soki Posted April 20, 2004 #1 Share Posted April 20, 2004 http://www.gadgetpagesonline.co.uk/fProductDetail.asp?ProductID=203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted April 20, 2004 #2 Share Posted April 20, 2004 Hell Yeah..... waterchiller baby, Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted April 20, 2004 #3 Share Posted April 20, 2004 Να πινουμε κρυα Coca-Cola απο το κουτακι μας ;;;; :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted April 20, 2004 #4 Share Posted April 20, 2004 lol!! Απο θέμα υγροποισης δεν θα γίνετε χαμος???:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted April 20, 2004 #5 Share Posted April 20, 2004 Δεν νομίζω να βάλει κανείς το pc του εκεί μέσα..... Τανκ, υποθέτω, νεράκι με τα κατάλληλα πρόσθετα και καλή μόνωση σε σωλήνες και socket θέλει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Posted April 20, 2004 #6 Share Posted April 20, 2004 Power consumption 48 watts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted April 20, 2004 #7 Share Posted April 20, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 18:59] http://www.gadgetpagesonline.co.uk/fProductDetail.asp?ProductID=203 soki εαν καταλαβα καλα εννοεις την απομονωση και επειτα "διαφορετικη" χρηση του συστηματος ψυξης με το peltier που εχει ενσωματωμενο το ψυγειακι?? γιατι εχω ηδη ενα τετοιο λυμμενο με τα σπλαχνα αποξω... και το peltier και τις ομορφες αλουμινενιες ψυκτρουλες του και τα fans οριζοντιας ροης..... (κατι σαν Arctic Cooling Vga Silencer με peltier...) παντως βρηκα ακριβως το ιδιο συστημα στο net , σε εφαρμογη ψυξης σε 9800 pro ... :whistling .... οποιος εχει τις γνωσεις, το χρονο και την ορεξη... του τα παραχωρω για να κανει τα απαιτουμενα πειραματα....:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Posted April 20, 2004 #8 Share Posted April 20, 2004 σύμφωνα με αυτό έχουμε να κάνουμε με σαφέστατα περισσότερα watt 48 είναι λίγα ίσως για να το τανκ για βοηθήσει το ψυγείο αλλά για μόνο του δεν το βλέπωkaza.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Posted April 20, 2004 #9 Share Posted April 20, 2004 --->ΚοπρίτηςΠου το βρήκες αυτό το ψυγειάκι εδώ ελλάδα? Ξέρεις που μπορώ να βρω ένα? Τα 50watt περίπου είναι ότι πρέπει για αυτό που έχω στο μυαλό μου...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted April 20, 2004 #10 Share Posted April 20, 2004 Παιδια...εχω ψηθει .....θα το παραγγειλω.......(και δουλεια να μη κανει) ουτος η αλλος ηθελα ενα ψυγειακι να εχω κοντα μου.....για μπυρονια και τετοια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted April 20, 2004 #11 Share Posted April 20, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboyγια μπυρονια και τετοια...... και θα χαραμίσεις χώρο από τις κορώνες για να βάλεις μέσα το ψυγείο της υδρόψυξης; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο.. κάποια στιγμή.. στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted April 20, 2004 #12 Share Posted April 20, 2004 o μονος λογος που θα μορουσε να το χρησιμοποιησει καποιος ειναι για να βοηθα το ψυγειο να ψυχειασε που κανει και πολυ ωρα να κρυωσειπαντως ενα τετοιο που εχω βρει εγω,λιγο μεγαλυτερο ειναι στα 90 ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted April 20, 2004 Author #13 Share Posted April 20, 2004 Aγγλια το βρηκα περισσοτερο, αλλα δεν στελνουν Eλλαδα οι ατιμοι Και amazon.com το εχει... α καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted April 20, 2004 #14 Share Posted April 20, 2004 προς 75 ευρω το κομματι καινουριo σφραγισμενo .... fleamarket Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted April 20, 2004 #15 Share Posted April 20, 2004 Αρχική απάντηση από DJDΘα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο.. κάποια στιγμή.. στο μέλλον ΝΑ δεις αν κανει για κορονες ή για την ψυξη του νερου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted April 21, 2004 #16 Share Posted April 21, 2004 Δεν νομιζω παντος να κανει δουλεια για w/c γιατι το νερο θα ζεσταινετε πολυ γρηγορα και αυτο δεν θα εχει την δυναμη να το ξανακρυωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.