Jump to content



My blog - Iδεές , συμβουλές, προτάσεις


Daytime Dreamer

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Έχουμε ανοίξει με έναν φίλο πριν 20 μέρες περίπου ένα blog www.sumo.gr

Θά θελα να το δείτε και όσοι έχετε ασχοληθεί με website/blog design να μου πείτε ειλικρινά την γνώμη σας για το πώς σας φαίνεται , κάποια πρόταση για να γίνει καλύτερο, εάν πρέπει να βάλω κάποιο disclaimer - γιατί έχουμε και softcore υλικό (!) και γενικώς την γνώμη σας

Είμαστε 4 άτομα που γράφουμε εκεί (εγώ, ο φιλος μου ο Αντρέας, η κοπέλα μου η Ρένα και μια άλλη κοπέλα φίλη μας η Ελένη - single για όποιον ενδιαφέρεται :hehe: )

Also, θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχω την άδεια να ποστάρω την ιδέα - γνώμη κάποιου που θα διαβάσω εδώ μέσα, ΠΑΝΤΑ με το ανάλογο credit. Δηλαδή "όπως είπε ο Γιαγκτ που γράφει στο www.thelab.gr"

Αυτο πού έχουμε κάνει με το blog είναι να γράφουμε κάποια αρθρά δικά μας, και κάποια άλλα να τα παιρνουμε απο γνωστα μεγάλα site (in.gr, newsit.gr, κλπ) πάντα με λινκ στο site kαι το ανάλογο credit

Περιμένω γνώμες :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο.

Εγώ το μόνο που θα πείραζα θα ήταν η προσθήκη ενός js plugin, έτσι ώστε όταν κάνει ο χρήστης κλικ σε μια εικόνα να ανοίγει στην ίδια σελίδα, όπως ανοίγουν και του lab - με z-index, και όχι σε ξεχωριστή.

Link to comment
Share on other sites

@Astakos : Μιλάς για το sidebar? Την αριστερή στύλη δηλαδή? Οκ, μπορώ να αλλάξω χρώμα I guess

@papajim: Οταν λες εικόνα εννοεις την εικόνα του κάθε ποστ? Μα στην ίδια σελίδα ανοιγεί και όχι σε ξεχωριστή. TI browser xρησιμοποιεις? (κανένας δεν μου εχει αναφερει κατι παρομοιο)

Link to comment
Share on other sites

Για καποιο λογο πριν που το ανοιξα ηταν τα νεα χυμα στο background χωρις το λευκο παραθυρο στη μεση.. τωρα ειναι μια χαρα..:T:

PS μηπως να ελεγες στη Ρενα να αλλαξει το Belladonna γιατι παραπεμπει σε αλλη κοπελα.. :p

Link to comment
Share on other sites

Ωραία δουλειά παιδιά, μπράβο. Εγώ θα πρότεινα την nav bar να την δοκιμάσετε με γαλάζιο/μπλέ χρώμα και άσπρα γράμματα, λογικά θα τεριάξει καλύτερα.

Επίσης λίγο μικρότερη γραμματοσειρά στα posts.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=620]Astakos[/MENTION] : Ειναι η αγαπημενη της ηθοποιος! Δεν φταιω εγω!:dance3:

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] : Σου εχω απαντησει σε πμ :)

[MENTION=5325]Zenor[/MENTION] : θα το δοκιμασω! Καλή σκέψη όντως! ;) Thanks

Edit : Οποιος θέλει να γράφει στο blog (για αθλητικά πχ) ας μου στείλει πμ να τον κάνω author. Γιατί με αθλητικά και εγώ και ο φίλος μου (Αντρέας) έχουμε μαύρα μεσάνυχτα

Σκοπος του blog δεν είναι να γίνουμε το επόμενο newsit, zougla.gr ή τόσο μεγάλο blog. Απλά προσπαθούμε να αναδημοσιεύουμε τις πολιτικές σημαντικές ειδήσεις, να γράφουμε κάποια δικά μας αρθρά (πχ εγω πιο πολυ για διατροφή και γενικώς θέματα υγείας) και με τον καιρο βλέπουμε πως θα παέι

:)

Edit 2 : Το twitter μας ειναι αυτο εδω

https://twitter.com/#!/Sumogr

Έχω κάνει follow τον jpavly και τον Hydra απο εδω μεσα. Έαν έχει και το thelab.gr twitter ας μου το πει κάποιος να το κάνω follow. :) (άσχετος με twitter, τώρα αρχισα να ασχολούμαι)

Link to comment
Share on other sites

Ποστάρω ένα πρόβλημα και οποιος καλος ανθρωπος ξερει ας βοηθησει

Η Ρενα εγραψε για το blog ενα αρθρο με τιτλο "τα 10 καλυτερα νησια του κοσμου"

Αυτο το article, μεχρι προτεινος εβγαινε 2ο η 3ο στο google search εαν καποιος εψαχνε για "καλυτερα νησια" "10 καλυτερα νησια" και παει λεγοντας

Σημερα εκανα απο περιεργεια εαν search και το λινκ για το αρθρο δεν υπηρχε πουθενα (ουτε στην 5η-6η σελιδα του google) και απο τα πρωτα-πρωτα result ηταν ενα αλλο blog που ειχε παρει το αρθρο μας και το ειχε ποσταρει. Ειχε βαλει στο τελος του αρθρου βεβαια "Πηγη : www.sumo.gr"

Το θεμα ειναι πως βγαινει αυτος στα πρωτα result στο google και εμεις ΠΟΥΘΕΝΑ (εκτος και εαν βαλουμε το url link στο search) με δικο μας αρθρο

Για του λογου το αληθες οριστε το δικο μας αρθρο

https://www.sumo.gr/2011/06/01/ta-10-kalytera-nhsia-tou-kosmou/

και οριστε και η αναδημοσιευση απο το αλλο blog

Τα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου!

Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί:

1. Να έπεσε το box που έχει το αποτέλεσμά σου, μου έχει γίνει (εκτιμώ) και δεν χάθηκε 1 αλλά 10000 σελίδες.

2. το google τσεκάρει για διπλό περιεχόμενο και τιμωρεί τα clone websites, μπορεί να έγινε κάποιο μπέρδεμα

3. και πιθανότερο, να είναι κάποιο τερτίπι του google, μην το ψειρίζεις, φτιάξε περιεχόμενο και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

tip: κοίτα και το bing είναι ανερχόμενο.

ΥΓ: είναι "Μαλδίβες"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

οκ ... εχω κανει καποιες αλλαγες ... εβαλα ενα plugin που προτεινε ο papajim ωστε να ανοιγουν οι εικονες στο ιδιο tab/window και να ξεπροβαλουν στην οθονη

Κατι άλλο. Τι ειναι τα inbound links? ειναι links απο αλλα site που κάνουν λινκ στο site μου? Ρωταω γιατι στο alexa πχ το lab εχει 197 περιπου inbound links ενω το sumo κανενα ενω εχουν γινει αναφορες απο άλλα site (με hyperlink και τα σχετικα)

Οποιος εχει κατι αλλο να προτεινει ας πει

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ξαφνικα εδω και 2 μερες σταματησε να λειτουργει το facebook like button σε οποιο ποστ θελει (ειναι εντλως τυχαιο, αλλα στα περισσοτερα δεν δουλευει)

Αυτο γινεται με οποιοδηποτε plugin (γιατι λογικα ολα τον ιδιο κωδικα για το FB χρησιμοποιουν) και μαλιστα γινεται και στο site φιλου που εχει το ιδιο theme, αλλα γινεται ακομα και στο engadget!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.