Georgesod Posted May 5, 2004 #1 Share Posted May 5, 2004 O 3.2c που έχω μπορεί να πάει παραπάνω στην ic7 σε σχέση με την msi 865pe? Aξίζει να αλλάξω μητρική? Στην msi πάει μέχρι 3.645 σταθερά. Και μέχρι πόσο τάση δίνει η abit στις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted May 5, 2004 #2 Share Posted May 5, 2004 Λογικά στην Abit θα πάει καλύτερα.Δεν είναι και εγγυημένο πάντα.Μην παρερμηνεύσεις τίποτα.Όταν λες IC-7 , ποιά από όλη την σειρά IC-7 εννοείς?Υ.Γ. Αν πάρεις IC-7 θα δείς διαφορά στις επιδόσεις σίγουρα ( και στο overclocking πιθανότατα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Posted May 5, 2004 Author #3 Share Posted May 5, 2004 Την απλή ic7 (την φτηνή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted May 5, 2004 #4 Share Posted May 5, 2004 H ic7/g δίνει μόνο μέχρι 2.8 στις μνήμες... αυτό δεν ευνοεί ιδιαίτερα το overclocking, παρόλο που είναι πολύ γρήγορες μητρικές....Για να λάμψει η ic7 θέλει mods...Στην θέση σου, αν δεν ψάχνεσαι για το απόλυτο πουσάρισμα, δεν θα άλλαζα μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted May 5, 2004 #5 Share Posted May 5, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Λογικά στην Abit θα πάει καλύτερα.Δεν είναι και εγγυημένο πάντα.Μην παρερμηνεύσεις τίποτα.Όταν λες IC-7 , ποιά από όλη την σειρά IC-7 εννοείς?Υ.Γ. Αν πάρεις IC-7 θα δείς διαφορά στις επιδόσεις σίγουρα ( και στο overclocking πιθανότατα ) Βλεπω μιλας πολυ για αυτην την μητρικη.Εχω μια απορεια ομως , την εχεις δουλεψει καθολου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted May 5, 2004 #6 Share Posted May 5, 2004 1ο όνομα είναι στα labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted May 5, 2004 #7 Share Posted May 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk 1ο όνομα είναι στα labs. Χαλάρωσε λίγο με τις ειρωνίες... last call. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Posted May 5, 2004 #8 Share Posted May 5, 2004 2,8 δινει???Λιγοτερο και απο το Asus p4c800???2,85 δινει εκεινο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted May 5, 2004 #9 Share Posted May 5, 2004 Vag , δεν ασχολούμαι πολύ με Intel.Βεβαίως ξέρω τα επίκαιρα ( δηλ ποιές μητρικές παίζουν στην αγορά , ποιές είναι οι κορυφαίες , οι overclocker boards , κλπ ).Έστησα ένα PC για έναν πελάτη με μια IC7-G.Επίσης ένας φίλος μου έχει μια IC7 Max 3 , και πήγα να του κάνω overclock.Δεν κάναμε τα mod ( φοβότανε !!! )Και μίλησα για διαφορά στις επιδόσεις λόγω του chipset ( 875 αντί 865 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted May 30, 2004 #10 Share Posted May 30, 2004 Παντως εμενα χωρις να ξερω πολλα (και εγω τωρα μαθαινω) μηπως φταιει και ο επεξεργαστης σου?Ο δικος μου 3.0ghz παει σε msi 875p neo 3.65 στθεροτατα απο χθες βελτιωσα λιγακι την ψυξη μου με καποια χαλκινα ψυκτρακια στη μητρικη και χωρις να δω αλλαγη θερμοκρασιας στο case εχω την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης μου δειχνει πιο προθυμος να ανεβει.Ετσι λοιπον απο χθες βραδυ ειμαι σταθερα 3.7 και απο σημερα το μεσημερι 3.75 μεχρι στιγμης χωρις προβλημα με πραγματικο ρευμα απο το cpu 1.568v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.