Jump to content



Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3


hayabusa

Recommended Posts

Τελικά επέστρεψα από Κρήτη και βλέπω πως δεν άλλαξε κάτι. Απ' όσο βλέπω ο [MENTION=8424]redbighunter[/MENTION] δεν έχει μπει από τότε στο site. Προφανώς είναι διακοπές τώρα, αλλά τα mentions είχαν γίνει και πριν την τελευταία του δραστηριότητα... :...:

Link to comment
Share on other sites

παιδια ζητω συγνωμη για την μεγαλη απουσια μου αλλα οικογενειακα προβληματα υγειας δεν με αφησαν να ασχοληθω με τιποτε αλλο! SirDiman δεν πεταξες τα χρηματα σου ουτε εχω καμια προθεση να καβαντζωσω το calibrator:tomato:! πειτε μου παιδια ποιος ειναι να το παρει να κανονησουμε!

Link to comment
Share on other sites

Ολα οκ απο εμενα, αν και ετσι όπως το εγραψα λογικό ειναι να φανει σαν αγανάκτηση ή θύμο.

Ανθρωποι ειμαστε συμβαίνουν αυτα, ειναι και η ανωνυμία στο ιντερνετ οποτε καταλαβαίνεις πως χαρακτηρισμοί βγαίνουν ευκολα :)

Εγω θα το χρειαστω απο τις 20 +

Link to comment
Share on other sites

Aν δεν το θελει καποιος που δεν το εχει ξαναπαρει μεχρι τις 20, μπορω να το παρω εγω αλλη μια φορα ααφου θα καθεται ουτως ή αλλως; btw ποτε θα φυγει για επαρχια;

Link to comment
Share on other sites

Ok, ας προχωρήσει ο [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] να το πάρει μετά ο [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] αφού είναι δίπλα. Εγώ προς το παρόν δεν βιάζομαι, απλά θα το έπαιρνα και για να μην κάθεται αυτές τις μέρες :)

Link to comment
Share on other sites

Να το παρει ο τραγικος και μετα ο dinopoulos, και αν μεινει χρονος μετα απο σας μεχρι τις 21 το παιρνω κι εγω απο τον dinopoulo που ειναι πειραια και μπορουμε να συναντηθουμε στα village park στο ρεντη ας πουμε..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.