Jump to content



Προβλημα με Netgear DGN2200 και την γραμμη!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.

Χτες το πρωι για κανα μισαωρακι ειχα νεκρη γραμμη στο τηλ συνεπως και στο νετ. Η ΟΝ ισχυριστηκε οτι ηταν βραχυκυκλωματα απο την προχτεσινη βροχη.

Το ιδιο μου συνεβει και το βραδυ μετα τις 12. Για κανα 20λεπτο... το προβλημα ξεκιναει τωρα. Η γραμμη στο τηλ επανηλθε...αλλα οχι στο ρουτερ.

Εκανα πανω απο 10 on/off του ρουτερ μπας και συγχρονισει αλλα τιποτα. Πηρα σημερα την ον και μου ειπαν να βαλω πανω το ρουτερ πραγμα που το οποιο εκανα και η γραμμη εκει ειναι μια χαρα. Την ξανασυνδεω στο NETGEAR ,τιποτα.

Εκανα και reset παλι τιποτα. Και το πιο κουφο? Παω να μπω στην σελιδα του NETGEAR ,βαζω name και password και δεν το δεχεται. Και υποτιθεται οτι μετα το reset θα επρεπε να εχουν επαναφερθει τα εργοστασιακα name και password. Σωστα? Τιποτα απολυτως ομως!!!

Τι μπορει να ειναι παιδες??

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να μπεις με το user-pass που του είχες βάλει, μπορεί το reset να μην έπιασε. Επίσης δοκίμασε το netgear στη γραμμή κάποιου φίλου σου να δεις αν συγχρονίζει και συνδέεται κανονικά εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.