Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Τραγικό λάθος γερμανικού νοσοκομείου-Αποζημίωση μαμούθ σε Ελληνίδα δημοσιογράφο - NEWS247

Αποζημίωση μαμούθ και τα μπολζ μου μουβινγκ. Η γυναίκα ήταν μια χαρά και έμεινε παράλυτη. Αν μπορούσε με τα λεφτά να αγοράσει τη γιατρειά της, εντάξει, αλλά έτσι τι να τα κάνει;

(οκ, αλλού μπορεί να μην έπαιρνε και τίποτα, αλλά...)

Link to comment
Share on other sites

Λύσαμε όλα τα άλλα ....

Όπως συνήθως, νομίζω ότι είναι υπερβολές και μεγαλοσχημίες, αλλά ακόμη και με αυτήν την αφορμή, δεν είναι κακό να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ισραήλ, που θεωρώντας ότι διατρέχει στρατιωτικό κίνδυνο, έχει προσπεράσει αυτό το ταμπού. Αντίθετα, αν μας αρέσει τόσο το σημερινό καθεστώς, ας αποφασίσουμε ότι δεν θα στηριζόμαστε στην αποτρεπτική ισχύ των ΕΔ και ας επιδιώξουμε στρατηγικές συμμαχίες και ουσιαστική αναβάθμιση της εξωτερικής πολιτικής, για να γλυτώσουμε και μερικά δις στην πορεία.

Πάντως (Σύνταγμα της Ελλάδας),

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.

Και ο νόμος θα μπορούσε να αλλάξει αύριο, αν χρειαζόταν.

Link to comment
Share on other sites

Σημεία των καιρών

Χτύπησε τη γυναίκα και τα παιδάκια επειδή δεν είχε τον ανδρισμό να αναλάβει τις εύθηνες των πράξεων του στο ατύχημα με τον ποδηλάτη

Αυτός πληρώνετε για να προστατεύει την πατρίδα !!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως έχει φτιάξει ενδιαφέρον site ο τύπος που ακόμα είναι προσβάσιμο (αν ήταν τορεντάδικο θα το είχαν κλείσει να υποθέσω ήδη).

Η παρακάτω σελιδούλα του π.χ. είναι πολύ μουράτη και καλό gpu test για browser :p

igh ech | drindrin™ | TeamAT

Link to comment
Share on other sites

Για να ξέρουν που θα βάλουν χέρι: Έρχεται το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο

θέλουν να ξέρουν τι έχει ο μεσαίος και μικρομεσαίος εισοδηματικά πολίτης για να τον αρμέγουν καλύτερα. Γιατί οι κυβερνώντες που κάνουν παρέα με τα χοντρά πορτοφόλια ξέρουν πάνω κάτω τι περιουσία έχουν και κάνουν τα στραβά μάτια και δεν τους βάζουν χέρι. :big_boss:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.