Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

"αναβάλλονται οι αναμετρήσεις όλων των πρωταθλημάτων ως ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού"

κοινώς, παπάγια μέντολες που θα έλεγε κι ο Γεωργίου. Καμιά αρχή. Κάπου εδώ θα τελειώσουν όλα.

Από εκεί και πέρα για τους υποκριτές τύπου Τσόχου, που συγκινήθηκαν τώρα που πέθανε ο άνθρωπος. Βόμβες σε γραφεία οπαδών άλλων ομάδων, επιθέσεις σε παράγοντες ομάδων, ραντεβού για ξύλο, σκοτώνονται άνθρωποι, που είχαν πάει για να σκοτώσουν και δεν πρόλαβαν, κόβονται δάχτυλα, γίνονται ντου σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας, συναντιούνται σε ματς άσχετων ομάδων, ανομία εντός κι εκτός γηπέδου. Τα περνάνε στα ψιλά. Δημιουργούν μια απάθεια στον κόσμο, σαν να είναι κάτι το απλό. Δεν κυνηγάνε το θέμα να δουν τι κρύβεται από πίσω. Στα άρθρα τους εμφανίζουν συνέχεια σημεία τριβής ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων. Και μετά δείχνουν ευαισθησία και ενοχλούνται από την κατάσταση.

Σε ποδοσφαιρικό γήπεδο έχω να πατήσω πάνω από 4 χρόνια, και ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις, τόσο στον ολυμπιακό όσο και στον παναθηναϊκό. Δεν έχω στοιχεία, ξέρω όμως. Ο ΑΡΔάκος της κακιάς ώρας δεν ξέρει;

Εμετός.

Link to comment
Share on other sites

«Ποια εκεχειρία;»

IMG_1557-620x330.jpg

Oταν φτάσαμε, τον βρήκαμε να κάθεται δίπλα σε έναν καπνισμένο λάκκο στην αυλή του σπιτιού του, στη Μακέγεφσκα, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Ντονέτσκ. «Πριν από λίγη ώρα», μας είπε ο Αντρέι, «με κάλεσαν να επιστρέψω γιατί ένας όλμος χτύπησε το σπίτι μου και σκότωσε τη μητέρα μου».

Για αρκετές εβδομάδες οι κάτοικοι του Ντονέτσκ ξυπνάνε και κοιμούνται με τους ήχους όλμων που εξαπολύουν οι τελευταίες ουκρανικές δυνάμεις που παραμένουν αποκλεισμένες στο αεροδρόμιο της πόλης. Με τα τελευταία όπλα που έχουν στη διάθεσή τους πραγματοποιούν τυφλά χτυπήματα σε κατοικημένες περιοχές και δέχονται την απάντηση των ενόπλων του Ντονέτσκ. «Είναι φασίστες του Δεξιού Τομέα και δεν πρόκειται να παραδοθούν» μου εξηγούσε λίγες ώρες νωρίτερα ένας άλλος πολιτοφύλακας.

Δεκάδες πολιτοφύλακες και απλοί πολίτες προσεύχονταν μπροστά σε μια εικόνα της Παναγίας που είχε μεταφερθεί γι’ αυτόν τον λόγο από τη Μόσχα. Στο βάθος κυμάτιζε μια σημαία με σφυροδρέπανο, ενώ τριγύρω έστεκαν τα απομεινάρια από ένα μνημείο σοσιαλιστικού ρεαλισμού για τα θύματα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Δίπλα στην εικόνα της, εκατοντάδες λουλούδια κάλυπταν φρεσκοσκαμμένους τάφους και σε έναν από αυτούς ο σταυρός έγραφε «Ελληνας». Το μνημείο καταστράφηκε το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων με τις ουκρανικές δυνάμεις, από τις οποίες σκοτώθηκαν και μέλη της πολιτοφυλακής ελληνικής καταγωγής.

Για τους πολιτοφύλακες που είχαν συγκεντρωθεί να τιμήσουν τους χαμένους συντρόφους τους ήταν μια επανάληψη της ιστορίας.

Στα μάτια τους οι στρατιώτες του Κιέβου δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ναζιστές του Τρίτου Ράιχ που σκότωναν τους προγόνους τους στην ίδια ακριβώς τοποθεσία. Και ώς έναν βαθμό φαίνεται να έχουν δίκιο: οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας προτίμησαν να στείλουν σε αυτές τις περιοχές τις πιο εξτρεμιστικές ομάδες, οι οποίες αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από μέλη του φασιστικού Δεξιού Τομέα. Αρκετοί αναλυτές εκτιμούν ότι ήταν μια πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του Κιέβου προκειμένου να κρατά αυτές τις ομάδες μακριά από την πρωτεύουσα.

Link to comment
Share on other sites

Μιας που συμφωνω 10000% με την παραπανω φραση οπως εχω πει πολλακις, ελπιζω να διατηρεις την ιδια αποψη και για τους οικονομολογους που λενε "λιτοτητα-ευρω-μνημονια-απολυσεις-αναπτυξη".

Σαφώς και διατηρώ την ίδια άποψη. Τίποτα δεν κάνει τους κυβερνώντες περισσότερο ευαίσθητους κοινωνικά.

Link to comment
Share on other sites

Σύγκρουση τρένων με νεκρούς στην Ινδία

Πέρα από την τραγικότητα του γεγονότος υπάρχει η τραγικότητα της επικεφαλίδας...

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Απλα για φτυσιμο...

Θελω πολλους Ανθιμους και διαφορους κρετινους να "λενε την αποψη τους" Θα ξεμπερδευαμε πιο γρηγορα με το καρκινωμα...

Απάντηση Πειραιώς στον Στίβεν Χόκινγκ | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Link to comment
Share on other sites

Και από τον καιρό του Νώε να ήταν, είναι ανεπίτρεπτος ο σχολιασμός του Μητροπολίτη. Αν είχε βρεθεί σε παρόμοια φάση ο Μητροπολίτης μπορεί να παρακάλαγε τους πάντες να τον τελειώνουν. Ο άλλος, ο παραπληγικός όπως τονίζει, βρήκε το θάρρος όχι απλά να ζήσει, αλλά και να διαπρέψει.

Αν είχε 15 σταυρούς κρεμασμένους στον λαιμό του ο Χόκινγκ βέβαια, θα μας τα έλεγε αλλιώς ο Μητροπολίτης. Το πως μέσα από τον Θεό βρήκε το θάρρος ο παραπληγικός - μην το ξεχνάμε αυτό - να μεγαλουργήσει στην ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

όποιος πιστεύει ότι το ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο θα κερδίσει τις εκλογές) θα συνεργαστεί (έστω αποτελεσματικά) με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΑΝΕΛ/ΔΗΜΑΡ/ΚΚΕ αν δεν είναι αυτοδύναμο, είναι γελασμένος.

Πάντως και εκλογές να γίνουν δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Οι παρώντες και οι επόμενοι είναι ανίκανοι. Οι παρώντες κάνουν ότι μπορούν για να διώξουν τους ψηφοφόρους τους και οι δε υπόσχονται τα πάντα για να τσιμπήσουν την ψήφο τους.

Ρυθμιστής σε όλη την διαδικασία θα είναι το ποτάμι αν τσιμήσει ένα 5-8%.

Καλή μας τύχη.........

Έγινε επεξεργασία από tavliban
Link to comment
Share on other sites

..όλος ο κάομος κλαίει για τον ΕΝΦΙΑ και Τώρα ξύπνησαν και αυτοί. Αφουγκράζονται τον κόσμο...όχι αστεία...

Κρήτη: Ο ΕΝΦΙΑ ανάβει φωτιές και στους κόλπους της εκκλησίας - ''Τα ακίνητα δεν μας φέρνουν εισοδήματα''! | Τοπικά Νέα - NewsIt.gr

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

Μήπως ένας ωραίος τρόπος να πάμε σε οικουμενική;
εκλογές - μη αυτοδύναμη κυβέρνηση - κυβέρνηση συνεργασίας με όλα μέσα
όποιος πιστεύει ότι το ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο θα κερδίσει τις εκλογές) θα συνεργαστεί (έστω αποτελεσματικά) με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΑΝΕΛ/ΔΗΜΑΡ/ΚΚΕ αν δεν είναι αυτοδύναμο, είναι γελασμένος.

Ρυθμιστής σε όλη την διαδικασία θα είναι το ποτάμι αν τσιμήσει ένα 5-8%.

Καλή μας τύχη.........

Εκλογές? Μακάρι, αλλά ποιός/ποιά από τους 150-κάτι βουλευτές της συγκυβέρνης θα έχει τα @@ να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης?

Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές.

Κίνηση συσπείρωσης, για να βγει μετά και να πει "Ορίστε, είμαστε εδώ και έχουμε αυτοδυναμία"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.