Jump to content



Η γνώμη σου μετράει


Pippas

Recommended Posts

Πάντως εγώ που των έχω γνωρίσει απο κοντά δεν μου έκανε κακή εντύπωση... Ίσα ίσα ηταν πολύ φιλικός και είχε πρόθεση να σε βοηθήσει αν ήθελες καποια βοήθεια... Και εγώ εξωργήστικα λίγο με αυτά που έιδα στο thread του Jax και έχω διακρύνει αυτή την περίεργη και ολίγων ''τα ξέρω όλα'' συμπεριφορά σε μερικά θέματα.... Προσωπικά όπωτε του ζήτησα κάποιο προγραμματάκι ή cr@ck που δεν έβρησκα με τίποτα και μετά απο πολλές ώρες ψάξιμο πάντα μα πάντα μου το βρήκε.... ’ρα δεν έχω παρά να ψηφίσω το Α.

Ξέρω οτι αρκετοί μπορέι να με μισήσετε γι'αυτό (πράμα που δεν το θέλω)... :(

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν είμαι απο τους τύπους που κατα καιρούς τα έχουν χώσει στον Πέππα λόγω του ιδιόρυθμου του χαρακτήρα του. Γενικώς είναι ένας τύπος ο οποίος μπορεί να βοηθήσει συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, όπως για παράδειγμα αυτή με πρόβλημα μικρών όρχεων μιας και έχει την εξαιρετική ικανότητα να τα πρήζει με ελάχιστη προσπάθεια. Αλλά ρε παίδες εντάξει επειδή είμαι σίγουρος ότι το παιδάκι έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, ας τον αφήσουμε λίγο λάσκα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Λοιπόν είμαι απο τους τύπους που κατα καιρούς τα έχουν χώσει στον Πέππα λόγω του ιδιόρυθμου του χαρακτήρα του. Γενικώς είναι ένας τύπος ο οποίος μπορεί να βοηθήσει συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, όπως για παράδειγμα αυτή με πρόβλημα μικρών όρχεων μιας και έχει την εξαιρετική ικανότητα να τα πρήζει με ελάχιστη προσπάθεια.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Αλλά ρε παίδες εντάξει επειδή είμαι σίγουρος ότι το παιδάκι έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, ας τον αφήσουμε λίγο λάσκα.

Μαλλον δεν ειδες ποιος ξεκινησε το thread.

Pippas

Junior Member

Εγγραφή: May 2004

Περιοχή:

Καταχωρήσεις: 2

Η γνώμη σου μετράει

Link to comment
Share on other sites

Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με τον Bill δεν είναι ότι είναι «κακό» παιδί

Το πρόβλημα που αφορά το φόρουμ είναι ότι σε πολλές απαντήσεις είναι λίγο υπερβολικός ως πολύ

Εμείς ως νοήμονες χρηστές μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζει

το πρόβλημα υπάρχει όταν από μια υπερβολή μπορεί να παρασυρθεί ένα άπειρος χρηστής και να κάνει ζημία στη τσέπη του. ΠΧ

Αναφέρω την τρελά που είχε επικρατήσει με ένα μοντέλο μητρικών της MSI για AMD (δε θυμάμαι μοντέλο και βαριέμαι να ψάχνω)

Όπου ξαφνικά έβγαλες φιρμάνι Bill ότι όλες είναι άχρηστες πετάξτε τις εγκαίρως με λίγα λόγια έλεγες για να μη καεί η cpu σας.

Πως ήσουν τόσο σίγουρος ότι όλες οι μητρικές είναι για πέταμα ρε Bill??? Τον Ρώτας τον άλλο αν έχει όρεξη και χρήμα (δε θα διερευνήσουμε αν είναι πολύ ή λίγο) να αλλάξει μητρική στα καλά καθούμενα? Και όμως ο χρηστής των μερικών 10αδων πόση (αυτό δε σημαίνει ότι είναι άπειρος, αλλά μπορεί), βλέπει ένα super duper ενεργό μέλος των 1200+ ποστ να κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου και μπορεί εξ αιτίας σου να αλλάξει μητρική (ή οτιδήποτε άλλο) χωρίς λόγο

Και εσυ θα μου πεις

«Μα εγώ ήθελα να βοηθήσω τον κόσμο να μη πάθει κακό το Hardware του»

Κι εγώ σου λέω

Αν το χ,ψ ήταν τόσο αίσχος θα το είχε αποσύρει η ίδια η εταιρία, και στο κάτω κάτω αν εσύ ξέρεις 5-6 περιπτώσεις με προβλήματα, υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν άλλες 100 περιπτώσεις που λειτουργούσαν κανονικά

Αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση Μπορεί να είσαι καλό παιδί και δεν αμφιβάλω γι αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αριστείδη. (έχω συζητήσει μαζί του)

Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι η υπερβολή βλάπτει!

Και ότι σε αυτό το ψηφιακό κόσμο όπου ο ένας δε βλέπει την φάτσα του αλλού, πρέπει να μιλάμε μόνο με ατράνταχτα τεκμήρια και όχι με το στιλ το λέω εγώ

Link to comment
Share on other sites

Ώπα νόμιζα ότι κάποιος απο δω πήγε να του κάνει πλάκα. Τώρα αν έγινε ban και εφτιαξε αυτό το nick name τότε ναι μεν τα θέλει ο απ'αυτός του, αλλά εξακολουθώ να λέω ότι θέλει ανοχή (όσο γίνεται και αν γίνεται) και όχι κράξιμο. Εφόσον ο Καιάδας τέθηκε εκτός νόμου, νομίζω ότι η καταννοήση είναι η μόνη μας διέξοδος. Δείτε το ως ψυχικό.

Link to comment
Share on other sites

Και γαμώ τους τρόπους για ένα κακό χιούμορ. Και γαμώ τους τρόπους για να ρίξουμε το επίπεδο. Όποιος θέλει να τα χώσει στον πέππα υπάρχουν και τα πμ υπάρχουν και τα email.

Το θέμα κλειδώνει (αναμενόμενο...) και ο αγαπητός χρήστης Pippas θα πάει διακοπές στην βενεζουέλα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.