billpeppas Posted May 6, 2004 #1 Share Posted May 6, 2004 Βγήκε μεγάλο patch για το Painkiller.Πολλά fixes.Θα το βρείτε στο official site , αλλά και σε διάφορα file mirror sites.www.fileshack.comwww.multiplayermods.comwww.fileplanet.com& στο official φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted May 6, 2004 #2 Share Posted May 6, 2004 Είναι ασφαλές; Μήπως patchαρει και τα patcaρισμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted May 6, 2004 Author #3 Share Posted May 6, 2004 Τι εννοείς αν είναι ασφαλές?Επίσημο patch της παραγωγού εταιρίας είναι.Κατέβασέ και εγκατέστησέ το.Διορθώνει πολλά bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted May 6, 2004 #4 Share Posted May 6, 2004 Διορθώνει και το "bug" να παίζει το παιχνίδι χωρις CD; :toomuchne Αν με εννοάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted May 16, 2004 #5 Share Posted May 16, 2004 Ρε παιδια μου το εγραψε ενας φιλος που ειχε το γνησιο. Το θεμα ειναι ενω το γνησιο το εβλεπε κανονικα τις αντιγραφες δεν τις βλεπει!!!!!!!!!!!!Δοκιμασα και το CD fix αλλα παλι τιποτα τι γινεται?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted May 16, 2004 #6 Share Posted May 16, 2004 Στην αντιγραφή έχει ένα dll το οποίο πρέπει να το αντιγράψεις στο φάκελο του δίσκου σού. Το έχεις κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Posted May 16, 2004 #7 Share Posted May 16, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [06-05-2004 23:00] Διορθώνει και το "bug" να παίζει το παιχνίδι χωρις CD; :toomuchne Αν με εννοάς... Φιλε για τετοια κολπα(και αφου φυσικα εχεις υποτειθεται το αυθεντικο ε?? ) θα τα βρεις εκει--->www.gamecopyworld.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted May 17, 2004 #8 Share Posted May 17, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 Φιλε για τετοια κολπα(και αφου φυσικα εχεις υποτειθεται το αυθεντικο ε?? ) θα τα βρεις εκει--->www.gamecopyworld.com Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπει τις αντιγραφες παρα μονο στο αντιγραφικο που τις εγραψε υο οποιο ετυχε να ειναι Plextor. Τις αναγνωριζει σαν αδεια CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted May 18, 2004 #9 Share Posted May 18, 2004 Κοίταξε από κάτω το CD και δές αν κάποια περιοχή του CD (από μέσα προς τα έξω) είναι πιο σκούρα. Παίξτο λίγο στο φώς για να το δείς. Αν δεν βλέπεις τίποτα κάτι παίζει με το Plextor (που δε νομίζω δηλαδή). Για πές μου όμως, με ποιο πρόγραμμα στο έγγραψε, τι drive έχεις και σε τι CD στο έγγραψε. Δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη βάση αυτά που σε ρωτάω αλλά μπορεί και να βγάλω συμπέρασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted May 18, 2004 #10 Share Posted May 18, 2004 μαλλον με το Nero τα εγραψε το θεμα ειναι το εγραψε δυο φορες. Την πρωτη σε κατι No name και την δευτερη σε κατι αλλα. Εγω εχω Pioneer 120. Το δοκιμασα και σε pioneer αντγραφικο και σε DVD Sony. Αλλα τιποτα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.