Jump to content



Μπουτόν για power / reset switch


mitsos1os

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τα κλασσικά μπουτόν 2 επαφών που χρησιμοποιούνται στα κουτιά για να ανάβουμε ή να κάνουμε reset τον υπολογιστή; Αν μπορούσε να είναι και έτοιμα με ενωμένα καλώδιο για κατευθείαν σύνδεση με μητρική θα ήταν τέλειο. Μόνο παρακαλώ επειδή είμαι από βόλο, μη μου πείτε για μαγαζιά στην Αθήνα, εκτός αν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και πραγματοποιούν αποστολές. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

μπορείς να βρεις πάρα πολλά στο ebay

ξεκινώντας απο τα 2.88$ με τα μεταφορικά!

pc power switch items - Get great deals on Computers Networking, Business Industrial items on eBay.com!

Link to comment
Share on other sites

Ποιο ebay ρε παιδια, πλακα κανετε; Πάνε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της περιοχής σου που πουλάει πυκνωτες, αντιστασεις, καλάι, κολλητήρια κλπ. Πες τους τι ακριβως θες να φτιαξεις και αθ σου δωσουν τα πάντα.

Αυτο που θες ειναι ένα απλό μπουτόν επαφής, καλώδιο, και θυληκά pins. Βεβαια υπάρχουν και οι θήκες που κουμπώνουν απευθειας, σαν αυτες που εχει η μητρική, και μπορει να σου δωσει και τετοια. Αλλα θα πρεπει κ εσυ να εισαι σε θεση να φτιαξεις αυτο το πολύ απλό πραγματάκι. Αλλιώς ζητησε του να στο κανει αυτος, το πολυ κανα ευρώ να σου πάρει ή ακόμα και τίποτα.

Καλές γιορτές :)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Panea, κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιαζόμουνα αλλά πήγα και ρώτησα σε μαγαζιά και με υπολογιστές αλλά και με ηλεκτρικά όπως είπες, και μου ειπαν ότι δεν έχουν τέτοιο.... Εξού και η ερώτησή μου εδώ πέρα. Τώρα αν δεν κατάλαβαν τι τους είπα δεν ξέρω, γιατί πιστεύω είναι αρκετά απλό. Επόμενο βήμα είναι να πάρω το μπουτόν και το καλώδιο μαζί για να τους τα δείξω!!! Αλλιώς αναγκαστικά ebay....xaxa

Link to comment
Share on other sites

πήγα και ρώτησα σε μαγαζιά και με υπολογιστές αλλά και με ηλεκτρικά

Όχι ηλεκτρικά, αλλά ηλεκτρονικά ;) Σε ηλεκτρικά ούτε κι εγώ βρήκα τίποτα όταν έψαχνα κάτι παρόμοιο. Στην Θεσσαλονίκη έχει ο Μουτσιούλης και ο Γεωργιάδης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.