Jump to content



Παρακολουθηση χωρου με καμερα


Vassilis

Recommended Posts

Λοιπον το θεμα εχει ως εξης. Υπαρχει ενα μαγαζι κ ενα laptop. Γινεται να μπει μια καμερα στο μαγαζι και να δινει εικονα (κ ηχο αλλα οχι απαραιτητα) σε real time στο laptop? Αν γινεται θα υπαρχει περιορισμος εμβελειας? Το θεμα επιγει σχετικα κ θα ηθελα γνωμες κ πληροφοριες συντομα, ευχαριστω ;)

Αν δεν γινεται με τον τροπο που ανεφερα, τι εναλλακτικες λυσεις υπαρχουν?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από antonisk7

Μπορει να γίνει απλά με μία webcam και ένα motion monitor που δινουν μαζι δώρο (π.χ. oi creative webcams). Μετα σου στελνει email ktl , το ρυθμίζεις.

Ακριβως αυτα ειχα διαβασει και γω.

Link to comment
Share on other sites

Μπές και http://www.homeautomation.gr

Επίσης κυκλοφορούν μερικές ασύρματες κάμερες για PC , που έχουν πάνω το σήμα της Logitech ( ok , πλάκα κάνω , εννοώ κάμερες της Logitech ) , με πολύ καλό Frame Rate , μεγαλούτσικη εμβέλεια ( καλύπτει άνετα ένα μαγαζί ) , και λογισμικό για Motion Detection ( ρυθμίζεις και τι ποσοστό αλλαγής πρέπει να γίνει στην εικόνα για να χτυπάει )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.