματα και να ξεκινήσουν εργασίες από τώρα;;;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διότι οι μίζες έχουν ήδη πέσει, κι οι εργολάβοι και το σινάφι τους πιέζουν.. σου λέει τόσα λεφτά σου σκάσαμε, και μας καθυστερείς κιόλας;*

*Αυτή η πρόταση ενδέχεται να είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας :fist:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

"Κυρίες και κύριοι. Αν είναι να κάνετε παιδί και είστε στο ΙΚΑ, κάντε σεξ κάπου το Σεπτέμβριο. Το παιδί θα γεννηθεί μετά το Φλεβάρη οπότε με άδειες και κλπ θα έχετε συμπληρώσει τα ένσημα και δε θα ταλαιπωρηθεί κανείς όπως εμείς".

lawl

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Την Κυριακή θα πάω ποδηλατικώς ως την Κερατέα μαζί με πάρα πολλές ομάδες ποδηλατών για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους.

Αν δεν έχετε κάτι άλλο που επείγει θα ήταν καλό να έρθετε για να δείτε από κοντά αν όσα γίνονται είναι από μπαχαλάκηδες όπως θέλουν να παρουσιάζουν τα κανάλια ή από συνανθρώπους μας που έχουν δικαίωμα στη ζωή.

Ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης στους κάτοικους της Κερατέας! | Ποδήλατα στους δρόμους, στα τραίνα, στο Μετρό!

https://www.facebook.com/event.php?eid=137320089674975&ref=notif&notif_t=event_invite

εκείνο το 3ήμερο θα έχει και εκδηλώσεις στο Δήμο Κερατέας.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τα 25 πιο gay ζώα (Photos) | Otherside.gr

Τα λιοντάρια μάλλον οι βασίλισσες του ζωικού βασιλείο είναι, απ' ότι φαίνεται... :hehe:

Και το νέο αυτό ταιριάζει γάντι με το video του Ricky Gervais.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OIcrCZQkSlg]YouTube - Ricky Gervais - Gay Animals (Animals)[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Οσο αφορα τα ΧΥΤΑ το ιδιο ειχε γινει στο χωριο μου στη κερκυρα...ειχαν χτισει εγκατασταση κτλ εννοειται μεσω διαδηλωσεων διαμαρτυριων κτλ,το αστυνομικο τμημα ειχε καει 2 φορες,τους ειχαν καψει και αλλες τοσες ολα τα περιπολικα,ειχαν μια κλουβα των ματ ενα χρονο και βαλε και τελικα δεν τα δουλεψαν λογω ολων αυτων...δυστυχως ετσι οπως ειναι το συστημα και δικιο να εχεις και ακομα και αν το βρεις μεσω της "δικαιοσυνης", αν δεν κατεβεις στο δρομο να τους εμποδισεις(οχι να ριξεις ξυλο στους αστυνομικους και τα ματ,εχει διαφορα) δεν κανεις δουλεια.καλα κανουν λοιπον και τους καινε τα μηχανηματα και τους κλεινουν το δρομο.αυτο τους ποναει πιο πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.